- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
válasz
DaVE-1 #21174 üzenetére
Na ma volt időm kicsit jobban nézegetni a tv-t mert hétvégén nem voltam itthon. Első benyomások alapján szerintem nagyon jó a tv, nem látok fehér foltokat sem semmit ami zavaró lenne. Pont egy olyan sorozatot nézek HBO Max-on (Kiút) ahol sok a sötét jelenet (nyilván nem OLED fekete, de bőven vállalható, sőt), de nem tapasztalok foltosodást így első körben. PlayStation 5 a héten érkezik, szóval rá tudok majd nézni gaming szempontjából is. Kijelző beállításokat nem babráltam még, minden a gyári beállítás. Annyit néztem csak hogy melyik képmód mit mutat, de egyelőre amit látok az tetszik, sőt nagyon is tetszik. Szerintem 250.000 forintért nem nagyon tudsz sokkal jobbat, főleg olyan tv-k közül ami nem OLED.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- LG 75QNED86T3A 75 colos 4K Smart 120HZ GAMING TV
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest