- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- OLED TV topic
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Közben szerencsére kiderült, hogy a TV új, ezért az a kérdésem okafogyottá vált - ettől függetlenül jó lenne tudni, hogy lehetséges-e a futásidőt lekérdezni, ha szükséges. Egy c835-öt tesztelgettem előtte; nagyon tetszett, közben rátaláltam erre a felbontott, ezért leértékelt c935-re, azonos áron, mint a 8-as - elhoztam, és újnak bizonyult... marad. A boltban fura módon nem tudtak semmit az előéletéről, legalábbis a rendszerükben nem volt infó arról, hogy visszavitték volna, stb. - remélem, szerencsém volt (összes fólia fent, zacskók bontatlanok, stb).
Egy NVidia Shield-del lesz használva (volt itthon). Erről, ha nagyon kell, a TV is tud filmet lejátszani (a Shield nem tud HDR10+-t ), a YT / Netflix mehet a TV-ről is (a Shield ugye nem tud YT HDR-t), a DV és egyéb kontent pedig Shield-del nekem szebb és jobb - pl. a "Last of Us" utolsó részének elején az "erdőben futós" kezdőjelenet TV-n lejátszva néha maszatos, elmosódott (Just Player, Vimu Player), a Shield-ről korrekt - plusz lehet használni játékra (cloud megoldások), retro konzolként, stb.
Érdekes módon a telegramon az utolsó firmware (503) online nem jön le, azt mondja, a 468 neki telejsen jó, nincs újabb... akkor manuálisan frissítem majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65NANO813PA
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest