Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Sziasztok! A 65c935-ről: egy c835 után került hozzám, ami szintén nagyon tetszett, de ezt azzal azonos áron nem hagyhattam ott. Valóban nagyon jó kis TV, de sajnos a DSE itt is jelen van. 5 és 10%-os videóknál (attól függ, hogy letöltött tesztvideó vagy YT), illetve DV filmeknél (pl. Netflix) DV Dark mode-ban, "homályos" oldalra svenkeléseknél elég szépen látszik néhány határozott sötét folt. Bal felső sarokban 3x3 "sakktábla"-elrendezés (mintha LD zónák lennének), középen egy folt, jobb oldaon pedig egy függőleges paca. Észrevettem, teszteltem is, most már zavar... ma jön egy Philips 807 - OLED még úgysem volt a házban - letesztelem azt is, aztán meglátom. Sajnálom, mert ettől eltekintve szuper kis cucc - szerintem ha egy "SONY" címke lenne az elejére biggyesztve, még másfélszeres áron is vinnék, mint a... tudjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Microsoft Edge
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest