- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom az 50C635-tel:
Első dolgom volt kikapcsolni az automata rendszer frissítést, miután beüzemeltem. Igazából hálózatra se volt felcsatlakoztatva 1 hónapig, utána viszont a Prime video miatt muszáj volt. Egyik nap a frissítő képernyővel kapcsolt be, nem örültem neki. Teljesen elégedett voltam mindennel, ezért nem is akartam ezen változtatni. Én nem nyomtam rá a frissítésre, rejtély mi történt...
Az új verzióval viszont észrevettem én is a hírhedt hangcsúszást ARC-on keresztül. Rendkívül zavaró (0,5-1s), a csúszkával se lehet már ennyire korrigálni. Mivel jelenleg újabb verzió nincs, hálózatról nem tud frissülni.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes gyári visszaállítással próbálkozni, vagy egy korábbi verziót kellene feldobni rá? Mivel nem terveztem frissíteni nem is néztem meg sajnos milyen verzió volt fent előtte. Nincs valami log fájl, amiből ki lehetne deríteni?
Jelenlegi verzió: V8-R51MT05-LF1V508.020773Most kezdtem ismerkedni a TCL frissítéses oldalával. Jól látom, hogy az R51MT05-V501 verzió lehetett fent előtte? November végén lett vásárolva a TV.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest