- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Ezen most én is meglepődtem, de tényleg nincs zárképernyős Állapot, pedig alap dolog lenne.

Egy Esemény (Event) van csak, ami feloldásra reagál, esetleg ezzel próbálhatsz még meg operálni valamit.
Mondjuk abból indulsz ki, hogy a BT állandóan be van kapcsolva, akkor a BT on vizsgálatot lecseréled a képernyőfeloldásos Event-re, a többi pedig marad.
Így elméletileg mire előveszed a telefont és feloldod a kapcsolódási kísérlet már megtörtént, és ha sikertelen, akkor végrehajtódik a BT on - off. Az utasítás legeljéről meg kiveheted a 10s-es várakozást, mert közben rájöttem hogy annak ott nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest