Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Acer notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
RichieTri #2050 üzenetére
Jó is a Skyline, én is azzal nyomom a havas futamokat, végül is négykerék hajtás ott csak nem árthat.
Eleinte eléggé gyengécske a motorja. 630 tuning szintnél viszont már kezd jól húzni.
Viszont a nitro ebben lényegesen gyengébben muzsikál mint a Challenger-ben.
De kárpótlásul jobban kanyarog. Egy szó mint száz nekem most ez a kedvenc gépem.
Ládás küldikre visszatérve, nekem eleinte nem ment, 70-100 között kell a továbbjutáshoz, jó ha 63 sikerült.
Hagytam kicsit a küldetést, és tuningoltam tovább a gépet, erre hogy-hogy nem a küldetéshez ajánlott autó tuning szintnél vagy 100 szinttel magasabban simán meg lett 82 láda.
A havas küldiket már eleve így nyomom, megnézem mit kíván, feltuningolom jóval fölé, és simán nyerem a futamokat. Szóval rá kell készülni rendesen a futamokra, itt Las Vegas-nál már 42-43 szintnél.
Nekem továbbra is tetszik a program, van még sok gépszörny amit ki fogok próbálni. Csak pénzt adhatna többet. Amiért csak lehet kredittel fizetek, de így sem látszik elérhetőnek egy másfél milkás Ferrari.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE