Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
válasz
MR_Joe #25095 üzenetére
Meg amikor pl. nem jó a wifi hibával behozzák, kiderül, h szomszéd pistike próbálta telepíteni, ultimét extra-giga minden fullos verzióval, 200 db optimalizáló-überhipergyorsító progival... csak az AV és az alap dolgok maradnak le. Mint a kamionsofőr, mikor hazatelefonál a főnöknek, h eltört a tükör...
-
iday
aktív tag
válasz
MasterMark #25080 üzenetére
Az a sok trutymó az fogyasztószer, brutális mértékben nekiestek hőlégfúvóval.
Ez úgy hívják hogy átverés, de nem is kicsit.
Ilyen gépnek neki se állok. -
gozso
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #25081 üzenetére
meg egy pár kenyeret...
-
Ygg
senior tag
Kellemes, idegesítő alakoktól mentes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Nem tudom, kaptál-e már választ, de ahol engem okítottak egykor, ott ezeket találtam.
Igaz, kérdésed olvasásakor egyből ez a cég ugrott be ... -
Pötyi
őstag
Mi színkódot használtunk a rack-szekrényben, hogy már a derót színéből látszódjon, mi van az adott portra kötve: telefon-bilikék, számítógép-szürke. Ott vettük a különböző színű dobokat. Hívd fel őket, hátha van nekik ilyen elbaszott színválasztékuk raktáron. Egy hívást megér.
-
szumo
senior tag
mostanság nem igen tudtam lenni, de a szokásos sztorik mentek.
Pl: kellene egy gép játékra. 120e-ből kellene kihozni.
És nem értette, miért röhögök fel hangosan, és nem tudom abbahagyni. -
mongi
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz
Mercutio_ #25061 üzenetére
Asus K55A. Hozzám került takarításra, mert assú. De nem a rengeteg optimalizáló, driver frissítő progi volt a baj, már boot alatt sejtettem.
Amúgy itt tart az oktatás (?), a középsulis user gépén 90% torrent, crackelt gémek. Szépen minden feladatra progi: 7zip, winzip, winrar meg még valami zip akármi. Driver updaterből is legalább 3 volt, az a tuti. Meg a toolbarok, a torrent keresős-mindenfélék, a vásárlósak (ami usa only amúgy is), meg minden szar, többnyire nem is mappába teleptve (kicsit félreérthette, h C:-re kell telepíteni a progikat...
) így a takarítás is nehézkes...
Isteneeem. Miért ilyen ostobák az emberek? Koszos is volt, bő 100k egy laptop és ennyire becsülik? Vagy én keresek ilyen sz@rul, hogy nekem ez érték? Mondjuk apu-anyu kifizette, akkor bele lehet okádni, vagy mi? Nem értem én ezt, komolyan. -
ViZion
félisten
Nah, ha HD sentinell szerint teljesítmény 100 % (pedig nem, mert qrva lassú, a boot is dupla idő) van ~65 bad sector, kb. 145 nap élettartam, 26 % a kondíció, akkor van esély Asus garira?
-
gozso
őstag
utp kábel: zöld, piros, sárga, fekete színben láttatok valahol? (300m dobozos, nem ilyen 1-5m ig.)
-
mongi
senior tag
jöhet a 2. menet, felkészültem
-
-
tipuka
addikt
válasz
-=RelakS=- #25038 üzenetére
ez nagyon feldobta a napom
-
ViZion
félisten
Ezen kiborultam. De legalább nem OFF
-
bullseye
addikt
-
Peti78
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #25042 üzenetére
kuka
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
For the rescue, no?
-
válasz
Bazze
-
Peti78
őstag
az utóbbi hszek jelentős része off topic
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bakemono-t még nem láttam, de tudtam hogy onnan van.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Mi a jó eget láttam? Nincs olyan szmájli, ami kifejezze a jelen szellemi állapotom.
Gyorsan megosztottam, és ez lett: "most bezárom és megnyitom a csetablakot, és úgy teszünk, mintha ez nem lett volna belinkelve".
-
-=RelakS=-
veterán
Pedig szerintem megszokható
Az avatar is
-
TaaT
nagyúr
Tudom hogy nagyon OFF, de lehet az év üzlete
sik képcsöves monitor
-
pycur
tag
válasz
Synthwave #25025 üzenetére
Hogy lehet ilyen, vagy egyéni avatart beállítani ide? Amikor regeltem akkor még nem lehetett. Anime rulzik
És hogy on is legyen:
Ma voltam számítógép használatot oktatni, ismételni. Mert drága barátunk elfelejtette hogyan kell a fényképezőről a képeket a gépre másolni. Addig eljutott, hogy fényképező bekapcs után a mappája megjelenik, de nem jött rá hogy lehet belemenni. Inkább csinált mégegy mappát, majd a kettő közül nem tudta melyikben vannak a képek és feladta és segítséget kért... -
Speed®
titán
Pedig mintha azt írták volna, hogy akinél aktív, korlátozott ideig frissülni fog.
Itt is ezt írják: * A kártevő-eltávolító eszközt és a Microsoft Security Essentials frissítéseit 2015. július 14-éig biztosítjuk a Windows XP-hez.
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #25000 üzenetére
"belekóláztam én is a laptop billentyűzetbe..."
ehh... a drog rossz, érteeem? Drága is szal. ne szórd minden felé!Nekem a bill-hez van kiszedő, évente kb. szétkapom. Nem laptop... szerencsére.
-
Gondwana
addikt
válasz
... és ha lezuhanyzol, csak neked lesz jobb, de a gépnek nem.
(nàlunk a cégnél szinte korlàtlan desztillàltvìz-forràs van, azzal 2-3 évente asztali billentyűzeteket is àtmosok) -
Pötyi
őstag
válasz
Úúú, hogy lehet egy ilyen hülye kérdésre elpazarolni a HUSZONÖTEZREDIK hozzászólást?!?!?
-
Alg
veterán
válasz
T500-nál kivettem, egy magasabb peremű tálcába töltöttem kis szappnos/mosogatószeres langyos vizet és billel lefelé beletunkoltam jópárszor
ne tudd meg mi jött ki belőle.
Aztán zuhany alá vele, és kiszár
ításadás után mintha új lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest