Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ttitan
csendes tag
válasz
Kiskutya #4746 üzenetére
Megneztem. Gyarilag ez a verzio van a p815 n mint amit felkinal a honlap. Nincs mire frissiteni. De egyelore nem is erzem igenyet. Mindenben teszi a dolgat. A youtube 4k 60 fps sem akad. Persze a kepe nem egy oled vagy qled, de eddig elegedett vagyok vele (mozi beallitasokkal hasznalom a kepet). A hangnal mondjuk kell tiszta hang beallitas mert kulonben a tobbi hang nagyon hangos volt a beszedhez kepest a filmekben. A upc sd csatornak nem neznek ki jol rajta, de szerintem ez termeszetes (hd k jol neznek ki rajta.) Eddig ennyi a tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest