Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kozi71

senior tag

válasz RichieTri #2050 üzenetére

Jó is a Skyline, én is azzal nyomom a havas futamokat, végül is négykerék hajtás ott csak nem árthat.
    Eleinte eléggé gyengécske a motorja. 630 tuning szintnél viszont már kezd jól húzni.
    Viszont a nitro ebben lényegesen gyengébben muzsikál mint a Challenger-ben.
    De kárpótlásul jobban kanyarog. Egy szó mint száz nekem most ez a kedvenc gépem.
    Ládás küldikre visszatérve, nekem eleinte nem ment, 70-100 között kell a továbbjutáshoz, jó ha 63 sikerült.
    Hagytam kicsit a küldetést, és tuningoltam tovább a gépet, erre hogy-hogy nem a küldetéshez ajánlott autó tuning szintnél vagy 100 szinttel magasabban simán meg lett 82 láda.
    A havas küldiket már eleve így nyomom, megnézem mit kíván, feltuningolom jóval fölé, és simán nyerem a futamokat. Szóval rá kell készülni rendesen a futamokra, itt Las Vegas-nál már 42-43 szintnél.
    Nekem továbbra is tetszik a program, van még sok gépszörny amit ki fogok próbálni. Csak pénzt adhatna többet. Amiért csak lehet kredittel fizetek, de így sem látszik elérhetőnek egy másfél milkás Ferrari.

Új hozzászólás Aktív témák