Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
PLackó16 #34280 üzenetére
HA!! valóban megoldaná a firmware valahogy, akkor jó lenne. Eléggé.
De arra várni 500 ezres TV-nél, hogy talán egyszer jó lesz a firmware-el, az kicsit erős zsákbamacska szerintem.
Eddig is próbálgatta mindenki, a mindenféle verziót, de akinek laggol a Netflix (és más egyéb), annak általában maradt is. Van akinek megoldotta bizonyos verzió, van akinek nem... Elvileg...
Én speciel nem szeretnék 350-500 ezerrel várni a csodára, ha egyáltalán eljön, így nem rég elkezdtem a visszaküldés folyamatát. Sajnálom, mert nagyon tetszik képileg, de a szoftver(??) hagy némi kivetnivalót.
De ez csak a saját véleményem, nem szeretnélek befolyásolni, csupán én is olyan voltam, aki megrendelte, mert hátha jó lesz, majd 2 nap felhő fölött lebegés után arconcsapott az akadozás. Majd utána örökké azt vizslattam, és kezdtem beleőrülni, aztán inkább visszaküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Battlefield 6
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest