- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Én előrendeltem steamen , de nagyon gondolkodom,hogy visszamondom. A dobozos sokkal olcsóbb és amúgy is kell uplay a játékhoz . Jobb szeretném steamen , de nagy az árkülömbség. És ugyanaz a helyzet a Far Cry 4 és az Assassin's Creed - Unity-nál is.
Crew steam 50 € / dobozos 32 €
FC4 steam 60 € / dobozos 36 €
AC Unity steam 60 € / dobozos 29 €
73 € árkülömbség a 3 játéknál[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
CJ4567
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz Bluerainbow #1002 üzenetére
Na igen, nem mindegy ez így...a magam részről Steam-en csak akciók keretein belüll (-75%, -80%) szoktam vásárolni, ha új dolog tetszik meg az jön dobozosan, sokszor a Steam-es kezdőár feléért...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
djculture
félisten
Dobozos esetén amugy se korlátoz hogy csak uplayes, lemezröl felnyoimom a blacklistet is utána egy frissitést leszed feltelepitem és játszom. Nem halok bele.
Szerk :
Amúgy steam-en vissza lehet egyáltalán mondani? Mert én pl nyáron megvettem a metro új verzióját ami nemrégjött ugye ki és egyböl vonta az árát még nyáron...[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #1006 üzenetére
Én amúgy is jobban szeretem az ilyen 20-30-40 gigás dolgoknál már ha lemezen van, letöltöm akkor ugyis kikell irni mert vinyókba nem lehet bizni.
-
batai15
félisten
Én a cd galaxisnál fel iratkozzam.steam drága és ha úgyis kell uplay akkor mindegy.
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én ~45€-ért vettem a Gold változatot Season Pass-al.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
djculture
félisten
válasz TESCO-Zsömle #1012 üzenetére
Ja nuveem-en most is annyi 130 brazil real de az is uplayes csak...
-
djculture
félisten
válasz TESCO-Zsömle #1014 üzenetére
A far cry 4-en én is gondolkozok hogy onnan lesz, 140 brazil real és bennevan a dlc előfizetés is. Unity szintén ennyi kompletten. Különben nem nagyon értem miért nem tudják egybe az egészet dobozosan is kiadni. Külön kinlódás hogy az ember mindent megszerezzen hozzá, mert vesz egy limitedet és abba a fél játék hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Mi ez a nuuvem ?
-
batai15
félisten
És ez hogy működik? pl gép reinstall után?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz TESCO-Zsömle #1012 üzenetére
Igen , olvastam régebben mikor írtad , az a bajom a session passal , hogy nem tudom mi lesz benne. Mert ha csak autók meg tuning meg ilyenek akkor nem kell. Ugyanez a gondom a fc4 session passal lessznek benne új sp küldetések esetleg plusz story ? De ezt meg nem árultak el , így vaktában meg nem akarok költekezni.
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
gduck
addikt
válasz Bluerainbow #1020 üzenetére
Egyik interjúban volt a DLC-ről szó. A kérdés +területre irányult. Azt írták új területeket nem terveznek (pl Mexico), hanem a mostani terület lehetőségeit aknázzák ki minél jobban Nekem ebből az jön le, hogy érdekelni fognak a DLC tartalmak, amiket megkapsz 1 éven keresztül a season passal
-
batai15
félisten
Jó de kapok egy aktiváló kódot vagy mit?
-
batai15
félisten
Azt vágom, csak eddig steam vagy origin vettem, ilyen oldalról még nem.Na majd meg látom.Jó lenne tudni hogy dlc szinten mit kapunk.
-
batai15
félisten
És tuti nem kamu?
-
djculture
félisten
válasz batai15 #1028 üzenetére
Ha nagyon olcsón adják a kódot az általában lopott. Volt már ebböl jópár balhé legutóbb a sniper elite v3-nál, mikor több mint 100k kódot letiltottak a steam-en. A fiókokból szépen eltüntek ezek.
Én is a károsultak között voltam (simplecdkeys oldalról vettem 5000-ért a kódot) de paypal-al a lóvét vissza tudtam szerezni és még a kiadóval is levelezve megkaptam ingyen a dlc-t kárpótlásul. Elég korrektek voltak, de azért első héten jól felidegelt az eset. Nem kívánom ezt senkinek.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
És uplyen már a listában ott is van nektek a játék? Hátha nem sok különbség lesz árban a dobozoshoz képest akkor meg innen kellene meg venni.a seas on pass többet ér mint a térkép.
-
batai15
félisten
Akkor .nincs kedvem google fordítani hogy most perkálok de kód meg majd nem jön akkor. Hivatalos árak amint jönnek majd meglátom.
-
-
djculture
félisten
válasz csaba951 #1037 üzenetére
Mondjuk szerencsére uplayes, steam-eset nem merném így megvenni. Régiózártá teszik és 14 ezret kukába dobtam.. Viszont még azt megtudják alkotni hogy csak portugál/spanyol nyelv kerül bele. AC4-nél ez volt, kismillió féle kiadás amiben csak a helyi nyelvek voltak
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz djculture #1038 üzenetére
Viszont még azt megtudják alkotni hogy csak portugál/spanyol nyelv kerül bele.
Leszeded a törtet, átnevezel két nyelvi fájl-t és csókolom.
(#1040) batai15: A topicba kikeresheted mikor vettem meg a Crew-t. Azt is láthatod, hogy a Nuuvem-re való bejelentkezéskor tapasztaltam, hogy van ott nekem egy 2 éve vett Anno 2070-em, amit elfelejtettem, úgyhogy 2 év távlatából végre be is aktiváltam, uPlay meg megette zokszó nélkül...
sz: Szerintem hagyd a francba az előrendelést, majd megveszed megjelenés után. Nincs para, nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
batai15
félisten
válasz TESCO-Zsömle #1041 üzenetére
Ja értelek.
-
Heavyrain
őstag
Utolsó két Golden Plate-ről még mindig nincs semmi hír?
-
gduck
addikt
válasz TESCO-Zsömle #1041 üzenetére
Mivel brazil feliratos lesz a játék, így szerintem tuti benne lesz az összes alap nyelv
-
batai15
félisten
-
csaba951
veterán
>Removed the Grany effect at night time.
Csak hallgatnak a játékosokra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest