Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• turho

addikt

válasz Vhiktor #40396 üzenetére

Szia! Még gondolkodtam, önmagában a chroma nem okozhatja a lentebb linkelt problémát, amiről itt is beszélnek. (Homályosodó kép, interpolált jellegű képromlás, kvázi felsklálázott 2k kinézet - amennyiben 4k60-ról 4k120-ra váltasz.) Fontos lenne tudnom, de szerintem mindenkinek, hogy XXL TCL QLED modellek hogyan kezelik le a 4k120 inputot.
    Tesztelni egy pc-vel egyszerű, szemmel is látszik.

(Anno ezért morogtam a 75c728-amra, és bár együttélek vele a mai napig, és 4k120-on használom, a képélességet a tv-n fel kellett emelném 75-re, a Pc-n DLSS Q beállítás mellett 67 százalék shapnesst kapott - így van kvázi "éles" kamu4k12p0, de a legfinomabb képrészletek így is sánták. 4k60-nál nincs csalás, ott tűéles).
    És még ezen múlna az is, megvegyem-e azt a 75c835 tévét...
    Köszi aki elolvassa, segít tesztelni. :R főleg ha 835-öse van.
    De érdekelne az is, a c7k és c8k, vagy a 75c805 már mentes-e ettől a 4k120 homályosodás stb. problémától. Már a Windows asztalon azonnal meglátszik, életlenebb, plasztikusan a kép, egy sima intézőben is "szegélesebbek" a betűk, vonalak. 4k60-on az is tiszta. Teszem hozzá, vagyonért vettem HDMI kábelt, hogy kizárják a kábel bárminemű hibáját.

Új hozzászólás Aktív témák