Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chubii

senior tag

Sziasztok!

Akadt egy kis gondom az 50C635-tel:
    Első dolgom volt kikapcsolni az automata rendszer frissítést, miután beüzemeltem. Igazából hálózatra se volt felcsatlakoztatva 1 hónapig, utána viszont a Prime video miatt muszáj volt. Egyik nap a frissítő képernyővel kapcsolt be, nem örültem neki. Teljesen elégedett voltam mindennel, ezért nem is akartam ezen változtatni. Én nem nyomtam rá a frissítésre, rejtély mi történt...
    Az új verzióval viszont észrevettem én is a hírhedt hangcsúszást ARC-on keresztül. Rendkívül zavaró (0,5-1s), a csúszkával se lehet már ennyire korrigálni. Mivel jelenleg újabb verzió nincs, hálózatról nem tud frissülni.
    A kérdésem az lenne, hogy érdemes gyári visszaállítással próbálkozni, vagy egy korábbi verziót kellene feldobni rá? Mivel nem terveztem frissíteni nem is néztem meg sajnos milyen verzió volt fent előtte. Nincs valami log fájl, amiből ki lehetne deríteni?
    Jelenlegi verzió: V8-R51MT05-LF1V508.020773

Most kezdtem ismerkedni a TCL frissítéses oldalával. Jól látom, hogy az R51MT05-V501 verzió lehetett fent előtte? November végén lett vásárolva a TV.

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák