Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Köszi a linket, elnézek oda is.
Első körben csak normál használatra vennék, értem ez alatt az analóg kábel tv-t.
Aztán, hogy a későbbiekben mit akarnak még hozzá, azt viszont nem tudom.
Hogy picit kerekebb legyen a történet:
elmentünk a médiába hűtőt és tűzhelyet vásárolni. Tv-t már korábban kinézhették, mert egyből mutatták a Gaba nevezetű akciós crt tv-t. Ahogy beszélgettünk meg járkáltunk a tv-k között láttuk, hogy 4 fajta lcd tv 119k volt. És akkor itt elkezdődött az agyalás, hogy most vegyenek egy hagyományos tv-t vagy inkább többet költenek rá és lesz egy modernebb tv-jük. Csak tartanak attól, hogy az lcd-n sokkal jobban elő fog jönni ha az adás elég gatya minőségű.
Semmi konkrétat nem beszéltünk, csak ígértem, hogy szétnézek/érdeklődök ez ügyben.
Aktív témák
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest