- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- 
			  PROHARDVER! TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mexel veterán Megjött az 55C735. 
 Úgy néz k bontatlan volt, igaz a szállítók kicsit összetaperolták a kijelzőt 
 Nos, első benyomások, kb 1-2 óra alatt, még nem ok mindent állítottam, csak amiket szoktam.
 A samsung 8002 megy vissza a boltba a nézhetetlen kép miatt, gondoltam ennek kellene leváltania, talán ez jobb lesz.
 Háááát.
 Hát ég és föld így elsőre 
 Ami nagyon fontos volt nekem, a kijelző homogenitás és ne legyen Blaclight bleed.
 Lehet hogy szerencsém volt, de eddig úgy tűnik hogy képernyő brutál homogén. A sötét és fekete részeknél semmi bevilágítást és foltot nem látok, a színeknél full homogén a kép a teljes képernyős színeknél.
 A tv kb alap beállításokkal ( na jó eco és egyéb ilyen módok kikapcsolva, nagyon szépnek tűnik. A színek tökéleteseknek tűnnek, nem látok eltolódást elsőre, nagyon szép a kép. Ha nem lesz hiba benne marad, brutál jónak tűnik eddig főleg ennyiért.
 Persze az apróbb dologk most jönnek, de itt egy volt fontos, szép kép, mert tv boxról megy,a rendszer nem izgat. Még állítgatni klell majd fémnyerőt, mozgásmegjelenítésnál pár dologt, majd kérdezek azt hiszem
 Szóval én azt mondom hogy a samsung ugyanilyen árú tv-je mindenben elbújhat ez mögött idáig.
 Szülőnek vettem, a samu nem tetszett neki sem, azt mondta nem az igazi, de ezt meglátta és azt mondta kell.Szerk: volt itt egy jó beállítás videó ha jól emlékszem, megkeresem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor
 Vhiktor