Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ha küldetsz sms-t, azzal adatforgalmat és erőforrást spórolsz.
A kapott sms-re természetesen készíthetsz profilt is, ami az arcodba tolja a lényeget akár szirénázva is.
Ennél egy fokkal hatékonyabb megoldás, ha a naptárat context-ekkel figyeled.
Majd a legrosszabb megoldás, hogy naponta ellenőrzöd, vagy jó előre letöltöd és helyileg Tasker-ben készíted elő az eseményt.
Viszont ezek mindegyike hálózatfüggő, vagyis nem biztos megoldás.
Bár nem tudom a naptáras context-ek vajon az Android kliensből dolgoznak, vagy kimennek a netre?
Minél kevesebb profil és változó használattal sikerül, annál jobb.
A bolondbiztos alatt én nem ezt értem.

Automatizálni jó dolog, de aránytalanul nagy munkát nem érnek meg ilyen apró dolgok szerintem.
Az egyszerűség is egy szemléletmód.A nyomógombos témát értem, de mire odáig eljutsz, na az vmi rettenet.

Amúgy az sms-es nekem azért is szimpi, mert net nem kell hozzá és ha az nem érkezik meg, akkor valszeg te sem fogsz küldeni, de hívni sem.
A szövegében megkapod a lényegi infókat, amiket változóba raksz, onnan meg már mehet a nyomógombos jelenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest