- OLED monitor topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Szervizeljek vajon, vagy próbálkozzak 14 nappal? Kérdés, ez mennyire működne, üzletben kötöttem szerződést, de a TV-t csak utólag, átkötögetés és szolgáltatások beüzemelése után, futárral küldték. AZ üzletben azt mondták, bár ez csak szóbeli dolog, hogy netes vásárlásnak minősül, de nem vagyok benne biztos. Még egy dolog, még nem küldtem vissza nagyobb dolgot. Ekkora holmit hogyan lehet cseréltetni? Nekem kell szállítani (sajnos nem kis logisztika volt a TV-t jelenlegi helyére szállítani) vagy futár intézi? Vagy hagyjam az egészet és próbálkozzak a szervizzel?
Nekem LG-vel lekopogom még nem volt bajom. Több LG van, egy öreg 42LA most is szépen megy, a VA paneles 60UM is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest