Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
amargo: Sajnos nincs benne az eszközkezelőben a WLAN, ismeretlen eszközöknél sincs, és hardware keresésnél se talál...
''CALEXICO-2BG 802.11B/G WIRELESS ADAPTER YES'' Ezt az ibm oldalán a gépem serial számával lekért listából szedtem (tudom hogy mivel használtan vettem a gépem, ez nem változhat, ezt csak azért néztem meg hogy tudjam, eredetileg volt-e benne)
sssent: Igazad van, tünetessen kell átnézni a gépet...én így is mentem és átis néztem, csak egy apró figyelmetlenség volt és már megis van a baj belőle...és valószínűnek tartom hogy ezekután már nem tárt karokkal várnak majd hogy belerakhassanak a gépembe egy WLAN-t amit kihagytak ''véletlen'' belőle... nem is szeretek balhézni, de egy próbát megér talán. De addig nem szeretenék ezzel próbálkozni amíg 100%ig meg nem bizonyosodtam hogy nincs benne...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi