- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
masystem
csendes újonc
[kép]
[kép] Sziasztok. Nemrég tulajdonosa lettem egy TCL 65C739 tvnek. Eddig nagyon meg vagyok elégedve. Kisebb kalibrálás után számomra nagyon megfelelő. Én a tévézést mindig sötétben tudom élvezni, ott pedig szerintem teljesen megfelelő a HDR fényerő. Ugyan a Dolby Visionnal akadtak problémáim, de a fekete szint beállítása után teljesen élvezhető.
Az lenne a kérdésem, hogy Ti hogy vagytok a Google TV funkciókkal? Használom a Google Home-ot, próbáltam linkelni a Netflixet, Disney+-t, de egyszerűen nem engedi... Ezek után utana olvastam, es sajnos nálunk Szlovákiában egy csomó Google TV funkció nem elérhető.. például ajánlások, vagy akár a Hands free hangvezérlés... Maga a főképernyő is sokkal gyérebb mint a más országban elérhető.. próbáltam VPN-en keresztül, ugy sokkal több funkció elérhető, viszont a Disney es Netflix nem indul el pont a VPN miatt..
Kérdésem, hogy nálatok Magyarországon hogy működik a Google TV, esetleg erre a problémára tudtok-e valami megoldást?Köszi szépen 🤗
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest