Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
philoxenia #14048 üzenetére
Ordíts "H" hangot
-
cbmfan
senior tag
sikerült levernem notit asztalról... eredmény: bal alsó sarka megrepedt, eltűnt kockázódás
azóta hiba nélkül működik ismét.
ismét bevált a nagy igazság: ha nem működik, kapcsold ki-be. ha utána sem, verj rá egy nagyot...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
santaclaus #14030 üzenetére
Benn nőtt meg , procitetűvel táplálkozott, de aztán megunta és öngyilkos lett....
-
szumo
senior tag
válasz
santaclaus #14033 üzenetére
Na mostanra, megoldottam pár dolgot.
pl: ami olyannak tűnt /router, kábelek, billentyűzet, egér/ azokat egy porszívós dobozba, és elsüllyesztettem
A fiókomba egyenlőre nem mertem belenézni -
Mercutio_
félisten
válasz
Kiskorában betévedt, azóta meg a lehulló morzsákon növögetett
-
stol
addikt
válasz
dvdbackuper #14028 üzenetére
...mondják ezt a kontárok.
-
santaclaus
csendes tag
A hétvégén én is átválogattam és kiselejteztem az otthoni régi alkatrészeimet... elég sok lomtól megszabadultam
Találtam 2-3 működő DVD ROM-ot és egy Pioneer írót, 256 MB SD RAM-ot, hangkártyát, modemet, néhány 80 GB-os HDD-t még még 1-2 cuccot amit megtartottam.
Elég sok helyem lett
Legközelebb a mindenféle kábeleket fogom szelektálni. És utána jönne az hogy az asztali gépen teszek rendet...
-
szumo
senior tag
válasz
Hülye ötleteim vannak nekem a szabi alatt.
Elhatároztam, hogy rendet rakok, és kidobálok pár felesleges dolgot. Az egyik szoba fele már kész is.
Én meg nem vagyok normális, hogy rávettem magam ilyesmire. -
santaclaus
csendes tag
Most hogy megírtam betipegett egy nénike hogy tegnap takarította a laptopját és azóta nem megy a tapipad
Egy gyors FN+F8 kombóval csodát tettem
Nagyon hálás volt
-
santaclaus
csendes tag
Sziasztok!
Mivel bennünket mostanság elkerülnek a kiborító emberkék 1-2 "egygigás" kártyát + core i9-et kereső "vérpistikét" leszámítva ezért nemrég én akasztottam ki a szervizeseinket
Alapanyag: céges IBM T60 laptop
Reggel hibajelenség: bekapcsolom majd Fan error üzenet fogad :S Nem örültem, mert már lejárt a gari és kb 1 éve volt akkor még garban venticsere...
Szervizbe fel kompresszorral lelkesen kifújtuk láss csodát elindult gond nélkül a hűtés is. Kb 15 perc aktív használat után venti elkezd zörögni iszonyúan és a melegedés is kezdődött. Pánikszerű kikapcs gép atomajaira szed és bizony a venti csapágyas hangot ad, alig forog. kikaptuk nézegettük, megfújkáltuk, de még mindig. Szomorúan ballagtam a venti FRU számát bámulva hogy rendeljek cseredarabot. Másik kolléga megállít hogy mi a bánatom, mutatom a hangot és ahogy pörgettem a ventit a hang eltűnt és csodásan forgott... roham vissza a szervizbe hogy csodát tettem, öröm boldogság
Némi próbálgatás után a hang visszajött :S
A ventit rázogatva olyan volt mintha a borda és a lapátok közé valami beszorult volna de nem látszott semmi.
Némi játszadozásra sikerült kivarázsolni belőle a baj okozóját egy kifejlett KATICABOGARAT 2 darabbanArra máig sem találtunk magyarázatot hogy miként került oda be, mert a notin lévő rések kicsik a méretéhez
Szóval ilyen egy valódi BUG -
mongi
senior tag
válasz
dvdbackuper #14028 üzenetére
és akkor biztos jó lesz....ajtótámasznak
ha GPU hibás, lehet hosszútávon olcsóbb cseréltetni egy gpu-t mint "hőlégfúvózni"...
Bár sok ilyen javítottba futottam bele mostanában (főleg Asus A6 sorozat), mert mindenki be akarja számoltatni új laptopbaCsak ugye minket öreg rókákat ilyennel nehéz átb@szni
-
cbmfan
senior tag
még élek, és húzom tovább a rabigát...
tud valaki BGA tokos ICt cserélni? notimban úgy néz ki, hogy döglődik VGA RAMja. valószínűleg olcsóbb lenne, mint komplett alaplapot cserélni...
-
cbmfan
senior tag
főnök: "hétfőn erről még beszélünk" - ojvé!
egy óra punnyadás kádban plusz pár óra alvás megtette a hatását.paszta éltüntetése... ha rákeményedett, penge. egyébként szivacs és egy kis mosogatószer. második törlés után lejön az egész.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LamerGyuri #14013 üzenetére
Szétcseszi a májad, nagyon óvatosan vele.... inkább a piával kéne...
-
xnace
őstag
Processzorról a rárohadt pasztát Ti mivel szeditek le??
-
cbmfan
senior tag
eddig tűrtem a hülyéket, de ez után KIB*SZOTTUL K*RVÁRA ELEGEM VAN!!!
ezt a sok balf*szt, ami volt ma. valahogy életre keltjük a gépét, beszerelési és óradíjat se számolunk fel, mégis ordít, hogy gépnek nem ez volt a baja, hisz "csak nem indult el", és mi okoztuk ezeket a hibákat.
nem b*zmeg, mivelhogy táp elpukkant, szénné volt égve a lap déli hídja, északin venti berohadva, VGA kivételekor meg néhány érintkező beégve. nem, nem ez volt a baja, k*csög.
lesz*rok mindent, húzok haza.
főnok: rúgj ki, ha akarsz, nem érdekel. eddig tűrtem, elegem van az egészből.
(bocs, de ezt ki kellett adnom magamból...)
-
cbmfan
senior tag
válasz
LamerGyuri #14004 üzenetére
pff...
nekem rózsaszín szilikonpasztám van
eBay, Hong Kongból, 10 gramm egy kis tégelyben 99 centért.párszáz procira és egyébre elég lesz...
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
LamerGyuri #14001 üzenetére
Nem olcsó ám, ez gamer paszta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvcsinálót kapott a hamarosan megjelenő RoadCraft
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Suzuki topik
- 3D nyomtatás
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest