- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parmezan77
junior tag
válasz
flash-
üzenetére
DLNA úgy fog működni, ha a router amire a TV van kötve az AP (Access Point) módra van állítva. Alapból DHCP van a routerekbe beállítva, azzal nem fog a DLNA müködni mivel a DHCP egy subnetet (al hállózat) hoz létre és ahoz, hogy működjön, a két ezköz ugyanazon a hállózaton kell, hogy legyen. Viszont nekem AP-ban nem működött a Telekomos settop box. Mondjuk lehet azért mert egy ezer éves router volt abban a szobában. Megoldásként vettem egy pár ezer forintos switchet és arra kötöttem a TV-t és a settop boxot is.
Viszont a TV UTP-n csak max 100 megabittes kapcsolatra képpes ami inkább ilyen 70-80 körül mozog ha leméred, pedig a belső hállózatom sebessége olyan 7-800 mbps körül mozog.
Én azt tapasztalom, hogy a 60 mbps körüli filmek még jól működnek viszont ami már inkább 70 mbps körül van az már sokszor akad. Legjobban a Vimu jött be lejátszóként, ott lehet állítani a puffer méretet és emiatt azzal van a legkevesebb akadozás. Ha egy jó gigabites routered van a TV alatt, akkor meg lehet próbálni a WIFI csatlakozást, az elméletileg gyorsabb. Én még azt nem tudtam kipróbálni, de már erősen arra hajlok, hogy veszek egy gigabittes routert abba a szobába.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hisense 65E77NQ 165CM 4K Q-LED 144HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Samsung UE50TU7022K
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor