Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
adik
őstag
Hali,
legközelebb nyugodtan használhatsz úgy kb-szal kevesebb kérdőjelet, még akkor is tiszta kör, hogy kérdezel.
Egyébként ha megnézed, zömmel azok a felhasználók elégedetlenek az SL szériával, akik a komolyabb ThinkPadokhoz hasonlítják a gépet. Szerintem, az én igényeimnek egy korrekt ár/thinkpadság kompromisszum, nem bántam meg - persze Dellem még nem volt, pláne az általad említett típus, nem tudom, hogy azzal jobban jártam-e volna. A típus hátrányai/gyengéi ugye ismertek. Nekem is volt pár gondom eredetileg - pl az állandó kékhalálok, amiket végük sikerült kiküszöbölnöm (a tűzfalamra volt allergiás), meg a viszonylag hangos és állandó hűtés (cserébe nem melegíti a kezemet - a zaj annyira nem zavar). A billentyűzete kiváló és a monitor, aksi is nagyszerűen teszik a dolgaikat. Jól beállítva az oprendszert pedig a sokak által kifogásolt sebesség-problémák is megszűnnek. Dióhélyban.
Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest