- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Nem tudom jobban megfogalmazni: ne legyen darabos a mozgás, illetve ne ugorjon 24p-s filmeknél 4x másodpercenként. Ahogy elnézem ez még ma sem megoldott tökéletesen, amit röhejnek tartok... 4k, dolby vision, hdr, anyám tyúkja, azt döcög filmeknél. Persze vannak a szép effektek, amik elsimítják ezeket, csak közben totálisan természetellenes a mozgás. Tudom ne várjak csodát, ha egy drágább készülék sem hibátlan ebből a szempontból, de remélem nem lesz nagyon zavaró. Mivel már megrendeltem, így tesztelgetem majd, de sok opció nincs sajnos, mert sokkal többet egyszerűen nem szánok rá, így ha nem lesz nagyon gáz, akkor mindenképpen marad. Annyit nem fogom nézni, meg a mai tartalmak még ennyit se érnek sajnos...
A médiaboxod, ahogy nézem alkalmas a normális, kandenciahelyes lejátszásra. Ebből a szempontból érdekelne a véleményed. Milyenek a filmek mozgás szempontjából? A kép biztos jobb lesz, mint a szobai tv-m. A mozgás azon sem tökéletes, de annál rosszabb ne legyen...
Illetve még egy kérdés: Voda mediacard megy gond nélkül? Tv-műsort az adná, még egy semmitérő boxot nem akarok, ezért lenne mediacard.
Megmondom őszintén nem akartam android alapú tv-t, de kénytelen leszek megbarátkozni vele.Kiskutya: köszi, közben meglett a 378-as szoft. Ha megjön feldobom, azzal kezdek
Esetleg beállítások vannak, amik ajánlottak képminőség tekintetében, vagy teljesen jók a gyári profilok? Remélem a fényereje elég lesz, mert ahogy olvasom az nem az erőssége. Igaz nappaliban lesz, be tudok sötétíteni (filmezéshez mindenképpen), de egy meccshez nem feltétlenül akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest