Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pepe091 #100549 üzenetére
Kovács autót messziről el kell kerülni szerelés ügyben. És mielőtt bárki kérdezné, hogy miért: ismerősöm dolgozott ott hosszabb ideig, irtózatos lehúzásokat csinálnak olyan ügyfelek esetén, akik nem értenek hozzá és a szakértelem is sokszor alacsony szintű, mivel nagyobb a fluktuáció is.
Gera Szervizt tápén viszont merem ajánlani.
-
válasz
pepe091 #98704 üzenetére
Konklúzió.
Az általuk közölt információk számomra nem kielégítő.Az adott napokat listázza amikor be voltam jelentve alkalmival(ezt tudom nélkülük is)
Ez az egész csak arra volt jó,hogy felcsesztem magam rajta.Eddig megvoltam nélküle és csak olyan problémák kerültek elő amik nem is lettek volna ha nem regisztrálok. -
macilaci78
nagyúr
válasz
pepe091 #97457 üzenetére
Ehhez nem kell indiai. Van egy rakás üzleti partnerem litván, belga, német, román, olasz anyanyelvvel. Gondolhatod, hogy meglepődtem, mikor először találkoztam az olasz Andreával.
Stylewars_kp: és akkor még találd ki, hogy vezeték név keresztnév a sorrend, vagy keresztnév vezetéknév. És hogy az anyanyelvén írta-e le a nevét, vagy inglisül?
Egyik ismerősöm László Tímea. Na, ő egy külföldivel folytatott levelezésben lehet
László Tímea
Tímea László
Ms. László Tímea
Ms. Tímea László
A Ms. ugye nagy segítség, hogy kiderüljön a neme, de hogy ha már bratyizósabb a kapcsolat, akkor Ms. Tímea, vagy Ms. László, esetleg Dear Tímea, vagy Dear László?
De az a tapasztalatom, hogy általában ezt át szokták azzal hidalni, hogy Please, call me Timi! -
SirRasor
addikt
válasz
pepe091 #95480 üzenetére
Kizárt, hogy ilyen rossz lenne az időérzékem! Nemrég még oviba vittem a kislányom és most...most már 3.os...hmm
macilaci78 ja, még a hozzá tartozó dblog timestampet is felülírta, csak hogy ne derüljön ki
martonx ha most lennék pályakezdő, tuti elmennék a képzésre. Ez hatalmas előny kb. minden mással szemben. Emlékszem SZTE-n volt fél év webfejlesztés (html, css, js), de eléggé alapnak tűnt, amivel webfejlesztős munkát nem mertem volna vállalni
-
martonx
veterán
válasz
pepe091 #94342 üzenetére
Vagy Totya-t totya694 adatlapja - PROHARDVER!
-
csoszogi
tag
válasz
pepe091 #91085 üzenetére
Itt van elottem a papir, pontosan azt irjak, hogy "ezer forintra kerekitve" kell megfizetni. Nekem igy 450 forinttal "felfele" kerekitettek, mert olyan rendesek.
Vagyis veze ha nem akarsz kavarodast, akkor olvasd el, (nekem a harmadik szamozott oldalon van a magyarazo szoveg) es fizess be annyit amennyi a csekken van...Ja es igen kerik az adoszamot a kozlemeny rovatban, hianyaban nem , vagy csak kesobb tudja az adohivatal a befizetohoz rendelni a befizetett osszeget.
-
SirRasor
addikt
válasz
pepe091 #90660 üzenetére
+többiek: áááácsi, SoniCare alatt mit értetek, mert van 11k-ért, de van 50+-ért is
https://www.emag.hu/elektromos-fogkefek/brand/philips-sonicare/c
Egyébként tömésnek, koronának ezek nem ártanak? -
ShadowX
őstag
válasz
pepe091 #89788 üzenetére
Erre volt jó a civil rendőr audi. Én abból vennék Pintér helyében több százat és folyamatosan járőröztetnék. Amúgy vannak olyan tipikus pontok a városban, ahol mindenki tudja, hogy rengeteg a szabálytalanság. Ezekhez lehetne gyakori járőrözéseket csinálni és büntetni, mert a szép szóbol nem ért a magyar. Ugyanezz lehetne a 30-as övezetekbe. Trafit rakni és mehetnek a csekkek.
-
ShadowX
őstag
válasz
pepe091 #89658 üzenetére
A toronyban rendszeresen ez történik, de ide sorolhatnám a Monkey-t is, meg az összes olyan céget mostanában, ahol nem a Wolt/Netpincér a kiszállító. Mióta ezek ketten bejöttek a piacra, azóta verhetetlen a gyorsaságuk. De a suszter maradjon a kaptafánál elvet vallom. Az éttermek főzzenek, a kiszállítással foglalkozó cégek meg szállítsanak ki.
-
SirRasor
addikt
válasz
pepe091 #86416 üzenetére
Tényleg, most megnéztem mapsen
Picit arrébb van
MÁS:
Akit érdekel felhős timelapse videó, tegnap megint csináltam egyet:
https://www.youtube.com/watch?v=yLMaJD4DH04
Reklámmentes. -
válasz
pepe091 #85665 üzenetére
+ (#85675) -Tsaba-: köszi mindkettőtöknek. Oda vittem el végül. Teljes átvizsgálás, fék és futómű ellenőrzés, fékfolyadék és hűtőfolyadék ellenőrzés, izzócsere és fényszóró beállítás, hátsó embléma csere a Focuson és jobb külső féltengely gumiharang csere. Ez került összesen 15.000 forintba, úgy hogy elégedett vagyok. Köszi a tippet
-
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz
pepe091 #65954 üzenetére
zséér, kerestem nagyon
(#65946) pilóta
Logouton olvashatsz konteókat a két blogbejegyzésben. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle. Rey nekem nagyon gyanús, hogy nem egy random csaj, és Luke nem először látja, de majd kiderül.
Finn lézerkardos szenvedése az tényleg túlzás volt érzésem szerint. De Kylo Renn végig labilis volt a filmben és hibát hibára halmozott. Tisztára olyan mint Anakin az SW2-ben. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
pepe091 #64938 üzenetére
már úgy is próbáltam...
az a gondom hogy a hiba akkor nem jelentkezett amikor itt volt a szerelő...
abban a 10 percben :d
és a legfurább az egészben hogy két box van a lakásban és a másikon nem akadozik a kép (a nagy szobaiban pedig megakad, elváltom a csatornát majd vissza és megy tovább az adás).
ez van hogy naponta egyszer jön elő, van amikor fél óránként, teljesen random szerűen jön a jelenség...
a szerelő azzal magyarázta hogy nálam van valamelyik eszközben a hiba hogy ha náluk lenne akkor mind a kettő boxon jelentkezne vagy a net is szakadozna..
mondjuk abban is van realitás amit ő mondd, éppen ezért bele is törődtem és tovább léptem
ezért is gondoltam hogy jöjjön akkor a gratisz digitális adás, mert hátha az nem fog megakadni
no de majd kiderül. anno sokat tesztelgettem mire kihívtam a szerelőt, és csúzlira jött ki, így már nem hívom őket többet -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
pepe091 #64935 üzenetére
értem, köszönöm a válaszod, akkor lehet a hétvégén be is fogom üzemelni...
nem fontos visszaolvasni, az akadozás miatt, volt kinn a szerelő és azt mondta hogy a rouer ami be van kötve az okozza, mert "csak" négy "láb" van bekötve a nyolc helyett az UTP aljzatokban
mire mondtam neki hogy valószínű azért van mert a routeterm csak 100 Mbit-es és nem Gigabites...
majd ezek után ráfogta a házimozi erősítőmre..
egyszóval ötlete sincsen, így ráhagytam, perszer szerinte minden rendben és fizethetem a kiszállást
nem is fontos, csak pár szóban foglaltam össze neked...
már kezdem megszokni az akadozást, meg alapvetően van MindigTv-m is a hűség idő miatt -
HaZse
őstag
válasz
pepe091 #64935 üzenetére
"Azon a kábelen jelenleg is ott van a digitális adás, ha a TV jelenleg nem rendelkezik DVB-C átalakítóval akkor elég venni egy médiakonvertert (Telekomtól 8990 Ft) és azon keresztül tudod nézni az adást, digitálisan. Nem kell csak emiatt új TV-t venni."
Hát én annyiért nem vennék egy olyan médiakonvertert, aminek csak SCART kimenete van és a HD adásokat is csak SD-ben továbítja. (Feltéve, ha nem CRT tv-re akarja a fórumtárs kötni), mert aminek már van HDMI bemenete, oda nem érdemes megvenni a telekom által árúlt médiakonvertert. Ennyi pénzért lehet találni HDMI kimenettel rendelkező médiakonvertert is.
-
blt.62
őstag
válasz
pepe091 #64921 üzenetére
Nekem IPTV-m van A setabox HDMI kábellel van összekötve a Tv-vel. Tegnap azt írta ki,hogy "Az ön Tv-je nem alkalmas a HD csatornák vételére". Ez mitől lehet? Elromlott a HDMI kábel? Régebben volt olyan hogy elment az adás és megkellett mozgatnom a HDMI kábelt a Tv-nél.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
pepe091 #64921 üzenetére
Pepe091 Uram...
esetleg erre is tudnál választ adni nekem?
ugyancsak ehhez a válaszodhoz kapcsolódó a kérdésem -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
pepe091 #64853 üzenetére
akkor úgy néz ki jól tudom...
igazából a benne levő gáz miatt nem veszik át, ha jól tudom
én ott melózom as dorozsmai úton, és szerintem van ott még MÉH telep (heti szinten szoktam látni a nagy méhecske autót), főleg hogy amikor leégett a mocim, az egyik csóró kollégám is oda vitte a dorozsmai útra leadni a meg maradt akksikat -
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
pepe091 #64850 üzenetére
én úgy tudom hogy a régi képcsöves tévét nem igazán veszik át MÉH telepen a benne levő anyagok miatt...
ha tévednék, elnézést, de úgy tudom az olyan tévéket elvileg a MM-ban lehet talán leadni, mintha a kollégám ezt mondta volna
elvileg az már "veszélyes" hulladéknak minősül -
_Petya_
őstag
válasz
pepe091 #63443 üzenetére
Nem rugózunk rajta. Korábban kértünk valami hivatalos linket, ahol le van írva, hogy nem szabad itt a menekült-kérdésről beszélni. Ezt továbbra sem kaptuk meg. Már ne is haragudj, de az "egymás között megbeszéltük" érvnek kicsit gyenge. Ha hoztatok egy döntést, akkor valamilyen hivatalos fórumon nyoma kell legyen.
Szóval, kapunk hivatalos állásfoglalást valahonnan (más moderátoroktől, HG-któl, stb)? Vagy kérdezzek én utána a "Miért moderáltuk" vagy melyik topikban?
-
-
-
-
Doggy dog
senior tag
válasz
pepe091 #63281 üzenetére
Csak tájékoztatást.Nincs kérvény vagy formanyomtatvány!
HA MINDEN JÓL MEGY,akkor szeptemberben láthatunk valamit belőle.Visszautalással vagy postával,ki hogy fizetett.
De ki tudja mi lesz ebből még,majd ha visszakaptam!
Több,mint a dupláját fizettük előlegként.Vissza akartam vetetni IKV-nál.Mondom nincs többé ilyen,hogy előre és majd visszakapom.Közli az ügyintéző,hogy IKV-nál nem lehet már 1GJ alá beállíttatni!!
Mondom fasza,mert ha emez jövőre lesz bajban,akkor ez is fog majd tartozni?!Reméljük minden rendben lesz! -
Doggy dog
senior tag
válasz
pepe091 #63152 üzenetére
Nekünk csak múlt7 csütörtökön küldték ki.
Az egésznek egy roh@dt nagy lehúzás szaga van.Direkt többre hagytuk egy kicsivel.Megéri becsületesnek lenni.
Szerintem az Ikv-nál már lentebb vetetem.Kitudja az mikor megy csődbe....
De a számlán rajta van,ha tartozás van,fizesd be 8 napon belül.Kifizetésről persze semmi. -
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz
pepe091 #60098 üzenetére
Akkor lehet itt kellett volna kérdeznem. Már bevásároltam, 800Ft 2db. 1 ment a fiókba, csak ideiglenesen kellett, mert HDD-t költöztettem (klónozás majd külső ház). A másik meg megy a tépett helyére.
Amúgy valahogy azt érzem, lesz még rá szükségem az életben, főleg úgy, hogy anyám gépében 2 IDE HDD van, miközben lehetne SATA is már...
Szóval majd megdumáljuk pü-ben hol/mikor. -
ShadowX
őstag
válasz
pepe091 #59716 üzenetére
Fura, de ha be van lôve az nfc a telefonon (semmivel sem fogyaszt többet) akkor ugyanannyi idô fizetni vele, mint a paypass-os kártyával. És ez tényleg mindig nálam van. 3 napja próbálgatom, de már sokkal jobban bejön a dolog mint a plasztikkártyás. Plusz a hûségkártyákat is hozzá lehet adni (supershop nfc), így egy helyen van minden.
Amúgy az emberek 99%-a nagyon nem akarja megérteni mire is jó ez az érintésmentes fizetés...a sparban 100-ból 99-en simán a pénztáros nyomja oda a kártyát a terminálhoz. A telefonnal ezt nem merik eljátszani, mert látják, hogy drága
.
-
-
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
pepe091 #58081 üzenetére
Ott van, SGS3 -> Samsung Galaxy S3, sötétkék. Android Revolution 52 HD van rajta, de elméletileg az nem befolyásolja. Feleségem S3 minijén meg dmod v6 van, de az gyári független volt és csont nélkül műxik a kártya. Lehet telefont cserélek vele és kész
Bár nekem meg pici az S3 mini...vagy azt elcserélem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest