Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom az 50C635-tel:
Első dolgom volt kikapcsolni az automata rendszer frissítést, miután beüzemeltem. Igazából hálózatra se volt felcsatlakoztatva 1 hónapig, utána viszont a Prime video miatt muszáj volt. Egyik nap a frissítő képernyővel kapcsolt be, nem örültem neki. Teljesen elégedett voltam mindennel, ezért nem is akartam ezen változtatni. Én nem nyomtam rá a frissítésre, rejtély mi történt...
Az új verzióval viszont észrevettem én is a hírhedt hangcsúszást ARC-on keresztül. Rendkívül zavaró (0,5-1s), a csúszkával se lehet már ennyire korrigálni. Mivel jelenleg újabb verzió nincs, hálózatról nem tud frissülni.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes gyári visszaállítással próbálkozni, vagy egy korábbi verziót kellene feldobni rá? Mivel nem terveztem frissíteni nem is néztem meg sajnos milyen verzió volt fent előtte. Nincs valami log fájl, amiből ki lehetne deríteni?
Jelenlegi verzió: V8-R51MT05-LF1V508.020773Most kezdtem ismerkedni a TCL frissítéses oldalával. Jól látom, hogy az R51MT05-V501 verzió lehetett fent előtte? November végén lett vásárolva a TV.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest