Hirdetés
- 

PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

turho
addikt
válasz

Vhiktor

üzenetére
						Szia! Még gondolkodtam, önmagában a chroma nem okozhatja a lentebb linkelt problémát, amiről itt is beszélnek. (Homályosodó kép, interpolált jellegű képromlás, kvázi felsklálázott 2k kinézet - amennyiben 4k60-ról 4k120-ra váltasz.) Fontos lenne tudnom, de szerintem mindenkinek, hogy XXL TCL QLED modellek hogyan kezelik le a 4k120 inputot.
Tesztelni egy pc-vel egyszerű, szemmel is látszik.(Anno ezért morogtam a 75c728-amra, és bár együttélek vele a mai napig, és 4k120-on használom, a képélességet a tv-n fel kellett emelném 75-re, a Pc-n DLSS Q beállítás mellett 67 százalék shapnesst kapott - így van kvázi "éles" kamu4k12p0, de a legfinomabb képrészletek így is sánták. 4k60-nál nincs csalás, ott tűéles).
És még ezen múlna az is, megvegyem-e azt a 75c835 tévét...
Köszi aki elolvassa, segít tesztelni.
 főleg ha 835-öse van.
De érdekelne az is, a c7k és c8k, vagy a 75c805 már mentes-e ettől a 4k120 homályosodás stb. problémától. Már a Windows asztalon azonnal meglátszik, életlenebb, plasztikusan a kép, egy sima intézőben is "szegélesebbek" a betűk, vonalak. 4k60-on az is tiszta. Teszem hozzá, vagyonért vettem HDMI kábelt, hogy kizárják a kábel bárminemű hibáját. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
 - Eladó egy szinte új Hisense 55u7nq tv
 - Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
 - SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
 - Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

főleg ha 835-öse van.