Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #94395 üzenetére
Én idén kaptam új személyit. Tőlem semmi ilyet nem is kérdeztek. 10 évig érvényes. Mindenbe beleegyeztem, adtam ujjlenyomatot is. Pont ugyanarra jó, mint az előző.
-
vizslakutya
senior tag
Ne rajtam kérjétek számon, hogy miért nem működnek a szolgáltatások. Arra ott van ov.
Csak leírtam az előnyeit,na meg azt, hogy a csere ingyenes. -
DarkByte
addikt
válasz
Technikailag ugyanúgy lehet hordani mellette a TB/adó/lakcím kártyát, mert semmi se tudja az NFC részéről leszedni ezeket az adatokat.
-
tisn
addikt
válasz
tuti a 10 evet valasztottam volna, kesobb kell baszakodni vele
-
fradi81
veterán
válasz
Olyan int a 4k tv, majd egyszer ki lesz használva
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #94393 üzenetére
Nekem 2018-ban lett új személyim, akkor választhattam, hogy az új digitális 6 év érvényességi idővel, vagy a régi kártya formátumú 10 év érvényességi idővel.
Az újat kértem, mert ujjlenyomat, kiváltja a TB-t, adókártyát, lakcímkártyát, stb, van benne chip, csak be kell dugni a kártyaolvasóba.
Kártyaolvasó azóta senkinél sem volt... -
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #94393 üzenetére
Évtizedek óta elvileg mindent kivált, gyakorlatilag meg nem. Vagy 2023-ra tényleg kivált a gyakorlatban is bármit?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Ted_Beneky #94391 üzenetére
Jó ötlet,amúgy meg ingyenes a csere.
Ráadásul új típusú lesz,ami kiváltja a TB meg Adókártyát is.
[link] -
SirRasor
addikt
válasz
pulutodurumo #94390 üzenetére
A durva az, hogy úgy vigyáztam rá, mint a hímes tojásra. Mégis hogy nézne ki, ha nem vigyáztam volna rá?
Picit bánom, hogy nem a Sennheiser 6XX-et vettem meg, de mindig is érdekelt, hogy vajon a planárok hogy szólnak és még olcsóbb is volt.duo csak ne feledd, hogy nem ér rá, majd ha idős leszel. Mindenkinél máskor jelentkezik, de X év fölött romlik a hallás és...pl: 5x éves munkatársam is akart venni egyet, de belátta, hogy tök fölösleg, mert már most se hall ki annyi részletet, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.
Még szeretnék venni egyszer egy igazán jó DAP-ot és hozzá fej/fülhallgatót. Persze már DAP-ot se egyszerű találni, pedig csak annyi kritérium van, hogy ne legyen rajta Android.
-
SirRasor
addikt
HIFIMAN HE4XX nyitott Planar mágneses fejhallgató 30k-ért valakinek?
-
nap
addikt
válasz
Ted_Beneky #94380 üzenetére
Cellux + pillanatragasztó?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #94381 üzenetére
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #94380 üzenetére
Nincs. Új személyi, új okmány azonosító.
-
Ted_Beneky
senior tag
Hátha tudja valaki: Ha eltört a személyim van-e lehetőség cseréltetni a lejárat előtt úgy, hogy ugyan az legyen a száma és a lejárata és amúgy pénzdíjas-e ez a művelet?
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #94374 üzenetére
van meg a 3. eset, hogy o pakol, foliazik, szetszed, de a horukkot is a koltozteto hozza.
pikkpakk 66 vagy mi csinalta nalunk tobbszor is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #94372 üzenetére
Mit értesz költözés alatt? Jön egy csapat, kipakolja a bútorokat, bedobozolja az ingóságokat, szétszedi a bútort, berámolja a kocsiba, a másik helyen kipakol, összerakja a bútorokat és fizetsz? Vagy te bedobozolsz mindent, a bútort fődarabokra szétszeded, körbe fóliázod, hórukk embereket te hozol, a költöztető pedig egymaga megjelenik egy teherautóval, a platón ő pakol és épségben leszállít mindent a címre, ahol te és lelkes segítőid kipakoltok?
Utóbbira kérhetek egy barátomtól kontaktot. Vásárhelyi ember egy hosszított-magasított Mercedes Sprinter dobozossal és ponyvás nagy utánfutóval. 2 hónapja költözött vele Budapest agglomerációból HMVH-re.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Kidobásra ítélt ruhákat keresnék, kutya ruhának. Olyanra gondolok ami vízálló vagy a belseje műgyapjú szerűség, rossz farmer... Tanulok szabni-varrni ahhoz kellene. PM-ben írj kérlek. -
Jinxb1rd
addikt
pár hónap erejéig azon gondolkozom hogy átköltözöm a kecskeméti lakásomba. Mennyibe kerülne a költözés? valaki tud ajánlani egy jó céget, ami városból városba visz?
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #94369 üzenetére
Pontosan, 2014 óta az asszony soha be se kapcsolt gépében pihent. Ja, nem. Privátban leírtam őszintén a Nas-os használatot is.
-
Rossz az aki rosszra gondol
-
Meghalt egy 2T-s SATA HDD-m. Van valakinek egy eladó, jó állapotban?
Manapság melyik jó szerverbe? -
ShadowX
őstag
Van 30 db Domol (citromos) mosogatógéptablettám. Klasszik verzió. Nekem nem vált be, de kidobni sem szeretném. Ha van rá érdeklődő és elkanyarodna érte, akkor "free of charge" jeligére odaadnám.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek otthon ritkán használt "táska" varrógépe? Szeretnék megtanulni varrni géppel. Nagyon drágák lettek a kutya ruhák és megpróbálkoznék varrni.
-
válasz
sarkanyolo2 #94358 üzenetére
A múltkor én is kerestem valakit, akinek van otthon OBD2-es kütyüje. Azóta megérkezett az enyém Aliról, ha elgurulsz a Hajnóczy utcába, megpróbálhatjuk kiolvasni. Nem márkaspecifikus, én a P0420 "katalizátor hatásfok csökkenés" kódot szoktam törölni vele. Inkább csak a biztonság kedvéért van ilyenem.
-
SirRasor
addikt
Ingyen elvihető egy 500 mAh-s LI-Pol akksi. Egy rossz játékból mentettem ki; az akksi még biztosan jó, de ebben az állapotban nem tudok vele mit kezdeni.
Makkosházi Lidlinél átvehető.EDIT: van egy helikopterem egy 230 mAh-s akksival, ami kb. így néz ki, csak fele ekkora.
Abból lehet baj, ha azt kicserélem erre? -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg valakit aki septiben holnap egy 2005-ös Honda accordból ki tudná olvasni a hibakódot?
Meghálálnám!
-
válasz
vizslakutya #94356 üzenetére
Köszi! Már elkezdtem intézni a mórahalmi vonalat, ha nem jön össze, akkor telefonálok.
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Valami ilyesmi funkciójú kütyüt hol lehet venni Szegeden? Műszaki Pince?
link -
válasz
pilóta #94351 üzenetére
Vidéken meg lehetett beszélni ismerős pékkel. Mórahalmon van valaki, aki vállal, céges bulira szoktunk is onnan rendelni, csak gondoltam hátha helyben is meg tudnám oldani, hogy ne kelljen kikocsikázni érte. De ha nem lesz más, és el is tudja vállani, akkor kimegyek érte. Igen, kemencében sütik!
-
Sziasztok!
Kenyérben sült csülköt szeretnék rendelni. Szerintetek hol vállalnák? Itt valaki csináltatott már? -
Frenky89
addikt
Ismertek olyan gumist, aki ma is nyitva van?
Sikerült le- meg felműteni a gumit egy rollerre, de kompresszor kapacitás hiányában nem feszül fel a felni peremére a gumi.
-
fradi81
veterán
Eszembe jutott hogy ha gépen megy valami zene, meg telón is ugyanazt elindítanám, ami meg egy BT hangszóróra menne, hogyan lehetne a kettőt szinkronizálni? Valami applikáció amivel századmásodpercben állítható a hang és a telót hozzá tudnám igazítani a géphez hogy egyszerre szóljanak?
-
martonx
veterán
válasz
pepe091 #94342 üzenetére
Vagy Totya-t totya694 adatlapja - PROHARDVER!
-
SirRasor
addikt
Ingyen elvihető egy új (és szerintem rossz) DM.LIFE Free Loop 1 vezeték nélküli füles.
Alzáról rendeltem és ingyen adták hozzá.
Már az gyanús, hogy a nevét se tudják rendesen leírni.
Weben DM.Life, a dobozon meg D.M Life vanA Makkosházi Lidlinél tudom átadni általában 17:00-től 18:00-ig.
Ja mi a a baja: a jobb és bal oldal nem párosodik össze. Manuálisan nem lehet, csak automatikusan, de úgy meg vélhetően eldobja. Reseteltem párszor és újrapróbáltam, de semmi. Külön ha párosítom a balt a telefonnal, akkor se szólal meg, csak a jobb (igen, jól olvastad. Csak a balt párosítom és a jobb szól
)
-
Zoli1222
őstag
Köszi szépen Urak!
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Autóba akksit hol érdemes Szegeden venni?
-
hodigy
tag
Sziasztok!
Tudtok valakit aki csinál hangszóró javítást? Régi Videoton hangfalaimban a mélyek pereme szétfoszlott.
-
csoszogi
tag
Sütőben is sütöm a dolgokat, rántott csirkecomb megy, előtte egy olajfürdő és rá a sütőpapírra, hűvös sütő, hogy ne égjen meg, és sütés az is jó. Mindennap kell főzzek, kell a változatosság, meg ugye ha ó nem eszünk köretet, de megeszik egy rántott húst: liszt tojás prézli olaj, azért az telít... Hogy mi lesz ha drágaság lesz..passz, már most is az van. Áram: 5.2 ft/kWh a kedvezményes, 31.8 ft/kWh a nem kedvezményes nettó
Lehet olcsóbb lesz a panel gáz+drága olaj -
tisn
addikt
válasz
csoszogi #94327 üzenetére
a legtobb rantott cucc sutheto sutoben (foleg az elorefagyasztott kesztermekek), de otthon is pl. fasirtot abban sutom. (rantotthus eleg necces meg olajjal spriccnizve is)
sultkrumplit meg actifry-ben csinalom, meg a hiresen valogatos fiam is megeszi.
az 1400ft-os varhato olajarhoz pont jok ezek a modszerek
-
csoszogi
tag
válasz
ShadowX #94324 üzenetére
Mar csinaltam, nem szedte le, valami magasfenyu Ikeas butorunk van. Mas meg nem szedi le a zsirt. Tobbfele szerves oldoszerrel is probalkoztam, na az lekapta a szinet.
En sajnos sokat sutok olajban, parolok hagymat stb.. szoval olajos lesz. Probalom csokkenteni, de ket kamasz szereti a hasat es foleg az ilyen tipusu kajakat, a suto ismegy rendesen, az is ha tudna meselni...de az egyszerubb. Koszonom mindenkinek a hozzaszolast. -
-
csoszogi
tag
Kösz a választ mindenkinek. Mint írtam, főleg zsír eltávolítására kellene, beépített tűzhely, felette szagelszívó illetve konyhaszekrény balra jobbra. A hideg zsíroldó is csöpög, meg kell "ágyazni" neki. Az leszedi rendesen, csak néha rám is fröccsen...meg ugye a lúgos cuccot le kell mosni, közömbösíteni egy kis citromsavval, szóval bonyolult.
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #94318 üzenetére
és tudja fokozni
-
-Tsaba-
tag
válasz
csoszogi #94309 üzenetére
Én a Lidl-be vettem (sajátmárkást), 1x-2x tisztítottunk vele (főleg fürdőszobát), de azóta a lépcső alatt pihen. Nagyon macera törölgetni utána, meg folyton töltögetni ha kifogy, meg eléggé lassan lehet vele haladni, ill szerintem nem is olyan jó mint a reklámokban. Ismerősnek régen Zepteres hasonló ketyeréje volt, azt mondta az jobb, de nem erőltettük.
Mondjuk a hideg zsíroldónál minden egészségesebb/veszélytelenebb... -
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #94314 üzenetére
Nekünk három emeletes van (három rácsos szint). És igen, macilacinak igaza van. 3-6XL-es ruhák nem férnek rá megfelelően, csak ha kettő-három rúdra teszem, de megoldjuk, mert ez fér el panelben és ez van kettő darab. Törölköző farmer ágynemű ajtókon fűtőtesten szárad, azokból van elég szerencsére..
. Fregoli lenne a legjobb.
Viszont kérlek részletezd, hogy akkor most jó ez gőzös cucc szerinted, vagy nem, mert igazából arra lennék kíváncsi, hogy van-e, és ha van, akkor milyen tapasztalatod van ezzel a ketyerével, próbáltad-e arra amire kell nekem, vagy soha kézbe se fogtál még ilyet.
-
ShadowX
őstag
válasz
csoszogi #94309 üzenetére
Én egy hasonlót használtam, Karcher...kb. 5x, aztán eladtam.
Olyan helyen lehet jó, ahol gyerek van mondjuk és nem akarsz tisztítószerezni, de amúgy kb. a semmire sem jó kategória. Törölgetni kell utána és a legjobb nedvszívó rongyok is csak pár törlést bírnak, utána ugye csíkozni fog az egész. És egy idő után elkezd folyni inkább, mint gőzölni.Nekem nem vált be.
-
csoszogi
tag
válasz
macilaci78 #94310 üzenetére
Köszönöm a választ, ismerem az úriembert a TV-ből...
-
csoszogi
tag
Érdeklődnék, valaki használ-e gőztisztítót, esetleg tapasztalat mire jó, mire nem stb.. és ha igen mily márkájút?
Én erről olvastam pár jó dolgot [link] , de a legjobb mégiscsak az, ha direkt információt kap az ember.
A gyerkőceim miatt sokat sütök főzök (kamasz fiúk), és a hideg zsíroldó ugyan jó, de néha megégeti a bőrömet, meg ha éles sorjás(szagelszívó) törlöm le, oda a szivacs kesztyű vagy a kezem..Vagyis főleg zsíros dolgok eltávolítására kellene. -
SirRasor
addikt
Ja öööö köszi, ez pont egy béna futás: eddig sose mentem így
Készülök a 4 órás futásra és arra javasolták, hogy rendszeres sétákkal próbáljam meg a hosszú futást (4 perc futás, 2 perc séta az ajánlott kezdő maratonosoknak), úgyhogy 5 perc futás, 30 másodperc séta intervallumokat csináltam.
EDIT: amúgy a rendszeres sétálás beiktatása nagyon jó a térdeknek is. -
SirRasor
addikt
95%-ban ott futok, de néha megunom és csak úgy nekivágok a nagyvilágnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest