-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhonnan kéne kukázni egy ilyen 8cm-es ADDA ventit, ami golyós, azt bele és kész.
3 ezres ventivel én nem dupláznám az értékét ,annyiért néha ki lehet fogni hardveraprón 250-300-as Deltákat / máskor 1500-ért vettem 80 Plus Bronze 250-es Deltát! Acer-ből bontva
meg is tartottam mutter gépébe
-
Amúgy én ezt a ventit nem cserélném le.
Ha olyan mint a nagytesó, akkor alul-felül két golyóscsapágy, ezeket kicserélném és kész, vagy zsírt és műszerolajat neki és ámen- nem golyós, benéztem, sleeve bearing.Az új ventinél elképzelhető, hogy ugyanolyan erővel fogja pörgetni, mint ezt a régi, halkabb nem lesz, mert ezek a régi tápok még nem terhelés és/vagy hőmérséklet vezéreltek, hanem fix fordulatosak voltak
0,25A még mondjuk nem túl nagy motorerő. De kérdéses lesz, hogy az új ventinek mennyi az indítófeszültsége.
12V
0.25A
3.00W
3010 rpm
38.6 CFM
34.4 dB/AEzek az ADDA adatai.
-
takacsbotond
őstag
-
-
takacsbotond
őstag
Motorhangja lesz, és alapból sem egy halk venti...
4-pines ventit egyébként sem ajánlott tápba venni (az ENERMAX UCTP12P kivétel jobb alternatíva híján)..
A gyári adatokat felesleges nézni, (bár a bq egész reális értékeket közöl) a legtöbb gyártó hatalmas túlzásokat szokott írni, illetve nincs értelme a gyárinál nagyobb légszállítású ventinek, (főleg mert a statikus nyomás a mérvadó, amire ugyan ez érvényes) ugyanis semmivel nem fog többet tudni a táp.
Hidd el, ha lenne jobb venti a bq-nál azt ajánlanám. -
takacsbotond
őstag
Szia!
-Artic F8 CO (hangos, olcsó, viszont elnyűhetetlen)
-Be Quiet Pure Wings 2 80mm (halk, kicsit drágább, átlagos felhasználás mellett 2-3 évig bírja)
-Be Quiet Shadow Wings 80mm (ugyan az mint az előbbi, viszont kicsit nagyobb a légszállítása, és minimálisan hosszabb az élettartalma)
Ezeknek a specifikációi vannak a legközelebb a gyárihoz.Ezt a tápot drágább gépbe semmiképp se tedd, ha jót akarsz. -
arminlok
senior tag
Óriási feladat lett volna töled annyit írni hogy a legtöbbe bele van forrasztva de ezt csak ugy fogom megtudni ha megnézem mi van a táp belsejében mert mindegyik más egyébként igen véres izzadtsággal tenném meg a forrasztást mivel nem tudok forrasztani. És igen bele van forrasztva szal inkább megveszem a raidert aztán majd ha az is hangos lesz akkor fogok elkezdeni forrasztgatni.
Magadnak is megspóróltál volna egy kört ha nem ironikusan válaszolsz, azért kösz a segitséget. -
arminlok
senior tag
Egy kérdést tettem fel nem tudom látod-e. Igaz nincs a mondat végén kérdőjel ez megtévesztő lehet számodra, de azt hittem gyengébb nyelvtani tudással rendelkező emberek is megértik, érdemes volt válaszolni. De hogy világos legyen számodra is megfogalmazom neked másképp. Van egy 80mm-es ventillátorom ami 3 pin-es van egy tápom amibe 2 pin-es csatlakozó van. Muszáj nekem forrasztanom a két kábelt vagy lehet kapni átalakítót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest