Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozso
őstag
elado a képeken is láthato nagy tejesitményü pc gépem.a fére értések miat irom hagy aképen láthato zöld csik lcd tvé pixel hiba miat láthato nem a pc vel vana probléma.proci am2 pluszos 6000-2x3ghz alap feszen.3gb ddr2 800mgz ram envidia qvadro alaplapi videokártya plusz dvi is van az alaplapon ahogy aképeken is láthato.alaplap msi 7252 tipusu.sata 80gb vicseszter 100százalékos kondicio.dvd iro olvano.dizányos szülke fekete acer gépház amin találhato elön 2 usb hang kimenet plusz kérnya olvasok.win 7 64bit recer frisem telepitve aktiválva nem proba verzios.sok mai játékot simán el futatya gond nélkül.persze lehet böviteni psziájexreszes video kártyával.egésznap hivato vagyok regel 8tol este10ig hétvégén is.várom jeletkezéseiteket
valaki lefordítaná magyarra?
-
SityiSXT
őstag
Köszi mindenkinek, de akár a HW-t, akár az SW-t indítom, helyből jön a Carma2 működése leállt című sláger. Neten próbáltam már megoldást keresni rá, de sehol semmi - egy ipsének visszaadta a játék árát a GOG, de nálam ez nem játszik, nekem a Carma2 kell!
-
quailstorm
félisten
válasz
SityiSXT #25988 üzenetére
Hát én nemtom. Felraktam a gogosat, Win8.1 x64, xeon, GTS450. Simán megy.
Esetleg az alacsony felbontással lehet baja a monitornak.Egyébként a gogos is annyiból áll hogy carmageddon 2 + portable nglide wrapper. Magyarán ezt majd XP-n fogom tolni az eredeti telepítővel újabb nglide-dal.
(#25990) virkir: nem itt az biztos
-
SityiSXT
őstag
Ez már nagyon off, de hátha a Nagy Retro mestereknek van ötletük rá:
Öcsémtől kaptam a Good Old Gamesen keresztül egy Carmageddon 2-t.. A gond az, hogy baromira nem akar futni az én Win 8.1 asztali gépemen, míg a húgom Lenovo lapiján gyönyörűen ment Win7 alatt. Ugyanúgy Intel CPU + nVidia GPU páros a bele mindkettőnek. Azon kívül, hogy jöjjek ki a fürdőszoba-osztályról a hetes ómelegébe, esetleg tippre mit tehetnék még? -
cbmfan
senior tag
Pirates! NES-en, németül!
német ROM sajnos nincs sehol, csak angol... Mario 1 és 3, fél szemmel hátrakötött kézzel meghalás nélkül végigtolom
persze rejtett átjárókon keresztül
-
törölt tag
Last Ninja sorozat senkinek nem okozott sok alvás mentes éjszakát?!
-
ViZion
félisten
Pedig nem bonyolult, annyit kell csak megkérdezni magunktól: ha az enyém lenne, így kapnám vissza, akkor mit tennék? Valószínűleg egy Bruce Lee sikoltás közben kimarkolnám a légcsövét, kihúznám vele a tüdejét, felfújnám, mint egy lufit és odaadnám a kis dolgos kezébe...
-
gozso
őstag
válasz
macilaci78 #25979 üzenetére
eszköz=csavarhúzó?
-
wolfman
veterán
válasz
SityiSXT #25971 üzenetére
Nem hiszem hogy a Lands of Lore volt az, ebben is többen vagytok ha jól látom. Nem látom sehol a kőgólemet.
Amiket említesz azokkal is játszottam, de azok nekem még nagyon nehezek voltak. Konkrétan az Another Worldben mindig ott haltam meg, amikor kiszabadulunk a ketrecből, és pár katona után mindig lelőtek. Nem ment az nekem
.
Flashbacknél valamit nem találtam meg a továbbjutáshoz meg angolul sem tudtam, Lost Vikingset meg nem tudom. Egy darabig elvittem majd nem tudom, de ki nem játszottam sosem. -
szumo
senior tag
válasz
Szakbarbár #25967 üzenetére
Meg meg is rendelték
(#25971) SityiSXT: az baj, ha a lentebb felsorolt játékok nagy részével játszottam? Lehet túl öreg vagyok
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
azbest #25960 üzenetére
Az első része nem tudom miért de nem tetszett. Igaz a második résszel ismerkedtem meg először, lehet hogy ez is közrejátszott. Annak pl a "zenéje" is sokkal hangulatosabb.
Egyébként a mai napig fent van a gépemen, néha játszok is vele.(#25957) szumo
Meg is rendelték, vagy csak az alkatrészlistát állítottad össze? -
wolfman
veterán
Na ha már nosztalgia.
Személyes kedvenceim:
- Full Throttle (ez már modernnek számít)
- Day of the Tentalce
- TTD
Nagyon tetszettek:
- UGH (helikopteres ősemberes)
- Prehistorik 2 (1 kimaradt)
- Stunts
- Street Rod
- Titus the fox
- Mortal Kombat (kinek ne lett volna)
- Blackthorne
- Warcraft 2
- Theme Hospital
- Battle Chess 4000 (de csakis az animációk kedvéért)
Végezetül ha tudtok segíteni. Régóta keresek egy játékot. Régi Might and Magic nézetű FPS (vagy minek mondják), csak itt nem több embered volt, hanem csak egy aki 3 alakba tudott bújni. Első egy lovag, aki harcolni tudott nagyon, második egy zöld víziszörny, ezzel víz alá lehetett menni és ott átmenni másik pályákra stb. a harmadik meg egy kőgólem, ez nagyon masszív volt és erős, azt hiszem bizonyos falakat lehetett áttörni vele. Emlékszik valaki valami ilyesmire? 90-es évek eleje talán.
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #25941 üzenetére
Goblins?
-
azbest
félisten
válasz
Szakbarbár #25953 üzenetére
Még pár napig 10 dolcsi alatt megvehetők a régi x-com játékok és még pár újabb a humble budle pakkban, ha nosztalgiázni szeretnél
-
MR_Joe
senior tag
válasz
quailstorm #25948 üzenetére
De...
Mennyi ismerős játék...
Vizion: Igeen. Street Fighter nagyon oda. játéktermi változatban
-
Szakbarbár
aktív tag
Nekem még ezek rémlenek:
Scorched Earth
F29 Retaliator majd később F22 Lightning
Lemmings
X-com enemy unknown, X-com 2 Terror from the deep, nálunk UFO néven ismerte mindenki
Mortal Kombat
Need for speed
Transport tycoon
és az elmaradhatatlan Imperium Galaktika. -
Jazzos
őstag
Creatures. És ez már 90-es játék volt, az újnak számított. És mekkora király grafika, hang, stb.
-
wolfman
veterán
Rátértünk a tényleges számtech boltosok memoárjai témára. Gyerekkori memoárjai!
-
quailstorm
félisten
Rescue Rover, SOKOBAN. Ez volt a logikai rész nálam.
Commander Keen-t nem nyomta senki? -
cbmfan
senior tag
válasz
quailstorm #25943 üzenetére
Bomberman!
bár az inkább NES-en volt poén.
volt valami nyulas mászkálós-lövöldözős, de nem emlékszem a címére.
-
cbmfan
senior tag
Street Rod, Lion King, Earthworm Jim, egyéb platformjátékok.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #25940 üzenetére
Testdrive?
Accolade F1 GP?
Stunts?
Aladdin? +1
Prehistorik? +1
Prince of Persia? +1
Warcraft?
Worms? +1 -
-
localhost
Közösségépítő
""Elég az olcsó gép is, hiszen csak játékra kell a gyereknek."" - és ez már akkor is furcsa volt, amikor a floppys 286/386/486 gépeket leseleljtezék a cégek, mert már tényleg alkalmatlanok voltak érdemi munkára, a dolgozó meg hazavitte 2000 Ft-ért. Nagy böszme CGA/EGA/VGA monitorral.
Akkoriban még netezni sem netezett rajta, meg filmnézés sem volt divatban, csak fejlesszük fel egy kicsit, hogy a gyereknek játszani jó legyen..
Akkoriban olyan KATEGÓRIÁJÚ játékok voltak, hogy "két lila folt kerget egy pirosat" :-) -
ViZion
félisten
válasz
dvdbackuper #25917 üzenetére
Akkor leírom LASSAN, mivel látom nem vagy kereskedelemben jártas. Ha több generációval ez előtti lapot, procit és mellé DDR2 ramot adok el, akkor az a vevő nem jön vissza soha. Mert az lesz benne, hogy átbasztam, régi szart adtam el. Mondjuk részben igaza van, alaplapnak 4-5 év max, persze vannak 10 éves lapok is, tudom, de nyugodt szívvel 3 évnél öregebbet nem adok el, ha akarom, h még legalább ennyit működjön. Nekem meg ez a fontos.
-
Speed®
titán
válasz
cbmfan #25936 üzenetére
Most dobtam össze egy L5420as gépet, vállalható tempót képvisel (3Gn, mert miért ne, tovább is bírná jóval, de nem nyúzom, így legalább alig fogyaszt fűt). Játékra kellett, 40k kerettel..HDready monitorhoz. P35-DS3, L5420@3G, 3GB/800, 4850/1G, 320GB/F1, ocsó kecó FSP80+ táppal..ez új alapokon nem így teljesítene vagy nem ennyi lenne hasonló tempóval..szóval van még létjogosultsága ezeknek, csak szét kell nézni.
-
cbmfan
senior tag
válasz
dvdbackuper #25935 üzenetére
8 éves platform, ha jól számolom, talán s370 élt ennyi ideig anno.
elég használható gépet lehet összehozni belőle, de egyeseknek ami "régi" = sz*r...
-
shteer
titán
válasz
dvdbackuper #25932 üzenetére
amúgy polisor lászló ugrott be egyből: "olyan gépem van b*meg, hogy.. áá.. ferihegy2-t lenyomja"
-
cbmfan
senior tag
válasz
dvdbackuper #25932 üzenetére
néhány régebbit biztosan.
tudom, mint mindig, mi vagyunk a hülyék és nem értünk semmihez
-
shteer
titán
válasz
dvdbackuper #25928 üzenetére
Es tenyleg lenyomta az i5-ot!
Beszaras!!!
-
cbmfan
senior tag
válasz
dvdbackuper #25928 üzenetére
na, ez egész jó. E6850 csinált 309 pontot 3.2 GHz-en. húzva hol a vége? milyen lap van alatta?
-
Mercutio_
félisten
válasz
dvdbackuper #25925 üzenetére
Jah, 17W fogyasztású i5-nek nevezett 2 mag +HT - s notebook proci
[link]
-
cbmfan
senior tag
válasz
dvdbackuper #25925 üzenetére
ezek saját mérések, kivéve a két felsőt. milyen órajelen ment ennyit? egy screenshot jöhet.
és hogy mi folyik? perpill víz rólam, mert rohadt meleg van...
-
cbmfan
senior tag
válasz
dvdbackuper #25921 üzenetére
tudom, tudom. 12M cache kb. lóf*sz, ezt tapasztaltam Q9400 és QX9770 prociknál.
saját gépeim
-
cbmfan
senior tag
válasz
dvdbackuper #25919 üzenetére
teszteredményeket hadd lássunk!
5450 procinál még a mozigépemben lévő 6850 is jobb, nem hogy i5, mondjuk második generációtól.
-
cbmfan
senior tag
válasz
dvdbackuper #25917 üzenetére
-
cbmfan
senior tag
válasz
dvdbackuper #25914 üzenetére
gyerek és a játékok. rokon fia sokadik Metin2 klienst telepítette, persze n+1 vírus volt az összesben. hív, hogy valamelyik nem akar indulni, csak egy hibaüzenet van. konkrétan az volt, hogy akarsz-e keyloggert telepíteni? két gomb volt: OK és Yes...
-
ViZion
félisten
válasz
dvdbackuper #25914 üzenetére
Visszafelé nem fejlesztünk... Ha valakit megkérdez és DDR2, akkor szemét, lehúzós csaló leszek. Inkább mindenből újat, ha gyengébb, akkor is. Ez van. Normális félgépet nem találtam HA-n, pedig kerestem.
-
ViZion
félisten
Volt már nekem is teszkós gép tuningra rendelés... BF3 azé' ne laggoljon. Huhh... mondom akkor kb. a ház, HDD és a DVD maradhat... Mennyi a keret?
35, ha nagyon muszáj akkor legyen max. 40 k.
Mondom OK, ebből megvan a proci, akkor alaplapra, VGA-ra és ramra kellene még mondani egy-egy keretszámot -
LÁZ
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #25907 üzenetére
sztem egyértelmű....WoT, mégiscsak tankok vannak benne
-
wolfman
veterán
Ezeket de sokszor hallottam.
- Milyen gépet szeretnél.
- Áh, nem kell bivajerős. Többnyire neten böngészni meg filmet nézni, a gyereknek szövegszerkesztő meg táblázatkezelő a sulihoz. Esetlegesen közepes beállításokkal ha elfut rajta a GTAIV az jó lenne, mert azt szeretném megvenni, de amúgy WoT-on kívül nem játszok.Én meg:
-
westcoastog
veterán
"Nem kell atomerőmű, csak játékra lesz..."
(#25904) ollie
Vaze. Ugyanarra gondoltunk szinte, és egyszerre. -
wolfman
veterán
A másik nagy probléma, hogy amikor gépet kérnek a gyereknek, fiataloknak, nem egy optimális teljesítmény az igény, hanem, hogy nagyon nagyon olcsó legyen az a gép. Ez persze hozza magával a gagyi játékok tömkelegét.
Ez nagyon igaz. Anyuka csak egy gépet akar venni a gyerekének, nem baj ha olcsó, csak legyen, mert a gyereknek az kell. Gyerek megkapja, majd játszana a Krízis 3-al, de nem tud, ekkor megpróbálkozik az AC valamelyik részével, ami egy fokkal jobb, de csak egy. Ekkor elhatározza, hogy jó neki egy alapabb játék is, amit nem is torrentről szed le hanem valami orosz oldalról és jönnek a bajok is csőstül.
Bár nem tudom, hogy ez a gázabb, vagy az amit egy volt párom testvérei csináltak, mégpedig, hogy gyenge gépre minden játékot felerőszakoltak, full minimum grafikán nyomtak mindent és ha 20FPS-t elérték, az már lenyűgöző teljesítmény volt, tehát a Most Wanted (2005) 10-15FPS-el diavetítése tök normális volt nekik. nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. -
quailstorm
félisten
Ja ismerem. Van 30k HUF első gépre bizonyítványé. (jó persze volt már egy 486DX4-em akkor de hagyjuk)
Mi volt benne?
Celeron 2,6GHz LGA775
Max XP-t támogató lap
fél giga ram DDR1
80GB HDD
És haver adott egy 4200Ti-t
Ja és az elmaradhatatlan Mercury táp és Mercury Super Power ház.
Monitor 200HUF CRT...
Egér 890HUF
Billentyű HAMA legolcsóbb, majd miután szétvertem mert annyira gagyi volt ingyé egy mexikói HP aluhátlappal.Mindez 2009-ben? Szerintem akkor.
Egy évvel később mikor a gép alján fejjel lefelé volt a HDD lego lábakon csavarokkal az IC-ken mert különben megforrt, és FX5200-zal meg 1GB RAMmal volt felvértezve, és 250GB-os HDD még bele lett rakva, csere.
Keretösszeg 50k.
Végösszeg 120k volt.De ez új volt, minőségi, és most is erről írok. Igaz hogy Proci VGA csere, RAM bővítve, HDD bővítve, táp csere, CPU hűtő csere. De az alap még megvan.
Ebből karácsony óta volt minden a VGA-n és HDD-n kívül. -
szumo
senior tag
Hű nem is sejtettem, hogy ilyen lavinát indítok meg
Több olyan kliens is van, ahol gyerekek/fiatalok vannak.
A tapasztalat, hogy van olyan akit érdekel amit elmondok, van akinek az egyik fülén be a másikon ki.
Szóval már fiatalon sem mindenkit érdekel a téma, de használni meg akarja.A másik nagy probléma, hogy amikor gépet kérnek a gyereknek, fiataloknak, nem egy optimális teljesítmény az igény, hanem, hogy nagyon nagyon olcsó legyen az a gép. Ez persze hozza magával a gagyi játékok tömkelegét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest