- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
arminlok #2582 üzenetére
Nemtudom észrevetted e, h úgy válaszoltam ahogyan kell a kis nyűglődésedre. Egyébként sokszor bele van forrasztva a tápba a venti vége szóval nem nagyon úszod meg egy 5 perces munka nélkül amit gondolom véres izzadtsággal fogsz megtenni. Am ha már itt az értelmi szinteknél tartunk, megnézted már h milyen a tápod belseje? (jah bocs gondolom ahhoz is lusta voltál h te magad megnézd ezt a dolgot ami kérdést feltettél)
Lustaságodra irányult fentebbi megnyilvánulásom amire te óvodás toporzékolással válaszoltál ahelyett, h ennyi idő alatt már 3* megnézhetted volna te magad a dolgokat. Bár tudom egyszerűbb írni és várni az utasításokat mint a birkáknak a legelőn a juhásztólEgyébként ha csere mellett döntessz nemártana tudni, h milyen az eredeti venti pontos típusa a tápodban, h azzal megegyező vagy legalábbis hasonló légszállítású, áramfelvételűt tudjanak itt ajánlani neked, szóval nem úszod meg azt az irdatlan mennyiségű 4 csavar kiszedését amivel eltávolítod a gépedbő és a másik kb 4 csavarral való munkától sem h meglásd mi van a burkolat alatt. Ezzel viszont saját magadnak is meg fogod válaszolni a kérdéseidet. De ugye én vagyok a buta fogyatékos, h nem olvasom el a fórum legelejét hanem rögtön felteszek egy kérdést mert lusta vagyok
Norbi voltam, remélem kielégítettem kíváncsiságod és nem leszel lusta ezt végigolvasni. Puszii
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor egyben a szett
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest