Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
dabadab #1630 üzenetére
Aha, ilyesmire tippeltem. Tehát tulképpen a hdd nyákján is csücsül egyfajta ''security chip'', ami tárolja a jelszót, és kéri fölpörgés előtt? És mi van ha olyan régi vezérlőre köti az ember ami még nem is ismeri az ATA jelszót, mint olyat? Gondolom a beállított jelszó mellett a meghajtó megköveteli a vezérlőtől is hogy kezelje a jelszót, tehát nem is a gép, hanem maga a meghajtó makacskodik.
Most már csak azt nem értem, hogy ha minden modernebb hdd ismeri az ATA jelszó intézményét, akkor miért nem általános ez a lehetőség az asztali alaplapok biosában is (kivéve IBM thinkcentre)? Vagy csak én nem láttam még soha? Úgy tűnik, nem egy haszontalan, vagy könnyen megkerülhető védelem.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- EAFC 25
- Medence topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest