- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted_Beneky
senior tag
Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz martonx #99828 üzenetére
5 éve voltunk Szarajevóban, nem volt semmi feltűnő se pozitív, se negatív irányban. Igaz csak egy délután volt és nem is mentünk rá az életszínvonal vizsgálatára De ha már ott vagytok és van rá lehetőségetek, Mostárba mindenképp menjetek el és este. Csodát fogtok látni! Nagyon hangulatos kivilágítva.
-
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Stylewars_kp #99379 üzenetére
3 hetet késett Pestről a konténerünk, mert a BYDnek jött le napi száz konténer.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz DarkByte #98972 üzenetére
Az FB katasztrófa. Le van fényképezve a cucc colostok mellett erre rám ír, hogy mekkora. Mondom, nézze meg a fényképet legyenszives, amin természetesen felháborodik. A másik meg rámír, hogy túl olcsón adom, biztos lopott. A végén meg kisül, hogy ő is árul olyat és nem veszi meg tőle senki és én most elhalászom előle a potenciális vevőit...
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Volt kőműveseink sose találtak segédmunkást, olyat aki hajlandó egy héten kettőnél több napot dolgozni és nem iszik munkaidőben. Ez is lehet egy irány a munkakereséshez vagy akár nyári munkához.
-
Ted_Beneky
senior tag
Még most nyissatok kajáldát/kocsmát a közelben
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz pulutodurumo #98244 üzenetére
Köszi! Ilyen katasztrófavédelem esetleg? Ha ott kigyullad valami, nem férnek oda oltani...
-
Ted_Beneky
senior tag
Az ilyen megszállott lomgyűjtőket hol lehet bejelenteni Szegeden? 2 méter magasra tornyozott lomhalmok a telken, pOtkányok megjelenése, nem együttműködő, stb. kategória.
-
-
Ted_Beneky
senior tag
Nem tudja valaki esetleg, hogy most január 1től a Spar meg a CBA hogy áll a Szépkártyás fizetéshez? Lehet-e még vagy már nem?
-
Ted_Beneky
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Ted_Beneky
senior tag
Volt mostanában valami problémás win 10 frissítés? Ma délután egy csomót vacakoltam vele, hogy be tudjak lépni a felhasználó fiókomba.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz vizslakutya #97079 üzenetére
Volt gond a fiam Xiaomi mobiljával az idén és neki a Lugas utca környéki mobilost ajánlották. Végül is nem ment el, így nem tudok róla konkrétabbat, se helyet, se árakat, de kiindulási alapnak hátha jó.
-
Ted_Beneky
senior tag
Ismertek olyan androidos appot, ami óránként (vagy 2 óránként) pár percre bekapcsolja a bluetooth-t?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz sarkanyolo2 #96856 üzenetére
A szőregi Coop mellett is Medgyesegyháziként hirdetik a dinnyét az árusok
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz FoxiestFox #96728 üzenetére
Hát, legfeljebb csak a nyugdíjasok nézik manapság, szinte nem is tudok olyat rajtuk kívül, akinek van türelme a másfél órás filmet negyedóránként 10 perc reklámmal megszakítva végigszenvedni.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #95171 üzenetére
+ SirRasor
Én is a nagysága miatt vásároltam és semmi komoly szándékom nincs vele, csak ha túl magasra szökik a páratartalom az előző értékhez képest, akkor kinyitom az ablakot és ha visszatér akkor meg becsukom. Az nem mindegy, hogy ez az idő 3 perc vagy 6 perc legyen ilyenkor a fűtésszezonban. Van egy másik is, egy Trotec, azt én is megbízhatóbbnak érzem.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz pulutodurumo #95021 üzenetére
Még a mai napig is használjuk a családban netezésre a régi Abit alaplapos E8400-as gépemet, ami nem egy mai csirke, de örülök hogy megtartottam. Na, azt már legalább 5-6szor átugrotta a fejlődés
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz totya694 #94568 üzenetére
Kolléganőmet tegnap hívták az "Erste bank ügyfélszolgálatáról", hogy "csalók" utalást indítottak el a számlájáról és hogy adja meg az adatait, hogy ezt meggátolják, de lehetőleg rögtön, mert kifutnak az időből. Az igazi csalók telefonszáma csak egy számjegyben tért el a valódi ügyfélszolgálatétól... A rendőrség szerint mindennap érkeznek bejelentések a károsultaktól.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #94433 üzenetére
Igen, ez is előfordul, hogy így megéri. A mi szekrényünkben viszont semmi speciális nem volt, bútorlapból készült kétajtós ruhásszekrény, világos színben.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz SirRasor #94430 üzenetére
Tőlünk facebookon keresztül egy portugál nő akart szekrényt venni úgy, hogy előre kifizeti és ő küld egy holland futárcéget és lengyel címre kellett volna küldeni. Full átlagos szekrény, teljesen átlagos áron, bárhol megvehette volna Lengyelországban vagy Portugáliában is, szállítási költség nélkül ... Nem vártuk meg a végkifejletet, elköszöntünk tőle.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Hátha tudja valaki: Ha eltört a személyim van-e lehetőség cseréltetni a lejárat előtt úgy, hogy ugyan az legyen a száma és a lejárata és amúgy pénzdíjas-e ez a művelet?
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Más is járt most úgy az egyedi gázosok közül, hogy még nem kapta meg a júliusi gázszámláját? Eddig még mindig elküldték a hónap közepéig. Netes diktálós.
-
Ted_Beneky
senior tag
Nekem másfajta antennánál az volt a tapasztalatom, hogy a beltéri erősítős szobaantennák minden jelet felerősítenek, a zajt is, szóval nem vagy előrébb (Maros utca, panel). A Hargitai utcában (tégla) meg sima 1 méteres koaxot dugtunk be antennának és gond nélkül jött a MindigTV.
Ha meg van 14 napos visszaküldés, akkor gyakorlatilag gond nélkül letesztelheted.Csillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz vizslakutya #94023 üzenetére
Én havi diktálós vagyok és max. 30-40m3-errel fogyasztok többet a támogatottnál a téli hónapokban, ezért úgy döntöttem, hogy ezt a többletet most július-augusztus-szeptember hónapokban fogom "elfogyasztani". Tudom, hogy azt írják, hogy nem kell ezzel szórakozni, ha beleférsz az éves kedvezményes keretbe, de nincs semmi garancia arra, hogy ezt az évi 1729m3-ert nem tologatják majd ide vagy oda és hogy télire is marad 747Ft / m3 túlfogyasztási ár. Persze ha valakinek mostanában esedékes az éves leolvasás, akkor az kevésbé tud ezzel játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Ted_Beneky
senior tag
Belváros-Felsőváros-Tarján vonalán melyik virágboltot ajánljátok, ahol szép csokrokat kötnek?
-
Ted_Beneky
senior tag
A Prohardveren nincs már sportfogadásos topik?
-
Ted_Beneky
senior tag
A Chrome mostanában nem játszik le nekem emailben kapott videókat, amelyek nemrég még mentek. Mit kell átállítanom, hogy ismét jó legyen?
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Hirdetünk pár dolgot a Facebook marketplacen és gyakran írnak külföldiek rossz magyarsággal és hogy kell nekik a dolog és azonnal jönnek érte, meg adjak címet, telefonszámot. Ilyennel találkozott már valaki? Ez valami adathalászati dolog?
-
Ted_Beneky
senior tag
El se kell jutnotok odáig, hogy mennyi lehet az eltérés, mert ha te lábbal érzed és zavar, akkor az már nem jó. Te nem azért fizetsz, hogy rossz munkát kapj, ami neked nem felel meg.
A rosszul álló lapokat szedje fel, ha pótolni kell a járólapot, annak a költségét vond le a munkadíjból, csinálja meg garanciába. Különben tényleg az lesz, hogy rágod a kefét a kiemelkedés miatt ahányszor csak arra jársz...Csillagkaput a Csillag térre!
-
-
Ted_Beneky
senior tag
A Digi internet elment nálam Petőfi-telepen, másnál mi a helyzet?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz _Petya_ #91633 üzenetére
Először vittem az A4-es kérdőívet, azt beadtam és aláírattak velem egy sok oldalas beleegyezési nyilatkozatot, vagymit. Másodszorra semmit se vittem, kérdezték hogy van-e valami változás az előző A4-es kérdőívhez képest, mondtam, hogy nincs és ebbe maradtunk, ugyanazt a beleegyezési nyilatkozatot újra alá kellett írni egy másik dátumbélyegzőnél és ennyi. Háziorvos oltott.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz ShadowX #91583 üzenetére
Ha 3000 az első hónap korlátlan használat, akkor egy hónapig olcsóbb, mint a buszbérlet. Időben meg jobban jössz ki, ha messzire mész és át kell szállnod. (Az átszállás nagyon sz@rul van kialakítva).
Nálad maradhat egy hónapig a házad előtt az utcán?Csillagkaput a Csillag térre!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest