Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- OLED monitor topik
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
cbmfan #46221 üzenetére
A logouton épp most küzdök egy szakértővel. Esélyem nincs.
Ő megvette a tpm modul, h310 lap (ezek újak) 9400f, 32 2666 61k-ért (mert win11 kompatibilis legyen).
És nem érti mi ezzel a baj. Mikor bótba minden garis ryzen 4500, b450, 32 3000-3200 65k.
Jó tudom i7 7700 is ryzen proci-lap árába megy mer intel. De mint látjátok nincs szükség bótosokra mikor mindenki IS okosabb.
Jaaa és soha semmi nem romlik el. Ez fontos!Jó lett volna ha anyum b150 night elfje ezt tudja.
-
gozso
őstag
válasz
cbmfan #46221 üzenetére
tegnapi beszerzés, retro fronton
-
TESCO-Zsömle
titán
-
pn4hvq
senior tag
válasz
cbmfan #45968 üzenetére
Nekem van ilyenem a gépben. Nem valami acélos a sebessége, hangos, és az enyémet egy WD külső házból vettem ki. Hátrány: sata tápkábellel nem indul, mert valamelyik lábat szigetelni kéne. Egy molex-sata átalakítóval tökéletesen működik. Ettől eltekintve hiba nélkül teszi a dolgát. Mint információ.
-
opr
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz
cbmfan #45935 üzenetére
Ja, a bios letöltés oldalon írnak prescotot sima és E változatnál is.
Ha nem tartja a cmos-t, azért lehet foglalat vagy trace sérülés is.
A cpu socketnél érdemes nézni még nincs -e sérülés szerintem.Régebbi procival megy? Ha van valahol diff, hogy mi változott a lábaknál, akkor abból kiderülhet, melyik újabban használt lábak környékén lehet sérülés.
-
brd
nagyúr
válasz
cbmfan #45823 üzenetére
Rossz az elem (nem teljesen), zárlatos/sérült az alaplap (a nyák valahol, vagy egy konkrét alkatrésze az órának, kvarc szar, vagy valamelyik, a kvarc jelét osztó/szorzó áramkörnek), de a cmos-ban tárolt hibás adat is okozhat ilyet. Mindegyikkel találkoztam már (igaz, az első nem PC volt, de számítógép, egy AMIGA).
-
biker
nagyúr
válasz
cbmfan #45794 üzenetére
így van, nm fognak beterhelni
minden applestore vásárlás ilyen, ahol trial van, be kell adi a trial period alatt is a kártya adatot, mivel a policy az, hogy ha lejár a trial, kakor azonnal fizetőssé válik,n nem lemondássá. nyilván okosak, nem hülyék. regelsz, elfelejted, beterhelnek, yeah -
macilaci78
nagyúr
válasz
cbmfan #45667 üzenetére
Ilyen agresszióhoz nem biztos, hogy kellett a robogó. Bár igen, a robogó segít benne, mobil, nincs rajta egyedi azonosító plakett (rendszám), mobil, kicsi, el lehet vele iszkolni.
Sajnos óriási különbség van mentalitásban azok között, akik a munkájuk végzéséhez használnak járművet (pl futár), vagy csak munkábajárásra. És a vérlovagok nagyon kilógnak az előbbiek sorából, sajnos. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
cbmfan #45611 üzenetére
Nem tudom, hogy az Aquával mi a helyzet, de gondolom ők sem véletlenül zárták be egy rakás üzletüket. Maradt egy "bolt", egy "express", meg egy "webáruház".
Van mellettünk egy Computer Imperium üzlet (az is 1 a 3-ból, ha jól látom), de ők is csak a rendelések átadásával foglalkoznak, nem rendes üzlet. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cbmfan #45553 üzenetére
Az lehet, de legjobb tudomásom szerint törvény nem kötelez rá, csak ha fizikailag ki van rakva a termék, akkor kell a ráírt legalacsonyabb áron odaadni.*
Egy jó boltos megoldja, ha kicsúsztál az akcióból, stb, meg a jófejséget megjegyzi a vásárló és nagyobb eséllyel megy legközelebb is oda. Persze ehhez az is kell, he te se légy seggfej, mert önelégültségből nem lesz kéz kezet mos biznisz.
* - Melóhelyen volt olyan, hogy zsebes címke tartóba benne maradt áremelés után a korábbi címke, élelmes vevő meg fogta és kivette az újat, majd verte az asztalt, hogy adjuk neki a kiírt áron. Megkapta...
...a 4 éves, össze-vissza taperolt/karcolt, félig hiányos bemutatódarabot, amin az ár szerepelt... -
Top cat
addikt
válasz
cbmfan #45432 üzenetére
Szerencséd, hogy nem ez jött ki a fiókból.
-
user12
őstag
válasz
cbmfan #45401 üzenetére
Erről ez jutott az eszembe...
http://kecskefeszek.net/vicces-kep/gyerekek/nem-okos-de-eros-d.html
-
Top cat
addikt
válasz
cbmfan #45415 üzenetére
"azok gyárilag nincsenek a lapon" Ezt mondom én is.
Valószínűleg egy jobban felszerelt lapra kerülnek azok.
Azért a gyártók is hibáznak.
Állítólag volt olyan alaplap, amin a processzor tájoló jelzést rosszul festették fel.
Olyan is akadt, ahol fordítva volt felszerelve egy alkatrész. -
-
PROTRON
addikt
válasz
cbmfan #45331 üzenetére
A végén azthittem azt írod.
"Az lenne mókás ha bíróság is sípolna"Amúgy a boltot én nem tudtam megfejteni, ellenben végig abban a hiszemben voltam így éjjel elolvasva hogy VGA-val szívsz...pláne a fotó miatt.
Nálam mondjuk a VRM-en olyan "borda" van hogy inkább nem merem tuningolgatni a 10940x-et.
Fogtak egy alu tömböt, befestették feketére, meg belevágtak pár vájatot de úgy, hogy semmi aktív szellőzés nem tud eljutni oda, mert a ramok kitakarják az egyik felét a másiknak meg simán túl kicsi a mérete és nem tud hőt leadni...komolyan hogy lehet a természetes szellőzés és gravitációval ellentétes irányba betervezni a jó vastag "lamellát"?
A dolog nem túl kedvező szépséghibája hogy a felmelegedő borda, felfűti hátulról az USB csatikat és látványos a sebesség esés...tehát hiába működik gond nélkül adott hőmérsékleten a VRM, kell aktív hűtést biztosítanom a bordájának.Imádjuk a dizájnereket...
#45332 TESCO-Zsömle
Az egyik nagy bolt esetén akárhány usb pendriveot vettem, mindegyik a harmadát tudta a csomagoláson írt sebességnek...nem gyanakodtam, mert spóroltam.
Egyik nagy plázában van a bolt, tehát van pénz lóvéra meg üzlethelyiségre, de persze mindent weben kell rendelni, a "boltban" még készleten lévő dolgot sem engednek vásárolni, csak ha 2 órával később megkapod az értesítést hogy jöhetsz érte.Egészen addig vásárolgattam náluk, amíg máshol vásárolt ugyanolyan pendriveot nem használtam és jéé az tudta a csomagoláson szereplő sebességet...aztán a másik 2 SD kártya is...meg még 3 másik pendrive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest