Aktív témák
-
Neja
csendes tag
válasz
dabadab
üzenetére
Köszönöm szépen! Nagyon jól vágod a témát!
Pontosan erről van szó: a hibás pixelek nem zavarnak, mert tényleg nagyon oda kell figyelni, hogy észrevegyem őket, de baromira bosszant a dolog, hogy vettem egy dolgot ami nem kis pénzbe került, és nem tökéletes; holott mielőtt ezt a márkát válaszottam, mindeki csak ezt ajánlotta, hogy ilyet és ne mást: ''A mobilok a Nokiánál, a notebookok pedig az IBM Thinkpadnál kezdődnek és végződnek!'' - mondták. 
Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy a dühöngésemmel ennyire fellendítem a topik forgalmát.
Bocsi. 
Az viszont - kicsit furcsán hangzik - de megnyugtat, hogy az előttem szólók közül is van néhány Thinkpad tulaj, akiknek szintén van hibás pixeles gépük.
Megpróbálok együttélni a tudattal, hogy én is így jártam.
Aktív témák
- Lenovo Y50-70
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pontosan erről van szó: a hibás pixelek nem zavarnak, mert tényleg nagyon oda kell figyelni, hogy észrevegyem őket, de baromira bosszant a dolog, hogy vettem egy dolgot ami nem kis pénzbe került, és nem tökéletes; holott mielőtt ezt a márkát válaszottam, mindeki csak ezt ajánlotta, hogy ilyet és ne mást: ''A mobilok a Nokiánál, a notebookok pedig az IBM Thinkpadnál kezdődnek és végződnek!'' - mondták. 
Bocsi. 
Megpróbálok együttélni a tudattal, hogy én is így jártam.