-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
freeland0806 #34117 üzenetére
Nem tudom, hogy működne e, elég anomália az egész, lehet ez is olyan, hogy van akinél megoldja, van akinél nem.
Igen. Az akadozások egy az egyben olyanok, mint a laggolás. Fix jeleneteknél, mindig ugyanott, ugyanannyira.
-
Celtis
veterán
válasz
Firestickkel is csak game módban vagy egyéb nyakatekert formában volt folyamatos a lejátszás
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
Szia, Kinhank G1 okosítóval próbáltam, Netflix prémium alatt ugyan az a jelenség vagy még rosszabb, akár milyen frame rate-re forceolod rá a boxot. Kb. hasonló, mintha frame drop lenne lassú kameramozgásoknál, sokszor beszédnél mikor a kamera is közelít mondjuk, inkább sötétebb jeleneteknél, meg pl. amikor köd volt folyamatosan, mint amikor a PC is kűzd a masszív füst/köd megjelenítésnél. Azt érzem én is hogy 4k streamingnél elvérzik a hardware vagy nem kellően optimalizált a sw - ebben az egyben bízhatunk, hogy ezen tudnak/akarnak javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SzoftverPremium.hu
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest