Aktív témák

• eddie1978

senior tag

nLite-al gyártott már valaki XP telepítőt? Minden ok lenne, csak olyan apróságok hibáznak, mint például: Fn+F5 nem tudja ki-be kapcsolni a WiFi-t. ATI panelen nincs meg minden fül. Intel Chipset II-re nagyívben tojik a System Update, mégegyszer fel akarja rakni. WiFi-t valamelyik verziójú driverrel sárga felkiáltójeles Ethernet csatolónak ismeri fel és hasonlók. Egy napot pöcsöltem vele, de meguntam.

Maradok egyelőre a sima telepítőnél, nLite-al beleraktam a WPA2 patch-et+kivettem egy rakat drivert, utána kézzel felrakom a drivereket. Bár ennek sem látom túl sok értelmét, mert ha nagyon erősen szelektálok, akkor is max 100MB-al lesz kisebb a telepítő lemez. Kb 100 megás nagyságrendnyi lehet a feltelapített XP-k közötti különbség. Ez sem releváns különbség, sőt kivehetek véletlenül olyat is, ami kellhet. Ezután lehet kezdeni újra. Abba a tíz percbe nem halok bele, míg kézzel felrakom a drivereket. Amúgy sem havonta telepítek, csak most esedékessé vált és gondoltam kipróbálok valami újítást, de csak részlegesen vált be.

A Software Installer értelmesebbnek tűnik mint a System Update.

Van megoldás erre, vagy hagyjam a fenébe az egészet?

Aktív témák