- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni.
- Először van-e értelme vennem. A probléma az, hogy időnként kikapcsol a monitorom ha egy-egy fogyasztó bekapcsol, a gép nem indul újra. Villanyszerelő látta, de jobb híján annyit mondott rá, hogy sok dolog van a körön, nagyon nem tud mit csinálni, minden rendben van, vegyek le dolgokat... Amennyire lehetett megtettem, ritkult, de még mindig jelen van a gond, de többet már nem tudok okoskodni. Egy szünetmentesre gondoltam, hátha az megoldaná a gondot.- Másodszor, ha van értelme, tudnátok ajánlani erre a célra valamit? Olyan kellene amiről a gépet és monitort tudom üzemeltetni. A kalkulátor szerint nekem 390W a minimum ajánlott, a monitor max 32W-t eszik. Gondolom 800-1000 között kéne valami. Áram kimaradás nagyon ritka, ha van, az 1-2 másodperc vagy max 1 perc. Max 60 ezret szánnék rá.
Készülök lecserélni az elosztókat, ha már megbontom az egészet és mondjuk 30-60 ezért van valami értelmes szünetmentes, akkor beépítek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest