Aktív témák

• amargo

addikt

Bajban vagyok.

A hétvégén egyéb okokból felemeltem a T43-om biztonsági szintjét. User Controlban beállítottam, hogy újjlenyomattal is betudjak lépni, meg magát a gépet is ezzel lehet indítani, tehát a bios-ban is beállítottam, minden védelmet, a hardware-tól a merevlemezig.
    Ez jó is volt és elég, aztán tegnap megnéztem a frissítéseket és valami security center is várakozott, gondoltam megnézem felrakom.. meg volt egy bios frissítés is.. be is konfiguráltam csinált magának egy kis titkosított részt, 7-es verzió-t rakta fel. Restatok tömkelege, majd már az első környékén láttam a változást, nem kérte, hogy újjlenyomattal indítsam a gépet és oldja fel a dolgokat, ugye összelehet úgy rendelni a dolgokat, hogy promptnál lezárja már a gépet és úgy megy tovább, majd wint indítva egyből belép, ha már feloldottad. na de itt nem ez jött.. bejön a windows, majd nájtrájderr érzés fogot hatalmába amint szörfözött valami félelmetes csík abban a kis ablakban. majd kérte a jelszót vagy az újjbegyem, szépen be is lépet no para. De hamar rájöttem, hogy az a kit érzés nekem nem fog bejönni és írtani akartam.. de nem láttam jelét, csak talán az uninstall, de óvatos ember lévén, előbb feltártam a helytetett, majd újraindít. f1 újjbegy, OK! bent vagyok.. akarok lépdesni, de csak a kurzor ment.. az is csak a fa legtettején, nem tudtam semmit beállítani, itt jöt az első nagy!!! meglepetés.. nem értem, most mi van? f10 f9 semmi.. kikapcs, majd újra indít.. fogad az hardvert feloldásának a kis ablaka.. jééé? mondom, akkor ez most beléptett, de nem eljut a windowsig és ott is kéri.. pedig bevan állítva, hogy akkor léptessen is be.. ha újjbegyezek. Tehát most írtani, akarom ezt a security dolgot, a többi maradhat, ami még hétvégén volt, csak most nem merek hozzá nyulni, mert félek, ez a bios-os dolog még galibát okoz.. és aggaszt is, hogy még a dátumot sem tudom átállítani, mert nem tudok rámenni..

Előre is köszönöm a segítséget.
    amargo

Aktív témák