Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Sziasztok! A 65c935-ről: egy c835 után került hozzám, ami szintén nagyon tetszett, de ezt azzal azonos áron nem hagyhattam ott. Valóban nagyon jó kis TV, de sajnos a DSE itt is jelen van. 5 és 10%-os videóknál (attól függ, hogy letöltött tesztvideó vagy YT), illetve DV filmeknél (pl. Netflix) DV Dark mode-ban, "homályos" oldalra svenkeléseknél elég szépen látszik néhány határozott sötét folt. Bal felső sarokban 3x3 "sakktábla"-elrendezés (mintha LD zónák lennének), középen egy folt, jobb oldaon pedig egy függőleges paca. Észrevettem, teszteltem is, most már zavar... ma jön egy Philips 807 - OLED még úgysem volt a házban - letesztelem azt is, aztán meglátom. Sajnálom, mert ettől eltekintve szuper kis cucc - szerintem ha egy "SONY" címke lenne az elejére biggyesztve, még másfélszeres áron is vinnék, mint a... tudjátok.
-
meri
aktív tag
Közben szerencsére kiderült, hogy a TV új, ezért az a kérdésem okafogyottá vált - ettől függetlenül jó lenne tudni, hogy lehetséges-e a futásidőt lekérdezni, ha szükséges. Egy c835-öt tesztelgettem előtte; nagyon tetszett, közben rátaláltam erre a felbontott, ezért leértékelt c935-re, azonos áron, mint a 8-as - elhoztam, és újnak bizonyult... marad. A boltban fura módon nem tudtak semmit az előéletéről, legalábbis a rendszerükben nem volt infó arról, hogy visszavitték volna, stb. - remélem, szerencsém volt (összes fólia fent, zacskók bontatlanok, stb).
Egy NVidia Shield-del lesz használva (volt itthon). Erről, ha nagyon kell, a TV is tud filmet lejátszani (a Shield nem tud HDR10+-t ), a YT / Netflix mehet a TV-ről is (a Shield ugye nem tud YT HDR-t), a DV és egyéb kontent pedig Shield-del nekem szebb és jobb - pl. a "Last of Us" utolsó részének elején az "erdőben futós" kezdőjelenet TV-n lejátszva néha maszatos, elmosódott (Just Player, Vimu Player), a Shield-ről korrekt - plusz lehet használni játékra (cloud megoldások), retro konzolként, stb.
Érdekes módon a telegramon az utolsó firmware (503) online nem jön le, azt mondja, a 468 neki telejsen jó, nincs újabb... akkor manuálisan frissítem majd. -
meri
aktív tag
Sziasztok! C835 és C935 modelleknél hogyan tudom megnézni az eddig bekapcsolva töltött időt? A szervizmenübe be tudok lépni, de ezekből egyrészt több is van (különböző kódok), másrészt sehol sem találtam ezt az infót első körben. Köszi előre is!
-
meri
aktív tag
Feltéve, hogy a 65-ös c835 és c935 ára azonos, érdemes a 935-öt megcélozni? Elsősorban a kép szempontjából (a hang külső eszközről megy). Netflix, letöltött cuccok NVidia Shield-ről, HDR, néha TV (de ez a legkevésbá fontos). A nappali nyáron nagyon világos tud lenni, egészen a késő órákig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest