Hirdetés
Aktív témák
-
Lenne 2db notim eladó.
Asus A6M 50k-ért
HP 6720s 70k-ért
Be tudnék számítani olyan hibás notit amiben 15,4"-os kijelző van és az tökéletes benne. -
Rick4
félisten
válasz
L|zsidoboz #27997 üzenetére
néhány makk is az arcomba szállt a fákról
Véletlenül nem Pesten az Andrássy úton voltál?
-
madstunt
addikt
Pénteken mi volt a rakparton ? gondolom durván szétküldte a vihar
Ja most látom halászlé feszt van
-
Rick4
félisten
válasz
szumoo #27994 üzenetére
Gaba CRt helyett mindenképp jobb lesz az LCd, nem olyan gáz azon sem az analóg kábel, bát hozzá kell tenni, ez egy lakással arrébb már másképp nézhet ki. De tény, hogy ennyiért kb 32"-osokat kellene adjanak, elvileg a Samsung- Philips-Sony- LG vonulatból majdhogynem bármi lehet. Talán vehetjük ezt erősebbtől a gyengébbig mutató sorrendnek is.
Talán egynek jó: [link] Ez kb mindent tud ami kellhet. -
szumoo
senior tag
Köszi a linket, elnézek oda is.
Első körben csak normál használatra vennék, értem ez alatt az analóg kábel tv-t.
Aztán, hogy a későbbiekben mit akarnak még hozzá, azt viszont nem tudom.
Hogy picit kerekebb legyen a történet:
elmentünk a médiába hűtőt és tűzhelyet vásárolni. Tv-t már korábban kinézhették, mert egyből mutatták a Gaba nevezetű akciós crt tv-t. Ahogy beszélgettünk meg járkáltunk a tv-k között láttuk, hogy 4 fajta lcd tv 119k volt. És akkor itt elkezdődött az agyalás, hogy most vegyenek egy hagyományos tv-t vagy inkább többet költenek rá és lesz egy modernebb tv-jük. Csak tartanak attól, hogy az lcd-n sokkal jobban elő fog jönni ha az adás elég gatya minőségű.
Semmi konkrétat nem beszéltünk, csak ígértem, hogy szétnézek/érdeklődök ez ügyben. -
szumoo
senior tag
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Unokatesómék tv vásárlás előtt állnak és ma elgondolkoztak az lcd tv-ken.
Mivel 0 ismeretem van ezen a téren így érdemben nem sokat tudtam segíteni nekik.
Tudnátok ajánlani pár megbízhatót 100-120k körüli árban?Előre is köszönöm a segítséget!
-
kalapos
tag
Berakok az asszonyról egy képet, hátha empátiát vált ki valakiben velem szemben:
Tényleg kellene az a mérleg.
-
kalapos
tag
Nem tud valaki nekem adni olcsón digitális személymérleget? Az asszonynak kellene. Szóljon már valaki, ha van neki!
-
WindyJoe
aktív tag
Mondjatok már Szegeden nem túl drága sportszerboltot.
(A plázást, meg a napfény parkost már néztük, de sztem elég drágák.)
Valami nem 5 nap után széteső leg trainer kellene 20k alatt. (10-15 inkább) -
C$igu$sz
csendes tag
Hello mindenki! Van valaki aki megy szerdán a magyar-portugál mecsre kocsival? HA van akkor befér-e két ember természetesen nem ingyen. Választ PM-ben várok.
-
válasz
Rhino666 #27985 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani de drága.Nekem itt Bordányba 5k-t mondtak egy 2 szárnyas ablak egyik felére ami kb 120x50cm-es volt.Majd hogy nem az lenne a legolcsóbb megoldás ha körbe járnád a várost egy mérőszalaggal és ahol épület bontás van ott rákérdezel(mielőtt össze nem törik a melósok)
Utána már csak méretre kell vágnod,vágatnod és belerakni a keretbe. -
Olcsó üvegest keresek, két ajtót és egy nagyobb panelablakot kellene beüvegezni. Kb. mennyire számítsak?
-
CSorBA
őstag
Eladó JNC HC7650 + Zalman ZM-MFC1 + 6db kék LED-es venti 9k
Bővebb infó: [link]
Vigye már el valaki, még talán neonom is van hozzá olcsón...
-
Új, 0 perces, Vodafone függő, 2 év garanciás telefonok:
Vodafone 225 6k
Nokia 1661 9k
Nokia 1680 12k
Motorola W397 15k
Vodafone 533 17k
Sony Ericsson W302 22k
Nokia 5130 27k
Vodafone 736 27k
Sony Ericsson F305 27k
Samsung L700 29k
Sony Ericsson K770 36k
LG KP500 37k
Sony Ericsson W910i 37k
Sony Ericsson T700 47k -
Kingston mSDHC 8GB 3k
-
pmheros
őstag
a csíkszemű rizszabálók mostanság panelek legfelsőszintjén, régi elhagyott gyártelepeken, fólia sátrakban találhatók meg. Ha akarsz tőlük valamit, akkor nem kell kézpénzzel rendelkezned, elég ha virágföldet, növényi tápoldatot, világító-, szellőztetőberendezéseket ajánlasz nekik, ők ezért cserébe szódásszifont, "kávboj" kalapot, valamint nagy érdekes alakú zöld leveleket tudnak adni neked. Vagyis mindent egy sikeres bulihoz.
-
ALI_G
veterán
köszönjük, ismerjük a finom fényt
ütős cucc annyi szent. De lefoglaltunk egy asztalt a port royal-ban, ott vacsorázunk, lesz tánci-tánci egy hölggyel, aztán go to disco, ennyi szent
De a maradék időt még ki kell tölteni vicces játékokkal.ti fényt ittatok és ennyi?
Egyébként szifont hol árulnak manapság? Mi alig találtunk haverokkal, mert minden szülő kidobta.
szumoo: D. Gabinak.
Csíkszemű rizszabálót keresnék én is, de hova lettek?
-
SirRasor
addikt
Valakinek Pannonos SIMkari?
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Laptop szervizt keresek Szegeden.
A hibajelenség: közel 3 éves HP nx7400, eddig 1 órát simán kibírt az akksi, most viszont egyáltalán nem tölti (az akksi teljesen hideg marad), viszont töltőről simán megy.
Esetleg hibás nx7300/7400 is érdekelne, ha jó az alaplapja.
Petya
-
-
ALI_G
veterán
olcsó cowboy kalapot akarok venni, nagyjából 10 darabot, szerintetek hol találok? piac, kínai, hol?
-
Rick4
félisten
válasz
totya694 #27958 üzenetére
Ennek azért némileg ellent mond az én gyakorlatom, a szabvány LVDS csatlakozó, ha azonos felbontáson belül gondolkoduk, és tudjuk, hogy 20-vagy 30 pines a csatlakozónk, akkor 99.5%, hogy a berakott kijelző hibátlanul fog működni. Így van ez az asztali monitoroknál, a philips- lg- sony- samsung-sungoo tévéknél is.
-
zeg
őstag
Gigabyte-os konfig elkelt.
Eladó: Matsonic MS7177CT via 694T-s tualatinos lap(int audio) + Intel P3 800MHz FSB133proci+eredeti IntelP3 hűtő 1000Ft-ért vihető, micro SD kártyára cserélhető
-
válasz
kalapos #27956 üzenetére
Hát az LCD monitor javítás nem a legkifizetődőbb próbálkozás.
Ha már van 100db hibás LCD moncsid akkor talán a 101-et megbirod valamelyikből javítani.
De amíg a gyártók 1 éven belül ugyan azon típusszámmal rendelkező LCD monitorba 3-4 féle kijelzőt és kijelző elektronikát váltogatnak addig nem sok esély van arra,hogy meg tudd csinálni.
Még a noti kijelzőknél is jobb a helyzet mert ott már "valamilyen" szintű kompatibilitást lehet felfedezni.De még ott is csak most kezdték el pl. hogy a DELL-be is jó az a 15,4"-os WXGA kijelző mint a HP-ba.
Közel 30db asztali LCD-nél "csak" 1x jött be egy komplett elektronika csere egy Acer-ből egy más típusú Acer-be -
kalapos
tag
TFT monitor javítanék. Van valakinek rossz? Megcsinálnám, természetesen csak akkor kellene fizetni, ha jó lesz.
-
Tippcsi10
tag
Helló!
Tud valaki közületek olyan helyet Szegeden ahol tudok venni FSP 350W PNF tápegységet?
köszi
-
-
zeg
őstag
Kicsit bővült az eladó cuccok listája, finomítottam az árakon, íme:
1.Gigabyte GA-6VTXE(int hang) + P3 Tualatin Celeron1.2GHZ + Samsung DVD olvasó+ szép állapotban leledző fehér atx ház(táp nélkül)+compaq halk cpu hűtő 3ezresért vihető+valami pci-os vga-t is keresek hozzá.
2.Matsonic MS7177CT via 694T-s tualatinos lap(int audio) + Intel P3 800MHz FSB133proci+eredeti IntelP3 hűtő 1200-ért vihető+valami pci-os vga-t is keresek hozzá
micro SD kártyára cserélhetőAlaplapokhoz kézikönyv az előző hozzászólásomban található, kérésre képet küldök, érdeklődés inkább priviben.
-
Zoli1222
őstag
Az etr kapja be a ....omat!
Az AKB meg egy rakás ...
-
-
madstunt
addikt
válasz
macilaci78 #27940 üzenetére
Kisgyerek szádban integet?Rettegnek tőled az emberek?
-
mana*
csendes tag
Sziasztok.
Van megint egy nagyon olcsó konfigom, remélem ez már felkelti 1-2 ember figyelmét. Nem a legújabb, de letölteni, kicsit pötyögni, routernek, tűzfalnak tökéletesIBM 300GL 450Mhz-es slotos p3as procival, 256 rammal, 10 gigás vinyóval, CD olvasóval, és CD íróval, 8 megás VGAval, hálókártyával. Windows 2000 cimkével, és azzal az oprendszerrel feltelepítve. Mindez mindössze 6ezer magyar forintért! Kép a LINK-en. Keressetek privátban.
Üdv: Norbi -
-
ben800
aktív tag
Akinek van eladó olcsó wifis routere az jelezze plz felém
-
SirRasor
addikt
válasz
pmheros #27929 üzenetére
Jaj ezt pont tegnap hallgattam meg
Amúgy most elmentem a fő vodafonos boltba, de túl későn érkeztem, úgyhogy a securitys továbbirányított a tescoba...gondoltam miért is ne, úgyis hulla fáradt vagyok meg vásárolni se ártana kaját, úgyhogy GOGO.
Na az ottani gyerek értelmesebbnek tűnt az egyik ponton, mert azt mondta, hogy ez a 3 hónapos mix tényleg van, de csak akkor, ha nem a központi üzletben vásárlok. Szóval ha náluk alarom megvenni, akkor tényleg ki kell várnom a 3 hónapot, szóval célszerű a főhelyen. Ezt valahogyan nem mondták a másik boltban, nyilván azért, hogy OTT vegyem meg 3 hónap múlva.
Viszont másik téren az online utalás..azt mondta, hogy ezt az OTP bankkal kell megbeszélnem és majd azok veszik fel a kapcsolatot a vodával. Hát nem tudom, a fundamentás NEM ÍGY MŰKÖDIK. A fundamentások automatikusan leveszik a pénzt, de ezt velük kellett megbeszélnem nem az OTP-vel. Az OTP-nél csak egy megbízási cuccot kellett online csinálnom, hogy tényleg engedélyezze a bank a levételt, de semmi mást, szóval itt szerintem megint félreinformálásról van szó. Már látom is a lelki szemeim előtt, hogy megyek az OTP-be és mondom ezt az ügyintézőnek, mire csak néz rám, majd közli, hogy ezt a vodások intézik és nem ők. Szóval vicces
Na de holnap ellátogatok a főhelyre, aztán remélem ott meg megint mást fognak mondani, mint ezek
-
Kombat
őstag
Keresek:
Apple Iphone 2G 8GB-ot vagy Samsung Omnia 8GB-ot, szép állapotban, garanciával. Ár:50-60k
-
pmheros
őstag
válasz
SirRasor #27928 üzenetére
A személyes véleményem az ha te tényleg új szerződést kötsz akkor nem létezik a készülék váltás mint folyamat maga. Új szerződéshez jár a készülék vásárlás lehetősége, azt meg ne mondják már meg hogy mikor mert azonnal szerződést bontasz velük. Szerintem nem emlékezett rád, mert akkor ilyet nem mond, vagy te vagy ő valamiben nagyon téved.
Ez a voda már túl nagy cég hogy normálisan működjön, szerintem te sokat vársz tőlük. A legjobb megoldás részegen betelefonálni az ügyfélszolgálatra és örökre rendezni ezt a kérdést a Finest féle Nikolett módszerrel -
SirRasor
addikt
Gyerekek valamit nagyon nem értek, segítsetek már ki, mert olyan hülyén érzem most magam.
Tegnap kötöttem szerződést a vodánál előfizetéses cuccra, de nem tudtam még, hogy milyen telefont vegyek hozzá, ezért csak a szerződést kötöttem meg. Elvileg rosszul emlékszem, de mintha a tag azt mondta volna, hogy még 15 napom van ehhez az előfizetéshez telefont venni, aztán már nem lehet akciós áron. Ma visszamentem, és azt mondta, hogy 3 hónap múlva lehet csak készülékváltásos dolgot igényelnem, de emlékezett is rám tegnapról, tehát tudta, hogy nem vettem készüléket.
Akkor ezt most magyarázza el valaki, hogy ez így normális? Hogyhogy készülékváltás? Nem is váltok, mert nem is vettem. Akkor meg WTF?
A másik: vodafonnál nem lehet megcsinálni azonnal, hogy online vonják le az előfizetéses dolgot, és ne csekken? Azt mondták, hogy az első csekket mindenféleképpen meg kell várni, és aztán lehet próbálkozni és 2. vagy a 3. csekk után talán majd lehet is. Ez szintén WTF?!?
Szummázva ez így normális? Mert nekem nagyon nem tűnik annak!
-
pmheros
őstag
-
CSorBA
őstag
1,
Köszi Old fox, először még vár az invitelre.
2,Eladó JNC HC7650 + Zalman ZM-MFC1 + 6db kék LED-es venti 9k
Bővebb infó: [link]
Vigye már el valaki
3,
Van vkinek innen Szegeden i7es konfigja? (aki esetleg megtudna nézni nekem memot, hogy rendben van-e, működik-e?) -
Rick4
félisten
Micsoda hír:[link]
A gyanúsított még augusztus 16-án az Élővíz-csatorna gátján támadott meg két fiatal lányt. Az egyiküket hátulról átkarolta, magához húzta és a jobb kezével a sértett nemi szervét simogatta a ruháján keresztül, miközben önkielégítést végzett.Tehát a bal kezével átkarolt, a jobbal simogatott, és a harmadikkal meg önkielégítést végzett...
-
Old fox
tag
"Sajnos nem tudom mennyit érhet..."
itt megmondják -
klewy
aktív tag
Eladó netezős gép:
AMD XP 2000+
Spire hűtő
Matsonic VIA alaplap
9200 ATI radeon 64 MB AGP kártya
40GB vinyó
768 MB RAM
szerk: Teac 4X +- DVD író
Bill,egér,ház,táp.Ha érdekel valakit, priviben írjon.Sajnos nem tudom mennyit érhet,árajánlatokat várok.
Köszi!
-
partymaci
aktív tag
-
-Tsaba-
tag
válasz
Pho3bus #27896 üzenetére
Mindenhol kapható kb, média, tacskó, 576 (pláza)...
Ha eredetizni akarsz akkor van 10 napos trial, ahhoz nem kell semmi (elég letölteni egy kis exe-t).
Am ingyen le lehet tölteni (alapjátékot, meg a kiegészítőt is is), csak ahhoz hogy "eredetiz" (a trialon túl) kell cd kulcs hogy tud használni is az accountod (amit mondjuk online is vehetsz euró-ért).
De ha "törtözi" szeretnél abban is tudok segíteni -
finest
addikt
Értem, amit mondasz, de nem vagyok Nikolett, basszalak! [link] Ismertétek már? Vagy harmadszor hallgatom...
-
regvoltrossz
aktív tag
Gratula... Az enyém meg pislog, félek nem bír már ki sokat..
-
CSorBA
őstag
Foglalkozik valaki modem javítással?
Haveromnak elszállt, (inviteles), és nagyon kéne neki a net, de mire kimennek.., hívja őket de csak dallam 40percen át...
Vagy jobban jár, ha megvárja?
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest