- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Olvastad azt a dokumentációt, amit linkeltem? Én csak azt jegyeztem meg, hogy fura, hogy nem ez az alapértelmezett mód. Lehet ezt "ha valaki tudja, hogy kell" nevű, magas lóról is kezelni, de egyértelmű, hogy minél több változót, feltételt, nyakatekerést iktatsz be, annál több a hibalehetőség. Ezért is célszerű törekedni az egyszerűségre. Tudsz egyszerűbbet annál, mint amivel a Taskernek semmilyen alakítási feladata sincs? Közli a rendszerrel, hogy milyen formában kéri az infót, a rendszer abban a formában elküldi, a Tasker pedig egy az egyben továbbítja a TTS -hez. A többi csűrés-csavarás fölösleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest