jó lenne nem hasonlítanál a homárosokhoz -> ők néztek hülyének, nem én 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

jó lenne nem hasonlítanál a homárosokhoz -> ők néztek hülyének, nem én 

a nagyobb a füstje mint a lángja effektust vélem átérezni 
///Motorola Defy - ///M Power

...ennek nincs lángja, itt csak füst van, de az meg nagyon átlátszó... 
...mondom én...
Jó szerencsét!

"Érdemes lett volna elkérned az NMHH-tól a szerződésmintát és azzal összevetni a tied"
Ők is csak azt a szerződést látják, ami a vodafone.hu/aszf oldalon fent van. Miután aláírtam összevetettük és kiderült, h gáz van.
Atikusz bazárja: http://bit.ly/98RS3z

Na persze. Nézd én részemről itt befejeztem az egészet, erről az ügyről nem kívánok többet írni, mert itt egyesek elég komolytalanul állnak hozzá a dolgokhoz és úgy gondolják, hogy én vagyok itt a bűnbak én követtem el a hibát és satöbbi. Úgyhogy felejtsétek el a témát és akkor mindenkinek lesz egy nyugodt éjszakája.

Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek lehetséges-e a következő dolog?
Augusztusban jár le az előfizetői szerződésem a Vodánál. Ez már kivezetett Bónusz Szimpla, amire nem lehet hosszabbítást kötni. Május végétől elméletileg az eredeti szerződést lehetne hosszabbítani. Szeretnék átmenni flottás előfizuba, ami szintén vodás ( vasas szakszervezetis). Kérdés, lehetséges ez májustól vagy ki kell várnom az augusztus végét? Természetesen kötbért nem szeretnék fizetni.

Tarifahűséged van?

lejárt hűség esetén tudsz a vasas csomagra váltani, ennek díja 5000Ft lesz
Vangelis: ezen a csomagon kizárt, hogy lenne tarifahűség
szerk: igen azon, azonban flottára nem válthat bármikor 
[ Szerkesztve ]

Mármint a bonusz csomagon?
Ha meg nincs akkor bármikor válthat.

Ha jól értem, 5000 ft bármikor váltok flottára? Számonként? 5 szám van egy előfizun most, és maradna is. Ez picit durva... Akkor inkább kivárom az augusztust, és mint új előfizető lépek be a flottába. Igaz akkor a 10 éves számaim dobni kell, amit nem igazán szeretnék. 

Velem nem kötekedtek amikor flottára váltottam.

igen, számonként annyi, és igen, augusztusban.
vangelis: flottája válogatja, van olyan is, ahol egyáltalán nem tudod megtartani a régi számod, ráadásul szigorodtak a váltási feltételek év elején.
[ Szerkesztve ]

Értem. Akkor nekem szerencsém volt.

Akkor ebből szolgáltató váltás lesz valószínűleg... ennyi pénzt nem ér nekem a voda...10 év hűség.. 

Tényleg elég horror.
Most nem nagyon akarja megtartani a voda az ügyfeleket 
Én is gondolkodom, hogy felmondom a flottámat.. mert igazából nincs rá szükség.
vezetékesen ingyen beszélek. A cégesen is.. meg van egy tré mobilosom.
Voda ajánlott 10e ft kedvezményt ha megtartom még 2 évre a számom.... hát nem nagy gesztus nekem sem 13-14 év után.

Azért van ám számhordozás is a világon, azt az egy hónapot pedig ki lehet bírni egy másik szolgáltatónál valami occsó prepaid csomaggal. Ha pedig idegen szolgáltatótól jössz vissza, akkor új előfizető vagy 70-es számmal is. De hogy ez miért jó nekik. 

érdekes dolgok.

Sziasztok,
Van e olyanra lehetőség, hogy még van 1 év hűségem, de szeretném lecserélni a számomat egy hordozott számra? Köszönöm
Üdv, N.

Van lehetőség, számcseredíj köteles, mely 7.000 Ft, melyet a következő számlában tüntetnek fel.

Bármikor díjmentesen áthordozhatsz számot, csak az eredeti szerződéseddel kell bemenni valamelyik üzletbe és esetlegesen egy hordozási engedély kell még. Az előfizető minden adatának egyeznie kell a két szolgáltatónál.

Tényleg milyen alapos vagy, mindennek utánanézel 
Majd utána félretájékoztatod embertársadat. 
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

Sziasztok!
Laptophoz szeretnék MobilNetet venni.
Keresgéltem és a Vodafonnál a legszimpatikusabb az ajánlat a MobilNet 7 tarifával.
Mivel csak és kizárólag e-mailezéshez és munka kereséshez kellene, ezért bőven elég a 2GB havi szinten.
A kérdés az volna, hogy kis betűs részben benne van, hogy lehet 1 éves hűséggel és hűség nélkül is előfizetni rá, a havidíj pedig 3100 forint.
Na most, akkor ha 1 évre kötök szerződést 3100ft, de ha határozott szerződés nélkül kötöm meg akkor is 3100ft? Ez így teljesen igaz?
Köszi 
....Hatalmasabb vagyok, mint maga a Pápa!!! (üdv: Pénz)
Sziasztok!
Létezik, hogy nem tudnak leküldeni mms beállításokat nokia x2-02-re???

Köszi a választ! 
ludinho123Mi már megvettük egykor a hozzá szükséges stick-et, majd a hűségidő lejártával vissz is mondtuk, de a szükséges stick meg van. Épp múlt héten voltunk bent megérdeklődn egy üzletbeni, mert ahol lakunk most ott gyenge volt a lefedettség, de Anyuéknak most épp jól, kb 150km-re tőlünk, megnézettük, ott van lefedettség és azt az infót kaptuk, hogy mivel már meg van a stick, csak vissza lett mondva a net, így nekünk nem kell hűségidőt aláírni ...
Remélem hihető a dolog és pontos infót kaptunk, mert akkor megyünk majdelintézni mi is hamarosan. 
Ja, és 3100ft-ot mondtak havidíjra a 2Gb-ra. 
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
ludinho123
off-ba akartam tenni de elnéztem
, nehogy az legyen, hogy félretájékoztattalak, de mi ezt az infót kaptuk!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”

Köszönöm! Jól értem, hogy akkor a vodánál kell kezdeni az ügyintézést?

kezdheted nálunk is, de ha először kikéred a számhordozásról a papírt a másik szolgáltatótól, akkor tutira nem fogják elutasítani 
a mobilnet 7 havidíja hűség nélkül 3100

Bocsánat, nem írtam teljesen hülyeséget, csak ezek szerint a számhordozásos telefonszámváltás (meglévő előfizetés esetén) ingyenes. Ezúton kérek elnézést!

Ismét köszönöm! 
hi!
voda oldalán van-e valahol, ahol a szolgáltatások rövidítés kódja össze van foglalva? 
konkrétan "x"-szel törölni akarok egy régi, mobilweb profi előfizetés opciót.
az is jó, ha itt leírjátok a törlő kódot, de szeretném a voda oldalán is látni hivatalosan.
(már a számot sem tudom, mire kell elküldeni az sms-t.)
1x ebből volt már problémám, ezért szeretném tudni a pontos procedúrát.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

szerk.
korai öröm.
t ügyfelünk.
előfizetésén nincs interneszolgálatás aktiválva, így kérését nem tudjuk telejesíteni.
tehát bizony ide más kód kell....
mobilweb profi.

[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Sziasztok,
jelenleg voda flottás előfizetéses vagyok, de ki kéne belőle lépnem vmi nyilvános tarifába. A Mátrix csomagok körül nézelődnék, de mindenhol szerepel a "24 hónap határozott idejű szerződéssel" kitétel. Tehát anélkül, mindenféle készülékvásárlás nélkül nem tudok kilépni a flottából, hogy ne írjak alá két évet?

Lehetett rá számítani

nem írják sehol se, hogy bármi is drágább lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ilyet én se állítottam, még eszembe se jutott ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
XPROFI -val kellett volna. de kilövettem egy operátorral...
azért tx! 

Es akkor huseget fel lehet mondani?
[ Szerkesztve ]
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

úgy néz ki nem.
elkezdődött az előfizetők ez irányú szívatása.
a mindenképpeni 2 év rabság.
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

Egyszerűbb hülyeséget beszélni, rémhírt terjeszteni, embertársait megtéveszteni,mint normálisan elolvasni a szöveget. 
"Egyéb tudnivalók
A kedvezményes készülékárak 2 év határozott idejű szerződéssel érvényesek.
Ha csak előfizetést (SIM-kártyát) vásárolsz, azt határozatlan idejű szerződéssel teheted meg.
További információkért hívd az ingyenes 1270-es számot."
http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/elofizeteses/matrix
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

Köszi!

kivétel erősíti a szabályt.
sajnos nagyon oda kell figyelni a vodánál.
viszonteladónál érdeklődtem először, ő csak a tarifacsomaghoz tartozó opciós netre (ami kötelezően igénybe kell venni) értette a 2 év hűséget, az ügyfélszolgálaton már a teljes tarifára volt a 2 év!
és inkább a rémhír mint a pofára esés.
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75
"viszonteladónál érdeklődtem..."
tőlem pedig a upc viszonteladó a digitáilis csomagját hirdetve megkérdezte, hogy van-e "lapos" tv-m. lapos.....
én visszakérdeztem, hogy mennyire lapos? 
én ezeket a felkészületlen dílereket hatalmas ívben elkerülöm, mégha csak burgonyáról van is szó.
ügyfélszolgálaton is lehetnek hülyék, igaz. de ott hátrafordul:
"erikkkka! ..." 

Várható volt ,mindig mi szivjuk meg.
Sziasztok!
Most szeretném kipróbálni a Vodafone szolgáltatót! Valaki tudna nekem linkelni olyasmit, ahol meg tudnám nézni a csomagokat árakat tarifákat internet csomagokat.... egyszóval mindent! 
Meg köszönném! 
Samsung Galaxy S (i9000) >>> TsunamICS 1.9 | Devil2_079_VC_XL

3dfx & AMD & ATI forever! http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=iday&submit=
Nem rossz, nem rossz.... de tudod egy olyan listát keresek amiben egybe benne van minden 

Ebben benne van minden:
http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/aszf/2012_05_10/aszf_12_05_10_2.pdf
[ Szerkesztve ]
Köszi szépen! 

telefonok és tarifák, internet. mindkét menüpont 1, azaz EGY kattintás a főoldalon