Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit megleptek, hogy a klasszikus kínai festmény az a giccs, amit a kínai mindenes és ruha boltokban, váratlan helyeken szokott felbukkanni. Ezek szerint az a gólyás meg talicskázóskínai teascsészekészlettel, már lényegében avatott szakértője lehetek a festészetüknek. A koncepcióba beleugró delfinek és vadlovakat már nyugati hatásnak tudom be.
-
-
moleculez
veterán
Szemráksérvszűkületet kapok ezektől 24 meg 48 GB RAM moduloktól
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Értem, köszi az infót
.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #11 üzenetére
És, mi a tapasztalatod? 8800 és 9333MHz között mozog a MHz érték, vagy alacsonyabbra is megy, teszem azt 3000MHz-re? Ilyenkor az időzítések is változnak, a felvett V érték visszaesik? Bármi előnyét tapasztaltad már?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Kisgépkezelő #10 üzenetére
Én pdf-be kapom, az ráfér a legolcsóbb pendrive-ra is, akkor legyen az az etalon
-
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
E.Kaufmann #6 üzenetére
Egyértelmű, hogy figyelembe vették azt is. Kb. negyed akkora a dobozka mint egy bérpapír, és kb. rá is megy az átlagbér negyede.
-
tibaimp
nagyúr
Ezt a CUDIMM RAM-ot valaki próbált már itt?
-
Fehér-vörös színben meg orrvérzés ihlette lett volna?
-
E.Kaufmann
veterán
Az átlag magyar fizetési lapja ihlesse meg őket és a többi gyártót
kit izgat a kínai kultúra?
-
Reggie0
félisten
Inkabb belyeg-memoria kene. Ha mar nem kell a gepben csak lehuzom rola a ragasztot vedo foliacsikot es felbiggyesztem egy boritekra.
-
-
HantekDSO
tag
Festmény és RGB nélküli memóriamodult ezentúl soha!
Javaslom még valamilyen szag- és hangkibocsájtó egységgel is felvértezni!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 32 és 48 GB-os csomagokban készülő megoldás 8400 MHz-ig nyújt opciókat, ráadásul vannak AMD EXPO-val is kompatibilis változatai.