Hirdetés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Objektívek topikja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
válasz
dargelot
üzenetére
USB-s billentyűzet van rákötve, amin van tapipad. Ez olyan,m int egy egér. De ettől hogy lesz Chrome a tévén?
(#830) K4jusz
Szerintem egész jó a betekintési szög. Eléggé oldalról kell néznem, hogy fakuljon, de még ott sem olyan vészes.
HDMI1-ről (UPC) váltottam Netflix-re és onnan kapcsoltam ki, majd vissza a készüléket. De visszadobott HDMI1-re, a tv-adásra.
A tükröződés szerintem átlagos, se jobb, se rosszabb, mint az eddigi (LG, Samsung) tévék.
A hangja elég hangos, kb. 30%-on megy a rendes tévéadás. 70%-on már bántó. Mélyek természetesen nincsenek benne, de miből is szólna? Magas hangokat egész jól megjeleníti, de csodát ne várj. Ez sem rosszabb, mint az eddigi tévéim. Általános használatra szerintem jó. A Spotify-t azért optikai kábelen kiküldtem az erősítőre. Ott azért jobb...
Összességében elégedett vagyok a tévével, én kuponnal 125 eFt-ért jutottam hozzá (55"-os). Eladtam a régebbi tévét, amiből 35 eFt visszajött így van egy tök jól használható 55"-os tévém 90 eFt-ből, amin megy a HBOGo, a Netflix, A Spotify. Egy 4K HDR YT videót is megnéztem rajta, nekem áll leejtős volt, bár nincsenek nagy igényeim, lehet egy guru kiröhögné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kés topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor