- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Az X301-est azért ajánlottuk, mert ez már mindenképpen a sokat cipelhető kategória, és mellette minimális kompromisszummal használható játékon meg talán 3D CAD-en kívül bármire.
Nekem a 14" 2kg-os T60 nehéz volt már, amikor volt mellett még két könyv, némi elemózsia az egyetemre, mindezt válltáskában, mert utálom a hátizsákot zakóhoz..., stb...
Szóval arra senki nem számított, hogy Neked egy laptopban szükséged lehet ekkora teljesítményre. Ha nem számít a laptop mérete, akkor kedvedre válogathatsz, de ha jól emlékszem írtad, hogy számítana a súlya. X200-at én nem ajánlanám ilyen feladatokra, mert a 12" méret ilyen esetekben kevés lehet akkor is, ha felbontása ugyanakkora, mint a 13,3"-osé. Tudom, használtam az R100-at cikk fordításra, és vért izzadtam, mert nem fér egymás mellett két ablak, csak nagyon nyomi módon. Hobbi szinten én is programozgattam, és szerintem ott se árt, ha van asztalterület ahova szét tudsz mindent pakolni.
Igazából ki kéne próbálnod, amire így kevés esélyt látok, mert nem hiszem, hogy bárhol van 8GB RAM-os X301.
Mondjuk SSD-vel a swap sebességére se lehetne panasz, talán 4GB RAM is elég lenne így. Procira továbbra is azt mondom, hogy azért nem olyan rosszak a Core 2 Duok teljesítménye alacsonyabb órajelen sem. A többi alrendszer legalább annyira számít, főleg ilyen sok virtuál gépes megoldásban, ahol memória + háttértár tempó talán még inkább számít, mivel azt kétlem, hogy valami nagyon számításigényes dolgot fejlesztenél, és azt egyszerre futtatnád az összes virtuális gépen, ha igen, akkor bocs.
De ebben az esetben felejtsd el a laptopokat. 
Otisz: Örömmel hallom, hogy T400 masszív gép, így legalább a TP széria csúcsát egyelőre nem rontották el...

szerk.:: WIN 7 RC 2010 március 1-ig használható minden korlátozás nélkül, és 2010. július 1-ig úgy, hogy közben 2 óránként lelövi a gépet. Béta esetén 2009. július 1. illetve 2009. augusztus 1. rendre a megfelelő dátum. Ezt hivatalos MS levélből tudom, akinek kell átküldöm.
Aktív témák
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk SSD-vel a swap sebességére se lehetne panasz, talán 4GB RAM is elég lenne így. Procira továbbra is azt mondom, hogy azért nem olyan rosszak a Core 2 Duok teljesítménye alacsonyabb órajelen sem. A többi alrendszer legalább annyira számít, főleg ilyen sok virtuál gépes megoldásban, ahol memória + háttértár tempó talán még inkább számít, mivel azt kétlem, hogy valami nagyon számításigényes dolgot fejlesztenél, és azt egyszerre futtatnád az összes virtuális gépen, ha igen, akkor bocs.