Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Biztos igazad lehet abban hogy ha nem használom akkor tovább bírja. Csak én úgy vagyok vele ha már kifizettem egy vagyont a gépért had ne kelljen ilyenekkel foglalkoznom. Tegnap mellesleg jól is jött hogy bent volt mert elszállt az áram. Minden sötétbe borult én meg vígan dolgoztam tovább. Ha 2-3 évet kibír az akksi akkor már bőven jó mert vagy cserélek addigra gépet vagy veszek max egy új akksit. Ennyi időnként kibírom azt az összeget amennyibe kerül.
-
S.Feri
őstag
-
popp
aktív tag
Az A4 Team-nél vettük a gépet. Elvileg nekik kéne intézni a garanciális dolgokat, szóval elsőkörben mindenképp hozzájuk kell menni nem? Az IBM szervíz (amiről írtál) úgy működik, hogy csak simán besétálok hozzájuk és elmondom a bajom? IBM meg Lenovo szervíz nem is ugyanaz?
-
Vegha
senior tag
hali,
hátha más is így jár, mint én.
szóval az R60 15-ös kijelzőjén mindenfelé világos pöttyök voltak. pont olyan, mint amilyet akkor látni, amikor megnyomja az ember szemből, csak ez utóbbi jó esetben azonnal el is tűnik. a Delta electronicsnál egyértelműen megmondták, hogy ez attól van, hogy a billentyűzet hozzáér a kijelzőhöz, s mivel konstrukciós hiba (egyes típusokba a kijelző szélére már gumi ütközőket raktak azóta) ezért garanciában nem tudják cserélni. (megjegyzem rendszergazda vagyok, látok nap mint nap elegendő ilyen kijelzőt, de azok nagyon nem így néznek ki
)
Ezután megpróbálkoztam a professzional-éknál, ott a fószer azt mondta, hogy mivel ennek a kijelzőnek a hátlapja és a káva között nincs az ütközést elnyelő "hab", így a hátulról érkező nyomódások okozták a foltokat. Garanciára ő sem volt hajlandó bevenni, illetve addig nyaggattam, míg azt mondta, hogy elküldi gariban a Lenovonak, aztán ha kiszámlázzák nekik, akkor ők is tovább számláznak nekem. nyilván nem mentem bele : )
kiszedtem a kollégából az IBM szerviz elérhetőségét (nem volt nagy titok, az Infoparkban vannak), azt mondta próbáljam meg náluk, ők valamivel jótékonyabbak a Lenovo szervizhez képest. El is vittem, a srác megállapította, hogy ez valóban a hátulról történt nyomkodásoknak köszönhető és bár nem garanciális eset, most az egyszer kicseréli. Hurrá! : )más:
spdif témában tudna valaki segíteni ? az R60 audio hangkezelőjében (standard XP-s driver) ki lehet választani, hogy Disable Digital Audio Output, vagy valami ilyesmi. szereztem is hozzá kábelt, optikai->3,5 mm Jack átalakítós szépen bele is cuppan, de hangot nem sikerül kicsalnom belőle
jól gondolom, hogy ha a headphone kimenet mögött ott van az optikai is, akkor kezemet odatéve látszania kéne a piros fénynek is ?
rágugliztam a témára és mindenhol a dockolót hozzák fel megoldásként, de valahogy nehezen tudom elhinni - ha a gép nem képes rá, akkor a dokkolóba végül hogyan kerülne ez a feature ? -
Tim82
félisten
Recovery-vel kapcsolatban ezt ajánlom figyelmedbe.
A zsanér és kijelzőburkolat szerintem megér egy próbát, a foltos kijelzőben nem vagyok biztos, de mindenképpen játszd meg.
Számla nem kell hozzá, serial alapján le tudják csekkolni, hogy van-e a gépedre garancia (gondolom, Te is a Lenovo oldalán nézted meg, ők is ott szokták).
Aktív témák
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest