Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni.
- Először van-e értelme vennem. A probléma az, hogy időnként kikapcsol a monitorom ha egy-egy fogyasztó bekapcsol, a gép nem indul újra. Villanyszerelő látta, de jobb híján annyit mondott rá, hogy sok dolog van a körön, nagyon nem tud mit csinálni, minden rendben van, vegyek le dolgokat... Amennyire lehetett megtettem, ritkult, de még mindig jelen van a gond, de többet már nem tudok okoskodni. Egy szünetmentesre gondoltam, hátha az megoldaná a gondot.- Másodszor, ha van értelme, tudnátok ajánlani erre a célra valamit? Olyan kellene amiről a gépet és monitort tudom üzemeltetni. A kalkulátor szerint nekem 390W a minimum ajánlott, a monitor max 32W-t eszik. Gondolom 800-1000 között kéne valami. Áram kimaradás nagyon ritka, ha van, az 1-2 másodperc vagy max 1 perc. Max 60 ezret szánnék rá.
Készülök lecserélni az elosztókat, ha már megbontom az egészet és mondjuk 30-60 ezért van valami értelmes szünetmentes, akkor beépítek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest