- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mor
tag
Üdv Mindenkinek!
Én is csatlakoztam a TCL táborhoz. Múlthéten még pont időben, sikerült az alzás akció keretében (amiről itt hallotam, szóval köszönöm nektek) lecsapnom egy 75C835-re, tegnap meg is érkezett.
Először a méretei vágtak agyon, az előző 55"-os LG után ez valami borzasztó nagy, imádom.Már az első bekapcsolás után érezhető, látható volt a különbség az előző IPS után, pont ezt szerettem volna, a VA élményt. Egyébként a betekintési szögei nem olyan vészesek az IPS után, bár lehet ebbe a méretei is belejátszanak. De azért látszott, hogy szükséges a finomhangolás, ezért be is szereztem Vhiktor fórumtárs speckó kalibrált beállításait a honlapjáról, ami nagyon megérte. Sokkal szebbek lettek a színek. Ajánlom mindenkinek és ezúton neki is köszönet a munkájáért.
Ezután kicsit tesztelgettem, egy shiled pro 2019 van rákötve, megkínáltam minden formátummal ami elérhető volt. Nem csalódtam számomra tökéletes. A színek gyönyörűek, a fekete az beszarás(ips után), de a fényerő amit produkál az gyilkos tud lenni. Én bekapcsoltam a fényerőszabályozást, így este sem bántó, de nappal is tökéletes.(elég világos a nappalim, az előző tv már élvezhetetlen volt.)
Mostmár csak az AVR-em cseréje van hátra, mert a régi többek között nem támogatja a DV-t, és a jelenlegi optikai hanggal nem vagyok kibékülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Steam topic
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung 24" TV bontatlan
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest