Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jazzos #22206 üzenetére
Tanulság: beszállítás nincs. Hozza be, és akkor szerviz rezsióradíj, vagy kimegyünk, és akkor helyszíni javítási óradíj.
Tessék megtanulni, hogy ebben az országban (és ezt leírni bármennyire is román szokás, attól még igaz) nem szabad szívességtételre törekedni. Légy segítőkész, és egyből megkapod érte a magadét. Nekem is ezer ilyen ügyfelem volt, igyekeztem segíteni rajta, és még ő volt megsértődve.
Egy ideje stratégiát váltottam. Finom modorban, de tárgyilagosan közlöm, hogy mik a lehetőségek, ha kötözködni kezd, elküldöm a picsába, és megmondom, hogy vigye a szarait javíttatni ahová akarja. Érdekes, mindegyik egyből tudja, hol a helye, és egyből simulékonyabb lesz.
Akivel kedves próbáltam lenni és a hülye kéréseinek eleget akartam tenni, az egy sem jött vissza. Akit lehülyéztem, megaláztam, felrúgtam, azóta mindegyik törzsügyfél. Hát ha csak ez kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest