- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz madstunt #28389 üzenetére
Más: NŐK
Én is ismerek olyan csaj, aki csak várja a szőke hercegen, blabla. Hogy hol? Hát a barátnőivel, meg azok pasijaival pletyizve a Bociban mondjuk, vagy otthon a 4 fal közt mangarajzokat rajzolgatva a gépén, videót szerkesztgetve.
Exemmel 4 évig éltem együtt, chat.hu. Jelenlegi kedvesem is innen ismerem, komoly hozzállású, szinte azonos gondolkodású, jövőbe tekintő teremtés.
Megoldás lehet esetleg valamilyen közszereplés vállalása, például egyetemi nyílt napokon, sportnapon sok mindenki menne oda érdeklődni, köztük lányok is. Gólyatáborban rendezőként hány ajánlatot kaptam!
Vannak kimondottan társkeresésre szakosodott szervezetek, tudom is én, kor szerint 10-10 ffi, nő ül egy teremben, beszélnek magukról, aztán az esetleges érdeklődést felírod egy papírra, mint mindenki. A társaság meg majd kiértesít akár telefonon is, hogy ugyan van-e olyan leányzó, aki szintén érdeklődést mutat irányodba. Nem kell ehhez májvip.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #28396 üzenetére
Pattogott egy darabig az a labda...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #28394 üzenetére
Azt mondják, azoknál alakul ki kígyófóbia, akik alapvetően csak kukaccal találkoznak nap mint nap...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LordVader80
őstag
válasz SirRasor #28387 üzenetére
szerintem egy kicsit pánikbeteg vagy a tömegiszonyod miatt lehet, hogy orvosi segítséggel többre mennél, mint hogy mi itt tanácsokat adunk... és ezt most nehogy félreértsd, teljesen jószándékból mondom, nekem meg kígyófóbiám van, szerencsére itthon nemigen találkozok vele Magyarországon, de ha nem így lenne, tuti orvoshoz mennék én is...
May The Force Be With You!
-
madstunt
addikt
Keresek 20k alatt min 17'-os crt-t vagy tft-t vagy tudomisént csak képe legyen mer a mostani dévúúú 17esem a haláltusája végén van.Kell neki 15perc bemelegedési idő mer addig olyan mintha feltekertem volna a zoomt
Szal téteket kéretik megrakni[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz pmheros #28374 üzenetére
Jólvan...akkor most előnyt kovácsolunk abból, hogy - bár nagyon próbálom tagadni, de - kissé kocka vagyok Hol lehet pólót nyomtatni Szeged területén belül? Nyomtatok olyat, hogy "szingli vagyok normális életvitellel" vagy nem tudom, aztán így fogok végigsétálni a városon....hajaj, a sok ember között..most az a kép ugrott be, amikor a Die Hard 3-ban Johnt kitették a furgonból Harlem közepén az "utálom a niggereket" feliratú transzparenssel
Szóval várják a fehér herceget, de HOL? Ezt kéne kideríteni.. Most jó az idő, mindjárt megyek megint a rakpartra olvasni, aztán hátha arra jár egy nekem való nő.
Hány éves akit te ismersz ebből a kategóriából?
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz LordVader80 #28369 üzenetére
Nah végre megint itt. Bocs hogy nem válaszoltam hamarabb, de az okot majd a következő offolásommal mesélem el
Tehát: 90%-ban igaz, egyedül a pénzzel mentél el. Sajnálom olyanra, ami számomra fölösleges. Bulizni meg nem a pénz miatt nem megyek, hanem mert valami oknál fogva félek a sok embertől egy bizonyos sűrűség felett. És itt se lehet senkinek egy rossz szava se, mert ez ellen is próbálok tenni, ma is voltam a K&H-s futáson, hogy szokjam az embereket meg hátha lássak egy nekem való nőt. Hangkártya lett 17k-ért, és azt olyan gyakran veszek, mint egy átlagos magyar ember autót. 3-4k-t sajnáltam akármilyen küzdősportokra, aztán erőt vettem magamon és (pláne bátyámnak köszönhetően, mert ő mindenféleképpen ment volna a barátnőjével) havi 5k-ért eljárok mostmár Wing Chun-ozni (nem a kóklerékhez). Tehát ami tényleg az előnyömet szolgálja, arra nem sajnálom.
A nem piálásról meg annyit, hogy a bor meg a cinzano belefér a részemről, csak nem tartottam magamról ilyen részletes elemzést Viszont ez továbbra se változtat azon, hogy nem járok el sehova se szívesen és a mai futás után is egy pillanatra egyedül kolbászoltam a tömegben kb 5 másodpercig és ez már elég volt ahhoz, hogy rámjönnön kis pánik, hogy mennyi ember van már körülöttem.
Make Love not war!
-
userZ
aktív tag
Pinnacle Pctv 110i tunerkártyát valaki?
Stop the Earth, I want to get off!
-
Rhino666
addikt
Notebook:
ASUS M51S GAMER noti 180k
Egy év garancia, hibátlan, 2-3 órás akksi!
Ruhák:
Big Star Johnny 001 38-as farmer 9k
Big Star Jacob 955 38-as farmer 9k
Mustang 35-ös törtfehér farmer 8kKérésre küldök képeket/pontos méretet!
Mobilok:
Siemens A55 (használt, pannon) 2k
Blackberry 8110 Pearl (használt, független) 60k
Mobiado Professional 105 (használt, független) 65kMinden telefon karcmentes, hibátlan állapotú.
Lejátszók:
Cowon iAudio A3 30GB 70k
Új, bontatlan, gyári tartozékokkal, egy év garanciával!
Egyebek:
Fülhallgató párna (3pár/csomag) 520Ft
Ricoh mini DVD-R vastag tokos 300Ft/db
SwissGear Impulse 15,4" notitáska 9,5k/db
Nokia AC-4X töltő (új, angol dugós) 1k
Notebook tápkábel (új, USA dugós) 1k
VIA Epia alapú mATX netezős gép!!! 13k
Mobil tartozék pack (régebbi, 73db-os!) 15kMinimális alku belefér a legtöbb esetben, csak vigyétek a cuccokat mert nem állok jól anyagilag.
2025 - a szólásszabadság halála
-
bence78
aktív tag
Van egy 2+2 főre (2 felnőtt, 2 gyerek-diák) szóló belépőjegy a pesti Aquaworld élményfürdőbe, egész napos, időkorlátozás nélkül, október 31-ig lehet felhasználni.
Nem tervezünk elmenni, olcsón megválnánk tőle.
[AQUAWORLD árai]19.700 Ft helyett kevesebb, mint az egyharmadáért odaadnánk
Kérném az érdeklődő fórumtársakat, hogy kizárólag privátban keressenek! Köszönöm
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
-
Rick4
félisten
válasz madstunt #28381 üzenetére
ok, de ha tőled 8 km-re 1 ft-tal olcsóbb, mint a 100m-re lévő üzletben, akkor az a lényeg, hogy egységnyi pénzből 8 km-re mész megvenni? Lehet én nem tudom értelmezni ezt a legolcsóbb dumát..
-
madstunt
addikt
Hol van Szegeden legolcsóbban fehér/ezüst Karpackie?
-
Rick4
félisten
-
őstag
válasz Badman 4ever #28373 üzenetére
Mindjárt előszedem az összes pár 100Mb-os vinyóimat(hát ha valamelyik túl szárnyalta )
Üdv:Attila
-
pmheros
őstag
válasz SirRasor #28359 üzenetére
nem vagyunk egyformák, nem egyforma az igényünk, az életvitelünk. Nagyon sokan nem járnak bulikba, mert az nem az ő világuk.
Viszont ők attól még ugyanúgy keresik a társukat/kalandjukat csak máshogy.
Van aki konditeremben ismerkedik fitness cicákkal, van aki lávponthu -ra megy, neked én az utóbbit tudnám még ajánlani. (Van kollegám akinek ez bejött, a felesége mellett volt egy pár alkalmi)
Igaza van sötétVader -nek, vannak olyan csajok akik csak várják a fehér herceget lovon, és epekednek azért hogy valaki odafigyeljen rájuk, -szeresse őket. De akkor sem mennek bulikba, mert nem az ő világuk. (én is ismerek ilyet )nem vagyok tökéletes
-
Badman 4ever
őstag
válasz totya694 #28371 üzenetére
Nálam az etalont a Compaq-om 100%-os kondíciójú és teljesítményű 6 GB-os Fujitsu merevlemeze, ami több, mint 11 éves és írd és mondd 2404 napot járt (vagyis 6 évnél is többet volt működésben) és a mai napig is szerverfeladatokat lát el az a gép. Az Enemy Territory szervere is arról fut belső hálón és mivel kevés a memó abban a gépben erősen lapozni szokott, szóval erősen használt a winyó, de nem melegszik csak zajos illetve bad sector mentes. Na ezt múlja felül bárki is.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
őstag
válasz (Bundás) #28367 üzenetére
Tudom mert valamelyik nap egy 15Gb-osat néztem meg Sentinel-el és nem akartam hinni a szememnek amikor a teljesítményre is és a kondícióra is 100%-ot írt és még "gyenge" sectort sem talált nem hogy hibásat.Korához képest szinte hangja sem volt csak a felpörgést lehetett hallani indításkor.Még az "öreg" macintosh gépekből kivett vinyók szoktak ilyen jó állapotba lenni.
-
pmheros
őstag
válasz LordVader80 #28369 üzenetére
hát mostanság én is úgy vagyok vele, hogy inkább egy jobb hangkártya mint A NŐ
nem vagyok tökéletes
-
LordVader80
őstag
válasz LordVader80 #28366 üzenetére
Kiegészítések:
Alkohol mellett szénsavast sem iszol, max gyümölcslevet, teát vagy tiszta vizet. Végülis ez nem gáz. De mondjuk ha picit ráfeküdnél a borokra... még egészséges is kis mértékben, és ha elmész valakivel valahova, nem azzal kezded, hogy "kérek egy zöld teát, mert bár biztos nem vagyok férges, de én csak azt iszom"...
Orvos szüleid vannak, tehát nem lehetsz iq-tlan segghülye gének+neveltetés alapján, bár bizonyos csajokat ők érdeklik, de azokkal meg nem kell törődni. Szóval nem lehetsz hülye, de ez le is jön a hsz-eidből, ezzel sincs probléma.
Anyagilag valószínűleg tudnának támogatni szülők, tehát ha mondjuk el kellene vinni a csajt vacsizni, vagy uramisten!!!!: kocsmázni. Emellett állásod is van, vagyis kereseted. Nem kell ahhoz albán szamár módjára feltétlenül bebaszni, hogy egy kis kocsmázás ne férjen bele. Viszont havi 3-4k is sok már neked (ezt írtad korábban), ne haragudj, de így semmire nem fogsz menni. Viszont a fiszem faszom ilyen olyan hangkártyára vagy mire kiadtál volna nemrég 25k-t.... akkor hogy is van ez?
Más: 56 kiló vagy, ezért keresed a lehetőséget, hogyan szedhetnél fel magadra némi plusszt, valamint érdeklődsz a küzdősportok iránt (meg gondolom tudat alatt ezektől is azt várod, hogy valami úton módon jobban bejössz majd a csajoknak). Nem kellene sok, a csajok szeretik a szálkás pasikat, szerintem menj el egy edzőterembe, és ott kérj segítséget egy edzőtől. De ha ez nem tetszik, nekem sok barátom edz, szívesen íratok edzéstervet+étrendet hozzá, de akkor azt be kell tartani!!!! Persze ez is pénzes dolog, nem 500 ft, mint amennyit te szánnál rá havonta.Pedig: tisztán elteszed a kereseted, mert a szüleidnél laksz Tápé közepén, feltehetően magánházban! Oké, hogy lakást akarsz venni, de könyörgöm: magadra is költened kell. A te legnagyobb bajod: nem szórakozol, mert sajnálod rá a pénzt!
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
madstunt
addikt
válasz LordVader80 #28366 üzenetére
ott a pont.
nekem sincs barátnőm de legalább keresem aktívan. -
LordVader80
őstag
ööö nem veled zongoráztuk végig a múltkor a csaj témát? De lehet, nem te voltál, akkor tekintsd tárgytalannak a hsz-t
Foglaljuk össze:
Nem bulizol, nem iszol, egyetemi klubokba be sem teszed a lábad, ugyanígy a kocsmákat sem kedveled. Házibulis ismerősöd nincs.
Keresel bomba csajokat, akik nem álltak veled eddig szóba, bár a múltkor már említetted, hogy lejjebb adtál az igényeidből egy szinttel, de még ott sem jött össze semmi.
Keresed azt a megbízható, gyönyörű, hűséges, csinos egyedülálló csajt, aki hozzád hasonló érdeklődési körű, vagyis szintén nem jár sehova, csak álmodozik a nagy Ő lovagról fehér lovon.
Kurvákat kizárod, nem tudom, a droggal hogy állsz, erről még nem volt szó (szerencsére).
Hááát.... nem sok esélyt adok így nektek. Viszont ha rátalálsz, engedd meg, hogy leírhassam a történeteteket, és eladhassam, mert 2011ben tuti az év romantikus filmje lesz belőle.May The Force Be With You!
-
Badman 4ever
őstag
válasz Zoli1222 #28335 üzenetére
Tökéletes, hót ugyanaz, mint ami gyárilag rajta volt, szóval tökéletes. Még egyszer köszönöm. Jót tett a hőmérsékleteknek a ragacs meg az újrapasztázás. Viszont így szinte teljesen elfogyott az MX2 ami a GPU-ra ment. Na pótolhatom ezt is.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Sir Riccio
addikt
Üdv!
kergetek 70-200mm F4 L USM (non IS ) obit, garanciával maximum 115k-ig...
érdeklődni PM-ben lehet.sok topicba írtam le, de csak azokba ahova el is tudok menni érte.
Minden jót!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
madstunt
addikt
Kocsma és kocsma közt is van különbség!
A Zápor és a Gól presszó közt is hatalmas különbség van.... Attól mert vmit kocsmának hívnak attól az még nem a legkeményebb alkeszek füstös,sötét gyüjtőtégelye.
Ott van a matador is,az se vmi lepukkant lepratelep bár annak mondjuk forgalma az kicsi szal ott nemnagyon van lehetőség ismerkedni.(bár az a csapos vöröske az megérne egy misét ) -
(Bundás)
addikt
Keresek 20-40 GB közötti ATA HDD-ket
-
pschio
őstag
válasz SirRasor #28336 üzenetére
rosszul közelíted meg a problémát.
a helyes kérdés amit fel akartál tenni valójában:
Ma este 10 után szabad vagyok. Hol, milyen helyeken lehet akkor normális nőket találni, akik sokat piálnak? MINDEN megoldás érdekel!
mert hát úgy sokkal egyszerűbb velük kommunikálni. nem mellesleg kurvából lesz a legjobb feleség.
a szintet azért ne add túlságosan le. egy vagy több zacskós nőkkel ne foglalkozz.
a válasz amúgy: kocsmákban. ott kell ismerkedni. meg házibuliban.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
boba6
senior tag
miért nehezíted meg a dolgodat ilyen értelmetlen kritériumokkal?
a feleségemmel én is olyan helyen jöttem össze, meg olyan állapotban, hogy hujujjj
szerk: ez nem kell azt jelentse, hogy az életvitele is olyan az adott hölgynek csak lehet már nagyon magányos és elkeseredett ő is, hogy ilyenre szánja el magát...[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Rick4
félisten
válasz ErőVarázsló #28342 üzenetére
Csak kérdem, túl vagy már ezen az augusztusi net problémán? Mi lett végül a feljelentésekkel?
-
pintyesz
senior tag
Slim dupla DVDtokot keresek 20db-ot!
Rhino666?Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
pschio
őstag
válasz bolcsodal #28345 üzenetére
megnézed hogy van e mas bovitmeny mas ingyenes olvasokhoz. pl foxithoz van
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
mana*
csendes tag
Valakit olcsó PC konfiguráció érdekel? Nem tudom most őket beírni pontosan, de korábbi hozzászólásokban megtalálhatja, aki akarja Általában "kicsit izmos" p4 es konfigok szoktak lenni attól függően éppen mit hoznak, de most vannak olcsó laptopok is! Azokat meghirdettem itt. Ezen felül sok alkatrész is, szóval lehet bátran zargatni privátban.
Mindenkinek további szép napot.
Norbi -
bolcsodal
addikt
Hátha tudjátok...
Hogyan lehet elérni, hogy a Google Chrome böngészőben ne az Adobe Reader legyen az alapértelmezett, beágyazott pdf olvasó?
They drew first blood....
-
őstag
Az idősek otthonában sem piálnak "már" a lányok
-
Rick4
félisten
A kálvária SGt vége felé a síneken túli buszmegállóban két "bodzaszedő hölgy" szokott fogadóórát tartani, szerintem egy szerényebb gyertyafényes vacsi áráért ott simán tudsz gyakorolni...
-
Rick4
félisten
Kukából nem lesz szalonna..[link]
-
SirRasor
addikt
Ma este 8 után szabad vagyok. Hol, milyen helyeken lehet akkor normális nőket találni, akik nem piálnak? MINDEN megoldás érdekel!
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
válasz Badman 4ever #28329 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a zoli féle ragasztó kb cellux vastagságú, és nem az a puha hővezető párnácska ami 1,5-2 mm -es ?
Van abban valami amit WindyJoe mond...., de te tudod milyen a hűtőd felfekvése.nem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
Miért van az, hogy most, hogy már nem foglalkozom lemezekkel, naponta bombáznak privikkel hogy ez meg az kellene...?
Annó miért nem volt ekkora érdeklődés?
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
regvoltrossz
aktív tag
Keresek php-hoz értő valakit aki segítene megoldani azt a problémát, hogy nonprofit egyesületünk honlapja ne "Nincs ilyen modul" üzenettel induljon az oldalra látógatók számára. Amúgy maga a portálrendszer jó, de hogy miért csinálja ezt amit csinál még az alkotója sem tudja.
Azért nem váltok szolgáltatót, mert már több éve ezen az oldalon tartjuk az anyagainkat. Rengeteg hivatkozás van a neten ami erre az oldalra irányít. Eddig statikus html lapok voltak ott, de már rettentő nehéz volt átlátni és valami kicsi, egyszerű dolgot kerestem ez pedig pont olyan mint amilyenre már évek óta terveztük a honlapot.
Másik kérdésem is összefügg ezzel. Valaki magyarázza már el nekem, hogy a domain nevek igénylése hogyan is működik? Merthogy olyanokat találok hogy egy évre, két évre stb de csak ha a mi oldalainkon használja stb. Én eddig azt hittem, hogy ha kérek egy nevet akkor az örökre az enyém és hurcolászhatom bárhova! Pláne hogy az én nevem, cégem, egyesületem stb. Az is érdekelne hogy például a valami.hu és a www.valami.hu akkor két különböző név, két külön igényléssel és díjjal? Ja és cégem nevével (vagy mondjuk vezeték és keresztnevemmel) csak én indíthatok lapot, vagy ha épp azon 14 nap alatt nem nézem meg a kérelemlistát akkor bárki?
Meg még egy csomó más ami most hirtelen nem jut eszembe, de a Google nekem csak egy vagon reklámot ad amiből nem sok derül ki..Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Badman 4ever
őstag
válasz WindyJoe #28328 üzenetére
Nem vagyok én paraszt, hogy traktorozzak a paneldzsungelben.
Előtte is két ragasztószalag tartotta a két-két memót, csak aztán levakeroltam, amikor MX2-őzni akartam a GPU-t. Úgyhogy most MX2 van a memókon is, de az nem tartja meg rendesen, nem tökéletes így az érintkezés. Tuning mellett, meg nem igazán tolerálják a hőséget a memók.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Badman 4ever #28323 üzenetére
hm, ja ehhez kell...
Sztem nézd meg oldalról is miközben rajta van, mert sztem nagyobb hézag van a memó és a borda között, mint a ragasztó vastagsága. És ha rányomod, akkor viszont a GPU-n nem fog rendesen fölfeküdni...
Amúgy meg mi az hogy lötyög? Traktorozás közben szoktad használni a gépet?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Zoli1222
addikt
válasz Badman 4ever #28326 üzenetére
Jöhet.
-
Badman 4ever
őstag
válasz Zoli1222 #28325 üzenetére
Az enyém se túl jó, de a célnak talán megfelel.
Viszont jövök neked eggyel. Csokit szereted?Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
userZ
aktív tag
Sziasztok!
Pinnacle Pctv 110i tunerkártya érdekel valakit?
5 ezer körül gondoltam megválni tőle.
távirányító, cd tartozék.
[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
Badman 4ever
őstag
válasz pmheros #28322 üzenetére
Pont egy 9600 XT-re megy, de ASUS versönre.
Ha olyan kedves, hogy elmászkál azért, hogy legyen ragacsom, akkor minimum, hogy én viszem az ollót, majd én vágok jópofát neki.
Ilyen a karesz:
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
válasz Zoli1222 #28315 üzenetére
még mindig nincs egy rendes ollód ? jópofát mivel vágsz ?
12x12mm -es egy BGA tokozású GDDR2 -es memória chip (ez épp egy HIS 9600XT 2,8ns -os chipje), ez alapján előre felrajzolhatsz a lapodra egy megfelelően kicsi területet.nem vagyok tökéletes
-
Badman 4ever
őstag
válasz Zoli1222 #28320 üzenetére
Újszeged, Belvárosi Híd lábához közel.
-
Zoli1222
addikt
válasz Badman 4ever #28319 üzenetére
Melyik részén laksz a városnak?
-
Badman 4ever
őstag
válasz pmheros #28318 üzenetére
Benzinnel takarítok tisztára minden procit, memót, stb. és a hűtőjüket, újrapasztázás előtt, szóval fel vagyok készülve. De azért kösz a tanácsot.
-
pmheros
őstag
válasz Badman 4ever #28314 üzenetére
A legfontosabb:
minden ilyen kétoldalas ragasztó jól tapad, csak előtte a két felületet rendesen le kell zsírtalanítani ! Tapasztalatnem vagyok tökéletes
-
Zoli1222
addikt
-
Badman 4ever
őstag
válasz Zoli1222 #28315 üzenetére
Sajnos csak délután jó, a suli közbeszól. Olyan negyed 3 körül szabadulok, utána bármikor jó és mondjuk a Posta előtt találkozhatnánk, amint végzek. Jó úgy?
-
Zoli1222
addikt
válasz Badman 4ever #28314 üzenetére
Ha holnap délelőtt jó neked, akkor összefuthatunk vhol a városban. Csak hozz magaddal 1 ollót.
-
Badman 4ever
őstag
válasz WindyJoe #28312 üzenetére
Kösz az infót!
Nem akarom pillanatragasztózni, mert lehet, hogy később még a kártyához nyúlok (sőt biztos). Most meg az MX2 van rajta, de az L alakú hűtés két széle csúszkál (ott vannak a memóriák), mert csak a GPU-nál fogja két pöcök.
Benézek hozzájuk, hátha van kisebb kiszerelés is, mert 10x10cm-es lap nem kell.
Zoli1222: Csak négy kis lap BGA-s memókra.[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz Badman 4ever #28308 üzenetére
Mennyi kellene?
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Badman 4ever #28308 üzenetére
RET-be elvileg van...
lap
meg szalag
húzós az ára, és elég hoki a hővezetése a pasztákhoz képest...
Lehet jobban járnál paszta+ 1-2 pötty pillcsiragcsival (Nyilván a ragasztó alatt ne kend be... (: )SZERK:
brian1974 akkor neked is a RET-et ajánlom... (:[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
brian1974
tag
és valaki olyan helyet, ahol 100 ohm-os potmétert lehet venni?
....mindenkinek van egy befejezetlen napja....
-
Badman 4ever
őstag
Hello!
Valaki nem tud egy helyet a városban ahol kétoldalú hővezető ragasztószalagot lehet venni?Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Kombat
őstag
válasz zolynet #28301 üzenetére
Outleteket már néztem.
Elektro outletben szinte csak amerikai típusú van, ennek megfelelően drága. Samsungban meg eléggé hibásak vannak, ahhoz képest nagyon drágán. (Volt amelyiknek ajtaja sem volt.... )Rick4: Igen, edigitalt néztem én is, csak az a gond, hogy ott minden csak rendelésre van...
Áfamentes napok?! Ezt megnézem.[ Szerkesztve ]
-
Tottu
senior tag
Eladó egy megkímélt állapotban levő Albacomp activa-(ECO/Standard) mobil Traveller V3 notebook!
Processzor: Intel Celeron M 370 (1.5GHz/400MHz)
Kijelző: 15” XGA TFT
Chipset: Intel 915GM + ICH6M
Memória: 256MB DDR2/533MHz + 512MB
Merevlemez: 40GB HDD
Optikai meghajtó: Dual DVD író
Súly: 2.7kgÁr: 47.000Ft
A billentyűzet nem kopott, mivel külön billentyűzetet használtam és használok hozzá. A külső burkolaton 1-2 halvány karcolás van. A laptop nagyon csendes, a ventilátor keveset megy.
Garancia már nincs rá sajnos, mivel lassan 3 éves lesz. Az eladás oka pedig az, hogy nem hurcibálom és egy nagyobb teljesítményű PC-t szeretnék venni helyette, tehát csere is érdekel értékegyeztetéssel. (65.000Ft körüli értékű számítógépre lenne szükségem monitor nélkül, monitorral max 80.000Ft)[ Szerkesztve ]
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
zolynet
veterán
válasz Kombat #28300 üzenetére
teljesen újat akarsz? v esetleg outlet is szóba jöhet
indesit-ék egész kultúrált árakkal dolgoznak, kis reklám ugyan nekik de hát ha ez van ... teszem hozzá h mi mosógépből vettük ezt a márkát, jóárasított volt akcijóban (tecsóban lévő elektronicsban, ~2éve)Life is too short to stay stock!
Aktív témák
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Filmgyűjtés
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest