Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
válasz
dargelot
üzenetére
USB-s billentyűzet van rákötve, amin van tapipad. Ez olyan,m int egy egér. De ettől hogy lesz Chrome a tévén?
(#830) K4jusz
Szerintem egész jó a betekintési szög. Eléggé oldalról kell néznem, hogy fakuljon, de még ott sem olyan vészes.
HDMI1-ről (UPC) váltottam Netflix-re és onnan kapcsoltam ki, majd vissza a készüléket. De visszadobott HDMI1-re, a tv-adásra.
A tükröződés szerintem átlagos, se jobb, se rosszabb, mint az eddigi (LG, Samsung) tévék.
A hangja elég hangos, kb. 30%-on megy a rendes tévéadás. 70%-on már bántó. Mélyek természetesen nincsenek benne, de miből is szólna? Magas hangokat egész jól megjeleníti, de csodát ne várj. Ez sem rosszabb, mint az eddigi tévéim. Általános használatra szerintem jó. A Spotify-t azért optikai kábelen kiküldtem az erősítőre. Ott azért jobb...
Összességében elégedett vagyok a tévével, én kuponnal 125 eFt-ért jutottam hozzá (55"-os). Eladtam a régebbi tévét, amiből 35 eFt visszajött így van egy tök jól használható 55"-os tévém 90 eFt-ből, amin megy a HBOGo, a Netflix, A Spotify. Egy 4K HDR YT videót is megnéztem rajta, nekem áll leejtős volt, bár nincsenek nagy igényeim, lehet egy guru kiröhögné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor