Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
erre csak azt tudom írni Neked, hogy :
1., nálunk nincs kiírva, hogy mennyi az a ház csak a tipusa...
2., a vevő kérdezi, hogy az egy gép? nem az csak a ház...
3., általában 100 vevőből csak egy ilyen...
4., akinek meg nincs rálátása arra, hogy 6ezeré komplett az a gép vagy csak a ház annyi hát azé nem nekünk kell lepetéznünk... hanem a vevőnek kell egy alapfokú számtech tanfolyamra beíratkoznia... ugyanis az emberek nem így születnek, hanem megtanulják a dolgokat. Ki így ki úgy...
Ha meg kiírom, akkor meg a Te lelkedet sértik meg az eladók, hogy ''ilyen hülyének nézik a vevőket?''
punktum
peace -
regent
aktív tag
Azért néha komolyan felmerül bennem, hogy kicsit olyanok vagytok ti eladók, mint a viccben a kislány.
Anyúú b@sznk a kutyák.
Ne figyelj oda kislányom.
De megint csinálják
Ne figyelj oda.
De hát fáj.
Ha már többen megkérdezték, hogy milyen az a 6000 Ft-os számítógép, és ez benneteket zavar, akkor miért nem írjátok ki, hogy ''6000 Ft CSAK a ház.'' -
válasz
TheReMiXeR #94 üzenetére
Ez szerintem egy tök normális hozzáállás. Igaz, hogy ritkán vásárolok, de pont az ilyen plusz dolgokért járok abba a boltba. Következő eset is a másik bolttal történt: még anno nagyon kezdő koromban kiszereltem a vincsesztert, átvittem haverhoz. Miután visszatettem a gép semmi áron nem akart elinduli, sípolt össze-vissza.. Azthittem eljumpereltem a vinyót, tököltem vele vagy fél óráig. Utána irány a szervíz.. A kb egyperces munkáért kért el majdnem ezer forintot, mivel a nagy barkácsolás közben kicsúszott a videokártya a slotból. itt még sohsem kértek el egy forintot sem szerelési munkáért. Persze érthető, hogy nekik/nektek is meg kell élni, de ahogy Te is mondtad:
itt mindig van valami plusz dolog, amiért nincs pofám 100Ft-ot elkérni... -
TheReMiXeR
senior tag
én pölö a kencét adom ingyen oda a tagnak...
itt mindig van valami plusz dolog, amiért nincs pofám 100Ft-ot elkérni... máshol elkérnek...
...de így meg legalább visszajönnek az ügyfelek, mert ''rendesek'' az eladók...
pl. valakinek adtam egy gémportot az asus lapjához, azóta ide jár és már több százezerért vásárolt... pedig csak telcsin kérdezte meg, hogy véletlenül nincs-e???
jók ezek a promós dolgok, lehet velük csalogatni az ügyfeleket...
igazi árverseny már nem nagyon van, max ilyenekkel tudok a vevőknek valami extrát adni...
legalábbis ezen a környéken... természetesen az udvarias kiszolgálás mellé... -
TheReMiXeR
senior tag
igazából nálunk vannak szerelt kábelek 15 méterig és a nagyobbaknál számlázunk bruttó 5 pénzt, mert hát még is csak dógozik vele az ember...
itt a faternál csak nyomatékosítani szerettük volna, hogy vegye meg a hármasat mert a szerelt bőven drágább lesz... de hát ő akarta így és nem ellenkeztem...
én plusz 1m kábelt bármikor elrejtek... ő nem akarta ezt megtenni, inkább kifizette a kisebbért a többet... -
Néha énis bemegyek kérni ilyen apróságokat, amik elkeverednek, pl: a kis pici csavarokat a házhoz, vagy vinyóhoz, odd-hez, esetleg jumpert. Ahová mostanában járok ott tökjófejek az eladók, voltmár, hogy csak beugrottam nézni cuccost, pénz nem volt nálam, de simán elhozhattam (ők ajánlották fel)és csak másnap fizetem ki. Vagy például rendeltem egy rútert, amire x időt kellett várni, és szó nélül adott addig egy vadiúj, bontatlan szviccset, hogy amíg megérkezik a rúter használjam azt. Viszont volt olyan bolt is, ahol simán elkérek kb 5 forintot x db jumperért..
-
_Gomba_
tag
válasz
TheReMiXeR #86 üzenetére
Nálunk nyomtatókábelből kért valaki 10 méterest. Mondtam vegyen USB hosszabítót és csináljon belőle láncot
Meg Pen-hez kérnek ilyen 10 cm-est. Vagy Pen-ről elhagyja a kupakot és azt. -
szatocs
őstag
válasz
TheReMiXeR #86 üzenetére
Nekem is csak 3 m - es UTP kellett volna, de azt modták, hogy 10 - esből tudnának csinálni, mert olyan van.Hát akkor én elviszem a 10 - eset
- mondom.
Igaz nálam megcsinálták volna a 10 m - es részáraként, de mondom ha már lúd, legyen kövér -
TheReMiXeR
senior tag
most vót
1., fater bejön
2., rúter + 2m petcs kábel kell
3., sajnos a 2m-es elfogyott 1 vagy 3-as van...
4., fater mongya, hogy neki kettes kell
5., tudunk csinyáni, de plussz 500 a szerelési díj, mert meló van vele
(cirka 2db 3m-es kábel ára jön ki a szerelési díjból + hozzájön a 2dugó+2törésgátló+2m kábel, azaz majdnem 3db 3m-es kábel jön ki így az összegből)
6., őőőőt ez nem érdekli, neki csak a 2m-es jó
7., biztos?
8., nos, ha törik ha szakad de neki csak az kell...
Legyen... -
- iSO -
tag
válasz
TheReMiXeR #84 üzenetére
Az enyém is... És lassan elkezd beszélni... De én igyekszek nem hisztis kiscsajnak nevelni!
-
- iSO -
tag
válasz
TheReMiXeR #80 üzenetére
Pl.. .)
És az ott történtekről lehet nyitni újabb topikot -
Ariadne
őstag
válasz
TheReMiXeR #78 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy a legújabb szabályok szerint a szavatosság első 6 hónapja olyan, mint a jótállás, vagyis a kereskedőnek kell bizonyítania (ha tudja), hogy nem gyári hibás a cucc.
A szavatosság és jótállás különbségéből a leglényegesebb, hogy ki szív, ha bizonyíthatatlan a hiba oka (mint legtöbbször) - jótállás alatt a kereskedő, szavatosság 7. hónapjától a vásárló. Garancia mint olyan nem létezik nálunk, de ha mégis használják, legtöbbször a gyártó által vállalt, a kötelezőnél (1 év) hosszabb jótállást értik alatta.
Öröm látni, hogy vannak számtech üzletek, ahol ezeket tudják.Hogy én miért mindig a többivel futok össze, ahol a javíthatatlan cuccot egy ''hátmajdkeresünkvalamiolyasmit''-re cserélnék ki, levásárolni nem lehet (pedig nem is lennék köteles), pénzt meg vissza nem adunk.... Na jó, eddig egy normális üzlettel is volt dolgom, meg egy másik is annak tűnik egyelőre.
De a topik nagyon jó, látom, nem egyszerű a túloldalon sem.
[Szerkesztve] -
válasz
TheReMiXeR #78 üzenetére
Köszönöm.
-
TheReMiXeR
senior tag
''szavatosság, jótállás – A szavatosság és a jótállás (más néven garancia) a fogyasztói érdekek jogérvényesítésére vonatkozó, de a legtöbb ember számára összemosódó kifejezések, amelyek azonban tartalmukban lényegesen különböznek. – A jótállás azt jelenti, hogy a kereskedő, gyártó garantálja, hogy bizonyos időtartamon belül a termék kifogástalanul fog működni, és ez alól a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítani tudja, hogy a vevő rendeltetésellenesen használta a terméket. Jótállás csak bizonyos, jogszabályban meghatározott áruk és szolgáltatások körére vonatkozik. A jótállás azért kedvezőbb a vásárlónak, mint a szavatosság, mert reklamáció esetén nem kell bizonyítania, hogy vétlen a termék meghibásodásában. – Szavatossággal az eladó azért vállal felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. Szavatosság keretében nem a kereskedőnek, hanem a vevőnek kell bizonyítania, hogy ő vétlen a meghibásodásban, az már eladáskor benne volt az áruban, de az átadáskor, a szerződés teljesítésekor még nem lehetett észlelni azt. Akkor válik jelentőssé a szavatosság, ha a jótállási idő már letelt, hiszen a rejtett hiba későbbi jelentkezésekor a szavatosság még él. - Az érdekérvényesítésben segíthet a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (www.fvf.hu) illetve az Országos Fogyasztóvédelmi Felügyelet (www.ofe.hu).''
idéztem... -
TheReMiXeR
senior tag
Bejött szőke anyuka szőke jányával rúúútert venni...
Kisjányon egyből látszott a nevelés...
Akaratoskodott, randalírozott, döntögette a kirakott cuccokat...
Türelem elfogy és szépen ránézek, olyan vicsorgón, picit morgón...
Találat, kislány abbahagyta a banzájt...
eccer cssak megszólal : ''anyúúúúú a bácsi csúnyán nézett ráááám....''
Szőkeanyu rám éz, én természetes már vigyorgok mint aki semmit se csinált...
...de a kiccsaj csak mondja : ''annnyúúúú a bácsiiiii....''
Ehehehehe, majdnem elpirultam
Már nézni se lehet? -
- iSO -
tag
Olvasgatom a hozzászólásokat, mosolygok itt magabnan. Kb 10 perce bejött apuka kb 8 éves kisfiával. Apuci éppen a supporttal tárgyal VoIP ügyben, a gyerek elment pisilni. bement, magára zárta az ajtót. De tisztán hallani ahogy énekel...''A szerelem dalára elindult Emanuelle......''
Nagyon aranyos
iSO -
net84
őstag
folytatván a házi szervíz ''történeted'':
- S478-as Celeron CPU 90 fokkal elfordítva és belegyömöszölve egy Asus lapba. Természetesen egy lábnak annyi lett kapásból, nomeg a srác egész este próbálkozott, de csak nem jött össze - a végeredmény egy alaplap, egy proci
- régi házba otthoni bélcsere (alaplap, proc, memo, vga) után nem hajlandó normálisan működni a gép, mert bármilyen bill van a gépre kötve nem működik, és valami zárást emleget induláskor, de nem engedi be a bios-ba sem.
Kolléga kimegy, elsőre minden rendben, keyboard lock jumper sincs lezárva. Kb. 20 perc után elfogyott a türelme, és kiszedte a házból a gépet (a beépítést egy ''rendszergazda'' végezte), és meglett a hiba - a keyb. lock jumper alatt volt egy alátámasztó, ami még a régi lapot fogta bele a házba, és tökéletesen zárta a jumpert a lábainál...
- és hát ugye az egyik tipikus: dvd író nem ír!!! persze, ha a szalagkábel fordítva van rádugva, vagy a floppy kábelt gyömöszölik ráhát persze, hogy feltette a kérédést mind a két fazon - akkor ez most még garos????
[Szerkesztve] -
HEMP
aktív tag
Én: mire fogja használni a gépet? (új gépigény)
Vevő: jaa, csak játékra...!!!!!!!!
Sajnos a HP üzletpolitikája eléggé megkérdőjelezhető vevőbarát szempontból (ez egy másik topikot érdemelne szerintem),a legjobb mégis az, mikor a döglött nyomit mégiscsak megjavíttatja a kedves ügyfél, ahelyett, hogy feleannyiból venne egy újat patronostól... No comment. -
ESP
őstag
Nos...qrvára sajnálom, hogy kitakarítottam a priviket, így csak idézni tudok...
A sztori a következő:
Hirdettem a procim...
''AMD A64 3500 (winchester)'' valami ilyesmi volt...
Egy srác jelzett és rögtön meg is beszéltünk mindent...a biznya napján reggel csörög...
Miva'? -kérdeztem, mivel épp indultam volna Bp.-re (160km)...
erre Ő:
-Nem kell a cucc (akkor még cucc volt a neve), mert vettem két 160-as samsungot...
??? -szóhoz sem jutottam...
Kérdeztem Tőle, hogy mit jelentsen ez, mire elmondta, hogy a vinyókat (a kódnév...) nem mégsem veszi meg...
Korrekt...jót röhögtem magunkon, mivel nem csak Ő volt balfék, hanem én is...két privivel lebeszéltünk mindent...még jó, hogy nem jött össza a tali...
Másik:
Eladó egy helyi boltban:
''Ázusz...hmmm...az oda*szós lap...kéccer se megy el a vindózcsík...'' -
Amu
tag
válasz
TheReMiXeR #64 üzenetére
jaja már nekünk is van pár feketelistás akit nem szolgálunk ki.
nem is abba szoktam elfáradni amit csinálok, hanem a sok buta tahó paraszt emberekbe, akik azt hiszik, hogy egy 1400 ft-os egeren 1.300 Ft haszon van. Mert sajna az emberek többsége ezt hiszi -
_Gomba_
tag
A cég foglalkozik nyomtatókellékanyaggal is.
A szűkítésben már pro vagyok:
Ü: Festéket akarok
É: hm. Nyomtató típusa ?
Ü: HÁPÉ
É: Azon belül ?
Ü: Nem tom. (Valamikor itt vége, de néha előkerül a mobil).
''Anyjok mi is a nyomtató amit vettünk ? HÁPÉ
OK de azon belül ? Nem tom...
É: Olvassa le a nyomtatótól, sőt akkor mondja a patron számát ha ott van.
Itt is vannak szlengek:
-fekete-fehér festék = fekete patron
-lézer nyomtató patron = toner
-fénymásolós nyomtató = multi nyomi
Kérdések:
Mennyi oldalt nyomtat ez a patron ?
Az utángyártott jobb mint az orig ?
Biztos, hogy jó az én gépembe amit most adott ?
Jah nálunk is keresnek mindent, többnyire telefonkábel meg akksi töltő meg hi-fi cuccok.
Szerkesztve:
Remixer nincs már 3 napos. Amúgy meg 1000 Ft-os termékekre a nagykerek nem is vállalnak garit.
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
ezt díjjazom én is...
2 óra alatt kiválasztanak egy 1440 Ft-os zseni egeret...
2 hét múlva visszahozza, hogy az asszonynak nagy az egér... cseréljem má ki... kisebbre...
Természetesen egér összenyálazva, filctollas firkálással tetkóztatva...
vagy amikor visszahoznak valamit a nyáron, a vásárlástól számított 2 héttel később, hogy ez mégsejó, mer így meg úgy... mondom néki, hogy rossz? nem csak nem teccik... mondom néki, hogy erre van a 3 nap... erre arcomba vágja, hogy 2hétig nyaralni volt a trópusokon és hát ezé nem tutta visszahozni azt a 920 Ft-os egeret...
Legjobb amikor valaki úgy jön be, hogy a legolcsóbb nyomtatót szeretné megvenni...
No mondom én nesze vigyed a HP legkisebb nyomiját cirka 10ezer...
Óóóó csak pár oldalt akarok, nincs olcsóbb???
Nincs... no akkor elviszem... Elvitte...
Másnap hozza vissza, hogy nem jó, meg gyorsan kapja be a papírt meg ilyenek...
...és hogy ez így nem jó, aggyam vissza a pénzt...
Én ---> nyomtató telepítés, kipróbálás...
Nem lepődtem, meg, hogy a patronok majdnem üresek voltak... Cirka 12 óra alatt kinyomtatta a patronokat...
Megemlítem, hogy ez így parás... de egyébként a nyomtatónak semmi baja... tökéletesen nyomtat... az meg hogy a papírt gyorsan kapja el??? hát erre nem lehet okosat mondani...
Fejem eldurran, sztornírozok... és meglebbentem neki, hogy Öregem, most találkoztunk utoljára... -
Amu
tag
válasz
TheReMiXeR #58 üzenetére
vagy ilyen is szokott lenni nállunk
megveszi a gépet (mindenből a legolcsóbbat)
mondjuk neki, hogy ezen max nagyon régi játékok futnak majd. vevő mondja úgyse akar rajta játszani
2 hét múlva hozza a gépet, hogy ezen a szaron semmi sem megy, vegyem azonna vissza. mondom mi az ami nem megy? Sims2
megveszi a használt cuccot. rajta a garlevélen, hogy 3 nap gar
visszahozza 2 hónap múlva, hogy szar, de csak most tudta kipróbálni. És vegyem vissza a 2.000 ft os cuccot.
begurultam és az orra előtt széttéptem egy kétezrest és odaadtam neki. -
radírfej
senior tag
jó ez a topik.
van egy sztorim nekem is, igaz nem hardver forgalmazás, de eladóként dolgoztam ezer éve nyáron, fennt a kurva nagy létra tetején pakolok cuccokat, hallom hogy valaki bejön a boltba, odaálla a pulthoz... köszön, még épp nem fordultam meg mert egy k..va nagy dobozzal bajlódom, visszaköszönök. végre elrendeztem ott felül mindent, amikor lenézek, látom hogy a fazon kicsit furcsa... a két szeme gyakorlatilag belátta a teljes boltot 360f okban... rettenetes semtengelyfersülés, vagy tudom is én mi. kicsit meg is sajnáltam. aztán azért rögtön meg is kérdeztem, hogy: ''segíthetek valaiben?'' erre ő: ''nem, köszönöm, egyenlőre csak szétnézek''.
háát. majd leesetem a létráról, alig tudtam visszafogni a röhögést.... -
Vangelis
félisten
egyik kedves veőnk vitt egy gépet, és hát állandóan kék halált generált
... (később persze melett a hiba
Eset: behozta a gépet, csak gépházat.. nem jött elő a hiba... erősködött hogy neki8 pedig xar.. persze mi el is hitük.. mert a vevőnek igaza van de nem jött elő a gond..
Nála otthon xar... ok Behozza a többi lomot is nem e az okozza a kékhalált
..
Mondom felesleges.. de erősködött..
Behozta a monitort, tápkábeleket, bill-t, egeret, hangszórót, és igy kelett tesztelni. persze a hiba nem ezek áűlltal jött elő, hanem egy memóri teszt oldotta meg a gondot.. egyik ram xar volt.
Házi szerviz után behozott gépek:
- fordítva berakott ramok tömgkelege.. elégget ram modul...+ alaplap egy slot kapec, volt hogy ram lap csere.. de erősködtek hoyga haverja ért hozzá be tudják rakni
- Videokártyáról letört alkatrészek mert nem ment bele a slotba
- CPU lesarkazások tömkelge
- Bekapcsolt gépben memória HDD csere... KO!
- Vinyókat rendszeresen 32GB osra áligatják....+ mé csak 130Gb os a 300as HDD--- szokásos
- KIhívnak uj géphez mert nem kapcsol be a monitor.... Kimegyünk.. tápkábel még ki sem volt véve a dobozból_... 60km autózás oda - vissza.
- ... majd még gondolkodom -
TheReMiXeR
senior tag
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
macilaci78 #54 üzenetére
dec29 az naon necces... pláne sulinet...
az a kasszazárás utáni szeretnék egy egérpadot számlára esete...
idén is ez lesz csak még meg kell szorozni 10-el, mivel végetér ez az istenátka... -
Amu
tag
legjobb
vevő: szeretnék egy olcsó gépet
én: milyet? mennyi legyen Kb, mire akarja használni
vevő: max 80, játék monitorral együtt
én: mondom az lehetetlen
vevő: akkor megy msáhova, mert más számtech boltba ennyiből kihozzák neki
én: max passziánszra
most akkor én vagyok a hülye, hogy verem át szegény hozzá nem értő vevőt? -
TheReMiXeR
senior tag
vevő : Jónapot
én : tiszteletem
vevő : használt monitorjuk nincs?
én : nincs, csak új alkatrészekkel foglalkozunk...
vevő : biztos?
én : igen
vevő : monitor kéne a jánynak
én : legolcsóbb 17-es CRT 23ezer bruttó 3év garival fekete színben
vevő : az sok, olcsóbb nincs?
én : sajnos nincs, már ez is olcsónak számít és új és 3 év gari van rá...
vevő : drága
én : tudok ajánlani 1-2 konkurenciát... ők foglalkoznak használt cuccal... (elmondtam, térképet is adtam neki)
vevő : köszönöm (elviharzott...)
1 óra múlva, kb. 20Km autózás után ismét megjelent...
vevő : hát ezek a sz*rháziak 15-18ezeré akartak adni használt monitort 1 hónap garival...
én : hááát igen, nekik is kell bevételt produkálni...
vevő : csak elvinnék azt a fekete monitort...
hmm -
macilaci78
nagyúr
- Egy almát kérek...
- Kettő lett, maradhat...
Na, vevői oldal:
Dec29-én állok a pult előtt, kezemben 54.000ft még levásárolható adókedvezmény, ugye mert a beígért 9600XT nem jött meg (2002-ben). Vegyek 5.1-es hangkarit és hozzá hangfalszettet. Na de hova rakjam? Elfér az egyrakáson... Akkor meg minak... Nézem árlistát: kellene ram. nincs. Akkor valami rendes ODD. Rendelésre, de az már nem idei sulinet. A vége 512+256Mb DRR+DVD Combo. Márciusra meg is jött a vidkari... Nem azt mondom, nincs 80-as vinyó, vegyek 120-asat és rábeszélnek, oké, nem tétel... De arra, amiről túl azon, hogy nem veszem hasznát, még elrakni se bírom, miért dumálna rá? (Megjegyzem, haverom gariztatta a 80-as Maxtorját és 2Mb cache helyett csak 8Mb-os volt +750ft-ért, nem kellett... Kukac...) -
Amu
tag
legjobb pillanat:
Apeh ellenőrzés
közben jön be a vevő, és jó hangosan megkérdi, számla nélkül most is megy?
hát a sz*r is megállt bennem
de hála megúsztam büntetés nélkül
ja és persze nállam is napi 2-3 vevő tuti hogy vagy távszabályzót, vagy izzót keres
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Pont így jártam a múlt héten, csak én a pult másik oldalán állok. Bátyám barátnőjének bővítettem a gépét, 80 gigás vinyó volt a kérés, olyat is vettem. Igaz, hogy három boltban nem kaptam, de aztán Giannitól megvettem.
Érted, ha 80 gigásat kérnek, arra van keret, akkor milyen jogon veszek drágábbat, és hogy számolok el a pénzzel? -
_Gomba_
tag
Ja...
Valmi hardver, legyen nyomtató.
Ügyfél: Nem sikerült elindítani
Én: Látja a gép
Ügyfél: Persze ott van előtte
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
hasonló esetek tömkelege...
1., Korosodó hölgy (60-as) szombaton bejön 10-re. Cirka 11:30-ra kiválaszt egy ''fehér'' Belinea 17es elcödö moncsit. Másfél óra, 10 féle moncsi kipróbálása, minden infó lecsekkolása, mert hát amúgy asse tuggya mi az a kontraszt érték stb... de mi elmondjuk, mert hát elmondjuk... Nagy öröm, sikerült kiválasztania a moncsit... Elmegy...
Hétfő reggel nyitás előtt toporzékol a monitorral az ajtóban... No mondom pixeles lett moncsi vagy besz*rt... Nem, kiderült hogy a buxának minden cucca fekete színben pompázik és hát a fehér Belinea nem illik a képbe...
No de ezt szombaton nem tudta??? Ugye garjegy meg minden kitöltve...
...és monitor mizéria kezdődik ujra... válogatás, cserebere, infó hegyek...
...és sikerült egy fekete Belineát kiválasztania... huh... ezt megusztukk...
Gondoltam én... pár napra rá telefonált... kellene neki külső floppy meghajtó...
Mondom neki, hogy van...
Bejön kb. 1 hét után, hogy ő telefonált a cucc miatt.
...én csak kuncogtam magamban már előre, hogy nem lesz jó, mert ez az átkozott NEC nem feketére festette, hanem ''számítógép színűre'' (<----by vevők)
...és tényleg, nem lett jó... elviharzott, azóta se láttam...
...de azóta van fekete NEC külső floppy is a készleten... -
Rive
veterán
- egérsz@r és szétrágcsált kábelek a gépben?
Gyenge kezdőVolt, hogy a 'biológiai komponens' a szervízasztalon szaladt ki a gépből
Egy másik gép után meg hetekig csapdáztunk csótány után
Nálunk az egyik 'top' a virágcserepes monitor volt. Mármint aminél megöntözték a monitor tetején dekkoló szobanövényt. Még szerencse, hogy ki volt kapcsolva. A kövtkező bekapcsoláskor persze felszállt mérőfüst.
A másik 'top' a monitor hátuljából felszálló melegre odaszokott macska - meg a macskaszőrrel kevert macskapisi a monitor belsejében. Érintetlenül adtuk vissza a cuccost. -
_Gomba_
tag
Király a TOPIC !!!
Néhány kis szösszenet:
Vevő szótár:
-görgős egér ''olyan régi'' = golyós egér
-lapos monitor = TFT
-új formatervezett lemez = formattált floppy (Ez mindent visz)
-mobiltrek = sztem egyértelmű
-memóriakártya gépbe = memória
hirtelen ennyi
Kedvenc kérdéseim:
Számla nélkül nem lehet ?
ÁFA nélkül esetleg ?
Ez a legolcsóbb ?
Biztos nincs olcsóbb ? -
HEMP
aktív tag
Szervízként is működve érdekes dolgokat tapasztaltunk már:
- bejön a pali, hogy nem tudja bekapcsolni a gépét, elromlott! A javítás kb. 5 sec alatt megvolt, ugyanis a táp off volt...
- nő vesz egy gépet, monitora van azt nem kér. Másnap hív, hogy menjünk ki megszerelni a gépét mert nem jó, nem látszik csak az asztal fele... Kimegyek és röhögés: nem volt beállítva a monitor!!
- egérsz@r és szétrágcsált kábelek a gépben?
- rendszergazdaként: felhív a vállalati ''okos'', hogy nincs háló, levelezés ilyesmi.. Kiderült az egyik idénymunkásukat a szerverszoba mellett szállásolták el és kihúzta a servert, mert éjjel nem tudott a zümmögéstől aludni! -
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #36 üzenetére
NÁLUNK nem lehet a kisbótba fizetni vele
, sógoréknál olyan helyen is volt, ahol eszembe nem jutott volna
-
net84
őstag
nálunk ezt már ki szokták bővíteni:
''számítógépet szeretnénk vásárolni sulinetre a gyereknek, olyat, amin az új játékok is futnak, de max 120 ezer forintig [kicsi hatásszünet - én még nem jutok szóhoz, ő meg még gondolkodik és utánna hozzáteszi] ja és lehetőleg 17'' olyan vékony monitorral tuggya ugye'' (na jó, van aki tudja, hogy TFT-LCD monitornak hívják) -
blueMerle
veterán
Nagyon tetszik a topic
Es a történetek is természets
Tölem is kérdezték, hogy a garancia az ugye olyan, hogyha a 2 év alatt elromlik, akkor arra AZONNALI cseregaranciát vállalok ÉNHonne...mobiltelefonra
írok majd én is, van sok sztori, de most rohannom kell -
joco1114
csendes tag
Aranyos topic!
Pár évig én is dolgoztam számtech boltban, csak három apróbb eset:
1. Anyuka pici fiának gépet vásárol. Elég nagy összeget hagyott nálunk, igazából csak célozgatott, hogy milyen gépet szeretne. Összedobtuk, estére jöhet érte. Jön is, a gép már feltelepítve, tesztelve, 19-es CRT-vel (még jópár éve volt). Nem találjátok ki, mi volt a kifogása! A CD író miért nem olyan árnyalatú, mint a ház, vagy a DVD olvasó?
2. Behozott egy hölgy egy gépet. Látszólag teljesen behalt a Windows-a, több éve (!) volt már fent neki. Mondtuk, hogy jobb lenne egy teljesen tiszta telepítés, tehát ha nem gond, formáznánk a C: meghajtót. Persze, nyugodtan, nincs rajta semmi érdemleges. Belenéztünk, azért a dokumentumok mappát és a leveleket címjegyzékestől áttettük a D:-re, nem tudhatjuk előre. Format, install, stb. stb.
Másnap jön, átadtuk a gépet, tetszett neki, fizetett, távozott. Hamarosan visszaviharzott, hogy hová tettük a könyvelését. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Mint kiderült, 4 év NEM MENTETT könyvelése volt a C: meghajtóján. Azóta aláírással igazoltatjuk, hogy mehet a format.
3. Hogy az urakról is legyen szó: valaki vásárolni akart nálunk egy gépet. Első kikötése az volt, hogy HITACHI monitort szeretne. Rendben, végülis beszerezhető. A következő gondunk az összeállításnál volt: neki Hitachi alaplap, processzor, memória, ..., kell. Mi az, hogy ilyen noname (Asus, AMD, Intel) cuccokat árulunk??? Neki van egy ismerőse, akinek VAN Hitachi gépe. Egy laptop, de abban aztán minden Hitachi. Nagy nehezen sikerült meggyőzni, hogy nem oda buda. Persze ez több napig tartott, s valószínűleg több helyen is járt a gondjával. Visszajött, hogy OK, de akkor mindenre 3 éves gyártói garanciát kér, merthogy a barátjának az egész laptopra 3 év gari van. Mondtuk, hogy aranyárban megoldható a cseregarancia is, három éven belül. Na ez már nem tetszett annyira neki, eltávozott, s nem is láttuk azóta. De azt hallottuk, hogy több helyi céget is próbált meggyőzni az igazáról.
Joc -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
ez rendszeres... tegnap este 6:10-kor véletlenül nyitva vót még az ajtó...
teszkós monitorral bejön a gyerek hogy ''csak nem zártok''?
nem vazze, most kezd az éccakai műszak... -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Dictator^ #29 üzenetére
Figyusz, van olyan, hogy pont akkor jön be egy ügyfél amikor az ''előző vevő kiértékelése éppen befejeződik''... nos, lehet, hogy ennek voltál fül- és szemtanuja.
Így én is voltam a tulaj feleségével... irtózatosan készek lettünk egy előző vevő miatt...
Még 10 perc után is mikor bejött egy fazon és dvd írót akart venni... Mit ad isten pont amiatt voltunk kibukva...Erre elkezdtünk szinte sirva nevetni. A fazon csak utánozni tudott minket, habár ő nem ismerte a poént... de szépen együttműködött velünk
...és a végén megjegyezte, hogy ez jó bolt, és biztosan történt valami hátul a raktárban : ))
Ehehehehe -
TheReMiXeR
senior tag
Ehehehe... igen van ilyen, sajnos több mint a jobb...
Nem 1 konkurenciánál ill. más boltokban olyan de olyan elcsípett mondatokat lehet hallani hogy ihaj csuhaj. Mármint én tudom, hogy ez a vetitő szöveg, vagyis a ''rádumálom a szarra mer kisbolt vagyok és éppen ez van készleten téma'' megy, de a tv-ben is gázos reklám módszerekkel próbálják elérni ezt...
pl. ugye most van egy csúcs reklám a tv-ben : (pontosan most nem megy az idézés)
''marika néni a kisboltban is megmond, hogy az XY mosópor...''
Érted, a többszintes, újgazdag negyedben található házikóban élő látszólag értelmiségi anyuka a ''Marikanénivel diskurál a kisbótba'' és nem valami super vagy hipermarketben vásárol... A kisbótba meg még amúgy se lehet bankkártyával fizetni...
Szóval az ilyen reklámok hatására kitalálnak valami jó kis szöveget, felveszik a mesemondóköntöst és árusítanak... -
george11
addikt
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Ha még zára előtt voltál akár csak egy peccel is,akkor nincs mit tenni
Én ezért nem zárok be sosem időben18:00 helyett 18:10-kor zárom le a gépeket/számlázást. Ha ezután bejön valaki,akkor nyugodt szívvel hajtom el
-
Mobilbolti eladók irhatnak ide?
Csak mert néha nálunk is vannak érdekességek...
Legutóbbi:
Zárnánk be, engedjük le a rácsot, erre bejön a nő és el kezd kérdezni valami tarifacsomaggal kapcsolatban...
Mindezt vasárnap este hét órakor, mikor látja, h. zárnánk...
(Egyelőre offban írtam.)
-
Dictator^
veterán
3 éve kb egyik ismerősőm (elég hülye gyerek volt sajnos), elment vett egy 256mb sdramot, és amikor hazament és betette a gépbe látta, hogy ez nem 256mb hanem 512mb, gondolkozott majd visszavitte a ramot, hogy vmi nem oké, kicserélték 256mb-osra és büszkén élte tovább az életét...csak a mostani hülyesége miatt már többen röhögtek rajta mint eddig ^^
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Ugyan nem vagyok elado, de talán ez még belefér:
Szóval egyik reggel a suilban leültünk egy oszt.társammal netezni. Az ő gépével vmi baj volt(elég gyatra a sulink gépparkja), ezért átült egy másikhoz. Na de az zárolva volt. Kérdezte, mit csináljon. Mondtam neki, talán olvassa el, hogy mi van a képernyőre írva..nyomjon Ctrl+Alt+Del-t. Erre azt mondja, h jah, persze....20mp múlva: ''nem akar belépni'' mondom, nyomjpn Ctrl+Alt+Del-t. Erre azt mondja, h azt csinálja. Erre már odamentem, és szerintetek mit csinált? Hát nyomogatta a Ctrl, az Alt és a Del billentyűket...azt hittem, h ott verem a falba a fejem...ráadásul a rendszergazda még vmi üzenetet is beállított, ami még az asztal betöltése előtt jelenik meg, és le kell okézni, persze, ezt sem tudta egyedül... -
george11
addikt
Bejön a vevő a boltba:
- Egy 120gigás vinyót szeretnék.
- 14200Ft lenne, de sajnos eladtam mindet, ellenben van 160gigás 14900Ft-ért.
- Az nem kell(és elment).
Az ilyeneket sosem fogom megérteni ... -
Dictator^
veterán
story-kat iró emberek milyen üzletbe dolgoztok?
utoljára a kékhalban vásároltam, akkor egy nő ment be ps2 átalakitóért vagy miért de azt tudom hogy a személyzet faszán röhögött rajta -
TitiRii
senior tag
tölünk a multkor 1 gigabajt megabajt os projektornak az árát kérdezték meg
(1 gb pen drive)
elég fapofával mondtam hogy el ne sirjam magam a röhögéstől
MOD:
ugylátcik manapság a számtek boltok nagyon hasonlitanak az autos boltokra.
minket rendszeresen BMW boltal kevernek(bár van BMW kinézetű házunk ez igaz)
multkor is bejön egy elég pálesz szagú egyén néz jobra néz balra, majd megkérdi hogy ez e a BMWs bolt. Mondom nyet, 200 méterrel arébb, nehéz elnézni, ugyanis azon egy tetves nagy bmw logo és felirat diszeleg, a miénken meg nem. erre azt a választ kapom, hogy jó, mert gumipok kéne.
Nem tudom de lehet nem igazán fogta fel még ezután se hogy rosz helyen jár, mert csalodott bandukolásában kifelé megjegyezte hogy majd akkor késöbb még vissza néz
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Majd holnap irok még érdekesebbnél érdekesebb történeteket...
A HOME szervizről
vajon mért nem egy egy darab ddr2 es ram egy darab ddr1 es modulllal....
és a sd a ddr rammal..... ramok és alaplap halálok
.... összeszedem reggelig a legjobb történeteket
-
Vangelis
félisten
Eset:
- mennyi a Mobil Rack?!
-''1800FT''
-abban 80gigás vinyó van?
-------------------------------------------
-Mennyi a legolcsóbb uj számítógép?
-60-70e!
-lapos monitorral?
--------------------------------------------
--Miylen laptopok vannak?
---xy
--azokoban már benne van az egész internet?
----------------------------------------------
egyik legjobb- a számítógép házakra rá van irva , hogy 6000-7000-8000 st forint nagy számokkal.
-10ből 5 en megkérdik hogy miylen gép az a 6000ft os komplett gép:S -
_seth_
veterán
Boltosokról is lehetne írni mert abból is van jópár nem a pult mögé való
Mint pl az a csaj aki azt hitte, hogy szobaventit akarok venni a számítógépbe...
Vagy amelyik vitatkozik, hogy ő olyan termékről még csak nem is hallott és olyan még nincs miközben ott van a háta mögött a polcon...
Az is jó amikor boltban olcsó irodai pc alkatrészeinek a 754-es sempront választja mellő pedig ddr2-es ramot és pcie vidkarit mert azok a legolcsóbbak igaz, hogy a procin kívül a többi nem megy bele a lapba de olcsó...
Vagy amelyik arról akar meggyőzni, hogy nem kell nekem drága táp majd 20K-ért hiszen itt van az az xy ami negyedannyiba kerül és ugyanolyan jó (fps vs codegen volt)
Vagy az a bontós/eladó aki engem kér meg, hofy ugyan állítsam már be a notin, hogy lemezről bootoljon mert neki nem sikerült és vszeg azért mert a notiba ilyen funkció nincsen telepítve...
A pentium/athlon proci természetesen azért jobb a celeron/sempronnál mert azok ''márkásabbak'' a másik kettő pedig ''nóném''... (mintha a két gyengébbet Józsi bácsi gyártaná szabadidejében)
Ha hangérzékelős neon elektronikát akarok venni akkor nem az a válasz, hogy nincs hanem, hogy ugyan miért van nekem arra szükségem?
Ha 10 db floppyt akarok venni akkor feltétlen kell a 15 perces kiselőadás, hogy az új gépekben már floppy meghajtó sincs és az csak 1,44mb egy cd pedig 700 nem is beszélve a dvdkről melyek már 4,3 gigásak szal inkább vegyek lemezt mert azzal jobban járok... de ha nekem nem az kell?? (1 db működőm van de boltokba sokszor veszek ezt-azt ismerősöknek igaz boltból már egyre kevesebbet mert olcsóbban megoldom)
Igaz nem bolt: netes srác kijön megjavítani a netet a gépemen mert ugye az a rossz nem is a net van behalva náluk... ő nem pingel winből mert az nem megbízható, linux kell!! ok legyen... suse 9.1 indít (ennél felhasználóbarátabb OS már olvasna a gondolatainkban) linux feláll lehet használni... pér ügyetlen kattintás mire jön a kérdés: hol a parancssor benne? Na mondom szép... ennyit nem talál meg de okoskodik itt nekem... utána jópár perc mire megtalálja a megfelelő parancsot és sikerül pingelnie és igazat ad, hogy nem a gépem rossz... ehh... ezt eddig is tudtam (na most ezt többször is eljátszották, mindig biztosak benne, hogy az én két gépem a rossz mert nem értek hozzá és biztosan warez oldalakat nézegetek... közük? semmi és egyébként is.... na de a szolgáltatóm az egy külön téma.)
Az a rendszergazda is a szívem csücske aki szerint azért lassú a net mert tele van játékokkal a számítógép... (anno gimiben).
... -
TheReMiXeR
senior tag
na, akkor kezdjünk neki egy vevői (értelmező) mini szótárnak :
infrás bill ---> rádiós azaz wireless bill
lézeres egér ---> optikai egér (tudom hogy van lézeres is, de ez nem az a kategória)
digitalizáló kártya ---> kb. 6-12ezer Ft-os TV tunerek tömkelege
kűler ---> cooler ''kúler'' (csak a vevő németül mondja...)
képcsöves téefté ---> crt monitor (az a bizonyos ''nagydoboz'')
píszíájos éjdzsípís kártya ---> pci-e videókártya
...most ennyi jutott eszembe... -
P.H.
senior tag
Az alaplapon volt neki 9-tűs csatlakozó, de hátlapra kivezetés valahol elveszett a (szintén bolti) összeszerelés közben. A saját, kéznél levő kivezetéssel pedig nem bírta felismerni a csatlakoztatott cuccokat (XP alatt), pedig legalább 4 órát próbálkoztam vele. Azt látta, hogy van »valami«, de tovább nem jutott. Ezt a helyzetet egyszerűsítettem egy ''se volt''-tal.
Van még egy összeszerelt 333-as konfigunk is, amin van Eszközkezelő szerint USB, látom is a hátlapi csatit, csak olyan házba szerelték (inkább AT, mint ATX), amiben hozzáférhetetlen. Az ilyen konfigokra olcsóbb egy PCI USB (1.1-es kártya általában fehér hollók közelében van, a 433 mellé pedig direkt 2.0 kellett volna, mai HP-scanner mellé). -
Calibos
addikt
válasz
TheReMiXeR #14 üzenetére
lol
pedig elsőjére nem értettem, tényleg ekkora baromságokat kérdezni -
TheReMiXeR
senior tag
szerintem (de szigorúan szerintem) a srác azaz az eladó valszeg asztalos volt mielőtt pécéboltba ment volna dolgozni... vagy mondjuk szobrász...
0 tapasztalás...
Én spec, ha nem vagyok biztos benne, hogy nem megy a kütyü az illető gépében, de a vevő mindenáron venni akar egy ''olyat'' akkor kiegyezünk egy benemcsavarozom és gyorsan visszahozomban és kicserélemben... -
TheReMiXeR
senior tag
Izé, ha nem is érdekes történet, de nap mint nap keresik az ELCÖDÖ tévét.
No, mert ''az a 19''es samsung monitor az nem tévé''?
''Jajj de kár, pedig olyan jó árban van... de remélem legalább az internet benne van???'' -
P.H.
senior tag
Ha már boltos topik, akkor felvetek egy dolgot, ha megengeditek. Az egyszerűség kedvéért idemásolom egy általam írt privát részletét:
Az USB-re valahogy mindig nekiállnak okoskodni az eladók. Anno fél éve egy 433 Celeron-ba kellett volna PCI USB2 (kb. 2K érték), mert még 1.1 se volt rajta. Kérdi az eladó a konfigot, mesélem, erre ''Hozzam be a gépet, mert nem biztos, hogy menni fog''. Kérdem, hogy ''Meg se nyikkan, vagy csak nem hozza a megfelelő sebességet?'', ''Ő nem tudja, de hozzam be''. Mondom nem hozom (csak nem fogok benzint meg neki óradíjat fizetni ezért, mondom magamba, legfeljebb jó lesz máshova), erre nem akarta ideadni a kártyát. Na aviszoll'átásra, be szomszéd boltba, erre ott is ugyanezt eljátsszák, persze a min. hardverigényt a dobozról olvassa. Mondom, a PCI még 486-osban is 33 MHz, a gép többet úgyse nagyon lát belőle, erre ''hmm-hmm'', de ő se adja ide a kártyát.
Másnap be újra a boltba, kérdi a konfigot, mondom ''pénégy'', megvettem. Vígan ment a 433-asban, mondjuk ott már kicsit, de érezhetően fogta a gépet (64 MB RAM mellett 300 dpi-s A4-es scannelés mellett). A végén mégsem kellett abba, úgyhogy azóta munkatársam 120 MHz-s P1 konfigjában kezeli Win98 alatt a rádiós egerét.
Sejtem, hogy ez a hozzáállás pár visszavitt/reklamált kártyának köszönhető. De szakmailag vajon mi lehet az indok?
Előre is köszi a válaszokat. -
kooc
tag
Hozzám is jöttek már be kávéfőző gumiért, porszívó gégecsőért, kisrádióért és még sok érdekes dologért és mikor közlöm, hogy nem tartunk sajnos mert ez számtech bolt, akkor azt kaptam már töbször is vissza, hogy: mért nem tart, látja én most vettem volna
Hát igen, lakótelepi bolt -
phanfantom
senior tag
Szerintem pedig érdekes történetek!
-
Vangelis
félisten
huha de jó, topik
Memóriához szoktak nálam Install lemezt kérni, .... de lassan már gyártani fogok hozzá....
Jah és visza is hozzák... hogy nem tudják a ramot felinstalálni a windows alá....
Vannak még sztorik_
[Szerkesztve] -
as_Rock
őstag
Szólj Garmacor-nak neki is vannak klassz storyjai, pl. amikor a roma ''érdeklődők'' megfújtak tőle cuccokat...
-
Antonio
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2 üzenetére
hmmm nehargudj de nagyon unatkozhatsz
ennyire semmitmondó poéntalan ''történetet'' már rég olvastam (mind a 2őre igaz) (én valami másra számítottam)
elönyére válik hogy jó a körítés
nekem erről azok az emberek jutnak eszembe akik mindig viccet mesélnek nagy átéléssel de senki nem nevet (max annyit hogy ne legyen sértődés), ... de közbe azt hiszik ''milyen jó kis vicces vagyok ... há mondok én még tudok ám na várjatok csak''
de tényleg ne hari most ilyen (szokásos) csipkelődős hangulatban vagyok ...
[Szerkesztve] -
Palkó
tag
válasz
TheReMiXeR #2 üzenetére
Hogy ezekkel a diszkós, számtechbótosokkal mennyi baj van.....
-
TheReMiXeR
senior tag
eszembejutott egy nyári kaland...
Reggel nyitáskor ajtó kinyit, szellőztetés... No nédda egy literes lekvár közvetlenül az ajtóban szépen elejtve... ja és már pár lábnyommal széttapperolva a macskavöves járdán.
Mivel rendes és a tisztaságot kedvelő ember lévén gondoltam eltakarítom a cuccost, mert hát pont az ajtóban van és ugye széthordják illetve a sügérebb vevők a boltba is ''bejárkálják'' a lekvárt...
Felmosó vedör telitölt vízzel és gyite, hajrá gó az ajtó.
Első öblítés sajnos nem jött be, a lekvár ragaszkodott a talajhoz. Ekkor a szemem sarkából láttam, hogy egy idősebb fazon kukkolja mit is csinálok... távolról, nem közelről.
Víz elfogy, én be újratöltés de már viszek mellé egy kézi lapátot amivel (gondolom én) el hessegetem a lekvárt és az üvegszilánkokat a járdáról.
Kimegyek, öreg úr már ott áll.
Öntöm a vizet, hessegetem a lekvározott üveget, erre beszól :
''talán nem kellene kiönteni a járdára a felmosóvizet''
erre én kedvesen : ''amint láthatja a lekvárt próbálom eltüntetni, hogy ön még véletlenül se tudjon belelépni''
az öreg válasza : ''a lekvár az nem a vödörben vót?''
Ekkor felegyenesedtem, fejem felfort, agyvizem süvített. 193cm/135Kg vagyok, nem kis darab, általában egy picit elrettentő a látványom. Öreg kezd izzadni, pedig ő sem kis darab.
Félhangosan visszakérdeztem, hogy ''önnek egyébként mi köze van hozzá? és egyáltalán minek szól bele, ha nem is tudja, hogy mi a cselekvés tárgya és okozója?''
...és én vagyok a k*csög udvariatlan fiatal 32 éves számtechboltos...
Utólag megtudtam, hogy egy nyugdíjjas tanár volt az öreg...
Hát nem lettem volna a tanítványa... ilyen modorral és egyébként antipatikus fizimiskával rendelkező tanár csak a diák megkeserítését tudta elérni és nem a becsületes kitaníttatását. No ez csak az én véleményem...
Számtechboltos vs. BeszólósÖregFaterTanárÚr = 1 : 1 -
TheReMiXeR
senior tag
Remélem ilyen topikunk még nem volt...
Úgy döntöttem, hogy muszáj a témával foglalkozni, mert hát mi is emberek vagyunk, vannak érzéseink, tapasztalásaink és néha borulni szokott a bili.
Elkezdem, ha vannak hasonló kolegák és tapasztalásaik, akkor azt nyugodtan véssék le az utókor számára...
Megjegyezném, boltosok számára nyílt a topik, magánbiznicelők kérem nyissan más ilyen topikot. Nos, akkor hajrá...
Első memoár :
Kb. 80 éves papi betotyog a boltba, körbenéz... Láthatja, hogy 30 féle házikó van szépen kipakolva, nyomtatók, monitorok hegyekben...
Öreges stílusban közép (azaz aránylag) hangosan megszólal a bolt közepén, hogy ''JÓ HELYEN JÁROK!!!''
Erre én, no nédda az ifjú titán vajon mit szeretne?
Kérdésemre előhúz egy borítékot, bogarászik benne, keresgél...
No gondolom én, biztos memóriát szeretne a fényképező gépébe...
Végzett a bogarászással, ismét felhördül : ''LADÁBA AC PUMPA SZŰRŐT KÉREK!''
Jáááájjj... Jó helyen jároookkkkk...
Egy kicsit csalódottan, félig nevetve elárulom neki, hogy ez nem autósbolt. Megsúgom azt is hogy hol talál legközelebb olyan boltot, ahol biztosan van az a termék amit keres.
Hetykén mondom néki : ''150 méterre találja a kocsis bótot papa!''
Mire ő : ''biztos? lemérem!!!'' és a maga módján elviharzott...
Nyeltem egy nagyot, visszaültem PH-t olvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest