Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
Hát a képminőségben nem kételkedek (ami ugye a legfontosabb).
A menürendszerének az állítólagos bonyolultsága/ logikátlansága/ magyartalansága kissé visszatart a vásárlástól, bár sokat nem fogom állítgatni, ha egyszer át átrágom magam rajta.
Bár élőben nem láttam még ezt a típust, csak a 635-t, de a design-el, kidolgozással már annál sincs gond. -
Imi1981
veterán
Nagyon kösz
! Akkor én is így fogok tenni. Van Apple-TV 4k 2021 és cső verzió 2019 és fire tv 4k max is. Először Apple-TV-vel fogom használni mert azzal sosincs probléma de ha valami miatt a másik kettő közül kell valamelyik akkor ott van az is és kicserélem. Mostani tévén se használom a smart részt mert csiga lassú. -
Perillustris
senior tag
Neked (s másnak persze) látja az 5Ghz-es wifi csatornát? Nekem csak a 2,4-es volt a listában.

Jómagam tegnap tettem egy 55ST60 helyére. A mérete valóban impresszív, a képminőség még bármiféle módosítás előtt is nagyon jó.
Azért azt elmondanám, hogy a fenti plazma után maga a kép minősége nem okozott eszeveszett csodálatot, de ez nem a 835-ös sara, hanem egyszerűen a megfelelő tartalmat a plazma tv - is - gyönyörűen jelenítette meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Lenovo TAB M11 tablet
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
! Akkor én is így fogok tenni. Van Apple-TV 4k 2021 és cső verzió 2019 és fire tv 4k max is. Először Apple-TV-vel fogom használni mert azzal sosincs probléma de ha valami miatt a másik kettő közül kell valamelyik akkor ott van az is és kicserélem. Mostani tévén se használom a smart részt mert csiga lassú.

Vhiktor