Aktív témák
-
Reverting
őstag
"a proci nem tudom hogy tud sípolni
Mivel egy teljesen zárt dolog, amiben nincs mozgó, rezgő alkatrész."senki nem is irta h rezeg.... es bizony apro ciripelo hangot tud kiadni... lehet te meg sem hallod, nem mindenkinek jo a fule... amugy volt mar rola szo korabban h van hangja...
Az aksi eloregedese es haldoklasa 3eves akunal bizony nagyon is elofordulhat....
-
Tim82
félisten
-
mikoljan
tag
Még pénteken felhívtam a szervízt és elmondtam a problémámat. Azt tanácsolta nekem az úr, ha már kifejezetten zavaróvá válik a villódzás, akkor vigyem be szervízbe (Szerencsére anno vettem gari kiterjesztést, 2011-ig oké vagyok
). Így, hogy tényleg csak egy pillanatra megy el a kép, azzal nem tudja konkrétan lokalizálni a hiba forrását.
Javasolta még, hogy szedjem le teljesen a video-drivereket és ismét tegyem fel őket, hátha. -
tucsike86
tag
Az USB DVD-írót mindenképp látnia kéne, annak semmi köze nincs az Ultrabay-hez. Ha f12-t nyomogatod a boot elején (ha jól emlékszem, de lehet f11 - a lényeg, hogy azzal választasz boot device-t), akkor megjelenik a meghajtó (mármint az ultrabay?)?
Az ultrabay-es eszközöket a windows USB eszközként érzékeli, és le is lehet őket választani menet közben is. Nézd át az usb drivereid, esetlegesen frissítsd őket, vagy a chipset drivert rakd fel újra. Szerintem azzal lesz a gond, nem hinném, hogy maga a noti ne látná az eszközt. Különösen azért gondolom ezt, mert az USB-s írót sem látja.. tuti, hogy nem hardveres a hiba.
-
Tim82
félisten
Mindkettőnek valóban ugyanaz (Ultrabay 2000) a csatlakozása, tehát jónak kellene elvileg lennie. Lehet, hogy hülye (és cseppet IT Crowd-os
) kérdés, de "próbáltad már kivenni és újra berakni"?
(Értsd: biztosan jól van bent a helyén, a kis kallantyú is helyére kattant, amikor beraktad?)Másrészt megkérhetnéd az eladót, hogy előtted próbálja ki az optikai meghajtót...
Aktív témák
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

))))))))))))))))) es szuper hallasu is
Mivel egy teljesen zárt dolog, amiben nincs mozgó, rezgő alkatrész."

) kérdés, de "próbáltad már kivenni és újra berakni"?
(Értsd: biztosan jól van bent a helyén, a kis kallantyú is helyére kattant, amikor beraktad?)