Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endless
aktív tag
Idősebb nő bejön, azzal a kifogással, nézzem meg a laptopját mert lassú (Compaq NX9010 512 MB RAM) és nem tölt be a mobilnet. Felgyorsítom neki amennyire lehet, net is a mobil nethez képest tűrhető. Ma jön érte megnézi de a net sebessége még mindig nem tetszik neki és mondja ő nem fizet mert ugyanolyan lassú, nem jön be a frímél meg a badó. Megpróbáltam neki elmagyarázni hogy a net ennyit bír de olyannak aki még a windows fogalmát sem ismeri elég nehéz. Inkább visszaadtam a gépét...
szerk. azzal a beszólással távozott, hogy még tanulnom kellene
-
Jazzos
őstag
Megpróbálom én is átadni a tudást, bár nem biztos, hogy szóról-szóra sikerülni fog!
A lényeg, hogy linux alatt ha kétmagos géped van, akkor az első magon fut a linux, a második csak javít! Ez azért jó, mert ha pl. vírus menne rá, azt a második mag egyből észreveszi. Na, ezért nincs linuxon vírus!
-
Hequila
őstag
Sok mindent láttam már, de ez nekem is sok volt. Emberünk GAMER SATA kábelt keresett, mert azzal gyorsabban tölt be a játék...
-
Hequila
őstag
válasz
Akybron #20684 üzenetére
Nálam videokártyát 10 emberből 9,5 memóriaméret alapján keres. Régen, még lelkes koromban nekikezdtem magyarázni, hogy nem az a lényeg, de általában nem hittek nekem.
Ma már ha bejön valaki, hogy egygigás kártya kell neki elmondom milyen ártartományban tudok neki adni olyat, oszt válasszon.
Én jól járok, mert nem fárasztom a magyarázással magam, az ügyfél azt hiszi, hogy jól járt, mert tízezerért kapott gigás kártyát. Mindenki boldog.
Vér Istvánnak ad ez önbizalmat, mert így össze tudják hasonlítani a kártyák (vélt) teljesítményét (minél nagyobb, annál jobb), ergo ők már értenek is hozzá. -
Akybron
aktív tag
Egy játék chat ablakában figyeltem egy VGA-król szóló beszélgetést,
ebből idézek egy mondatot:
"1 gigiás kártyát vegyél, mert az a tuti".
Próbáltam győzködni utána őket a "ha a Trababantodnak 200 literes tankja van, az nem jobb mint a Porche 100 literessel. " példával, de nem sikerült megértetnem velük a dolog lényegét. -
sasa311
veterán
válasz
TheReMiXeR #20682 üzenetére
Kössön rá egy komolyabb antennát és menni fog
-
maláj
addikt
válasz
Intelligencs #20677 üzenetére
nem is értem ez, hogy fordulhatott elő
-
válasz
#21346560 #20672 üzenetére
Fogadjunk, hogy abban nem 8600GT Gaming Edition volt! Na ugye!
(Egyébként pont most ajándékoztam el egy ilyen 8600GT-t egy kissrácnak, akinek bedöglött a régi karija. Kérdezte, mennyivel tartozik, de nem volt pofám pénzt kérni egy ilyen elavult hulladékért.
)
Egyébként érdekes, negatívja nincs, csak néhány semleges:
"Az átvétel megtörtént, bár a géppel kapcsolatban nem lett minden közölve az átadáskor. Amit hogy ha
ott elmond, vagy kiír nem valószínű hogy megvettem volna.""A termék átvételkor nem úgy nézett ki, mint ahogyan elképzeltem, valamint a leírásban szereplő
adatok egyike nem tükrözte a valódi tulajdonságát." -
maláj
addikt
bakter elkelt az a Pr0 gép a W7-es
44.444 Ftszerk: itten -e
-
localhost
Közösségépítő
válasz
TESCO-Zsömle #20666 üzenetére
Erre nehéz válaszolni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
TheReMiXeR #20659 üzenetére
-
localhost
Közösségépítő
válasz
TESCO-Zsömle #20658 üzenetére
Csak melegvízzel szabad kimosni, hideggel nem!
-
Hequila
őstag
válasz
Socket 7... Tanulj!
-
mongi
senior tag
Nekem a bantuk időérzékével van bajom, ha azt mondom másnap délre meglesz a szaruk, miért akarják már 10.10-kor elvinni?
-
törölt tag
válasz
Az enyém is tudja!
Intel processzor van benne, és AMD videókártya... -
TheReMiXeR
senior tag
User1 : Olyan rúter kellene ami átvisz 25 falat és legalább 600métert...
User2 : Nekem olyan gépem van ami tudja az Intelt és az AMD-t is...
-
localhost
Közösségépítő
Számomra ez furcsa!
"U. i.: Gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e, és úgy döntöttem, megírom, hadd derülj egy jót!
Mikor már ezzel az utolsó fotóval is elkészültem, az asztal közepére akartam tenni a lábost – a gép még a kezemben volt – és akkor zutty! – a fényképező beleesett a forró levesbe! Szomorú látványt nyújtott, ahogy – mint egy tengeralattjáró – szépen lemerült. Le kellett volna fényképezni, de hát mivel?!
Nem sokat gondolkodtam, kikaptam a levesből, és rohantam vele a csap alá. Mint később megtudtam, jobb lett volna, ha meleg víz alá tartom, de tőlem hideg zuhanyt kapott a gép. Miután nagyjából eltűntek róla a káposztafoszlányok, megtörülgettem, és próbáltam kitalálni, hogy hol lehet a memóriakártya. Nagy nehezen megtaláltam az ajtaját, kiszedtem azt a mütyürt, és azt is letörülgettem. Közben valahogy bekapcsolódott a gép, kijött az objektív, azon is káposzták lefegtek. Minden nézőkéje meg az objektív is tiszta homály volt. Ja, az elemeket is kiszedtem, az elemtartóból is frankfurti leves folyt. (Annak azért örülök, hogy még csak nem is káromkodtam!)
Egy óra múlva meg mertem mondani a férjemnek, akiről nem írhatnám az iménti zárójeles mondatot. De kis idő múlva lehiggadt, lemosta meleg vízzel a gépet, és odatette száradni a fűtőtestre.
Másnap kipróbáltuk, hogy működik-e. Nem lehetett lenyomni az exponálógombot! (70 ezres gép.) Kíváncsi voltam, a fotókat le tudom-e szedni a memóriakártyáról. Sikerült! És ahogy a férjem jobban megnézte, csak be kellett állítani rajta a dátumot, és utána már le lehetett nyomni a gombot. Működik!
Remélem, felvidítottalak!
2008. február 10. Szerző: Anyuka"
________________________________Tényleg van olyan fényképezőgép, amint nem lehet lenyomni az exponálógombot, ha nincs beállítva a dátum???
Tanítsatok kérlek! -
Balinov
titán
válasz
DeltaPower #20637 üzenetére
jezus szive
Rypejakten: azt nezted ugye, hogy az eltartasi szerzodeses hirdeteste az ingatlanos rovatba tette bele ez a fajbarom
-
cbmfan
senior tag
-
Ironsides
tag
válasz
Rypejakten #20643 üzenetére
Kolompár a fiú nagy haver lenne!
Őt nem az eszéért szeretik!...de a másik sem kutya. A magyar nyelv az nagyon kemény nála. A billentyűzetén kitört az "y"?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Rypejakten #20640 üzenetére
Hángérien zsidó ló.
-
válasz
csak erős idegzetűeknek.
[link]
-
törölt tag
válasz
-
DeltaPower
addikt
válasz
cbmfan #20636 üzenetére
Nálunk odaát a kecskeméti topicban dialektussá vált a hárommagas ksenon komoj szerver számítógép
-
cbmfan
senior tag
ember több néven fut, mindig röhögtünk az idióta leírásain. legszebb az volt, mikor 3.7 GHz-re húzott HT-s P4-et 7.4 GHz-esként árult
írtam neki én is, azonnal töröl, tilt. vérpistikék huhogása természetesen marad. ugyanez van a 2, 4 magos prociknál...
-
localhost
Közösségépítő
-
törölt tag
W8 Pro 64 bit magyar 34.331 ft, de nem mondom meg hol....
Egyébként addig nem vagyok hajlandó m.gv.nn. , amíg elfogadható áron nem lehet olyat venni, ami személyre szóló, és nem géphez/konfigurációhoz. Kicserélem a VGA-t, és már elvileg illegálisan használom amit megvettem....
-
moonguru
őstag
válasz
BomiBoogie #20626 üzenetére
Persze!
A tényleges fizetendő ár magasabb lehet a reklámban szereplő árnál. A tranzakció lebonyolításához nemzetközi hitelkártyára is szükség lehet.
És még ez csak frissítés!
-
moonguru
őstag
válasz
BomiBoogie #20624 üzenetére
Ez a letölthető verzió a lustáknak, gondolom azért drága!
-
moonguru
őstag
válasz
BomiBoogie #20620 üzenetére
Szia!
Volt, egy darabig!
Most már drágább:
Windows 8 frissítés
40.000 Ft-os becsült kiskereskedelmi áronWindows 8 Pro frissítés
90.000 Ft-os becsült kiskereskedelmi áronUi:
Ezt persze a hivatalos oldal...
-
Balinov
titán
válasz
BomiBoogie #20620 üzenetére
a mentalitas, a mentalitas, az itt a baj, szvsz sokan gondoljak, minek adjak ki 20-30k-t egy szoftverert, ha a szomszed Bloody Steven fel tudja egy csoki araert heggeszteni...
-
localhost
Közösségépítő
-
PH 5.5
aktív tag
Megtapsolnám, ha P5KC-n összehozná az SLI-t.
-
törölt tag
Nekem válaszolt, csak utánna törölte a kérdést is és a választ is
(jött egy ímél)
Tekintve, hogy bolti ára még mindig 25ezer forint, így sajnos nem. 90napos verzió van fent, utána tetszőlegesen ismét feltelepíthető és esetleg aktiválható, különböző módszerekkel.
Adtam választ, személyes menü -> levelesláda menüpontban tudja megnézni. Csaj elrejtettem, ugyanis a beszélgetésünk úgy gondolom csak Önre és rám tartozik. Üdv.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #20612 üzenetére
Jelentettem...
-
TESCO-Zsömle
titán
Én bejelentettem szabálytalan leírás miatt. A videókártyára vonatkozó rész egyenesen félrevezető.
A kérdezők jelenthetnék a hozzászólások miatt...
-
gozso
őstag
65k?
basszus, meg kell venni... de híába írok, semmi nem jelenik meg -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #20607 üzenetére
Ki hol? Akartam mást is kérdezni, de az majd a következő lépés lesz...
-
Ygg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #20607 üzenetére
Szorul a hurok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest