Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
válasz
tserrof77 #13089 üzenetére
ezért örülök, hogy nem dolgozom boltban - félő, hogy nem szolgáltam volna ki ...
a "csá" után mutattam volna a kijáratotami viszont érdekelne: "hoznak egy égett notit, amit állítólag majd az általam eladott töltő "tett" tönkre ..."
gondolom nem írattál alá a "kisebbségivel" egy hivatalos papírt, hogy megértette a kockázatokat ... ilyen esetben mi szokott lenni a végkifejlet
szerk: vagy a kamera felvétele maga a "hivatalos" bizonyíték ???
-
localhost
Közösségépítő
Segítsetek! : köszönöm!
-
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan #13090 üzenetére
Ofiszt telepíteni meg adjatok nekik egy másolt OPK lemezt, ott a MLK a kóddal, oldják meg vérpistikerendszergizda talán még ennyire képes. Ha meg nem, akkor sajnálni tudom azt a rendszert, amit az felügyel...
Az eső leszakadt, indiai srác egyenlőre még nem jött vissza...
-
cbmfan
senior tag
válasz
tserrof77 #13089 üzenetére
ismerős... vonósnégyesről tudok én is mesélni régmúltból. de majd késöbb...
főnök délben be:
- azt a barmot elküldtem a p*csába, nekiállt fenyegetőzni, hogy beperel, lesz*rom. bezárunk mára, mindenki húzzon haza!
hurrá! végre kialszom magam... látszott rajta, hogy totál ideg ő is. ezek után nem csodálom.
-
tserrof77
őstag
Azt hiszem, a lentebb részletezendő ügyletnek még lesz folytatásom:
Indiai réjbennapszemüveges csóka beslattyog. De legalább köszön.
- Csá. Kéne tőttő.
- Telefonhoz nem árulok.- próbáltam kerülni a dolgot. Ezek állandóan ilyenekért szoktak bejönni hozzám. Teszkós "biztonsági" kamera vad villogásba kezdett, mozgásérzékelős lévén.
- Ilyen izé, nótbukkhoz kéne. Hápés.
- Hány wattos kell? És milyen dugós?
- 90W-os, kis dugós -itt még kezdtem bizakodni, hogy lehet, hogy tényleg értelmes vásárlóval hozott össze a sors.
- Eredetit tudok adni 9900Ft-ért.
- Annyi sok.
- Pedig ahhoz csak azt ajánlom. Az univerzálisokkal sorozatosan szopni szoktam, HP, Acer esetébenEkkor pechemre észrevette a még dobozban levő, de már felcímkézett, 6000Ft-os univerzális töltőket.
- Ilyet kérek.
- Neeeeee... De ezt nem ajánlom hozzá, mert nem méretpontos a csatlakozója, meg ezek csak 2 pólusúak, így nem fogja tölteni az akkudat.
- Jó az, úgyiscsak irogatni kőőő. Ezakkó mennyi? 6eze'?
- Igen... De mondom, ugyan drágább, de az eredetit ajánlom.
- Figyimá, mondom, nincs rá pézem, jóleszez. Jó ez hápéötvenöthő'
HP 550 létezik, 55-ösről nem hallottam, pedig egy ideje laptopozok már
- Jónak kell, de nekem fenntartásaim vannak vele, mint mondtam.
- Add, mer' mingyá szakad az eső...
-Legalább tisztább leszel...
- Esetleg nem tudod behozni a gépet, hogy kipróbálhassuk vele?
- Nem, mer be vannak zárva (kár hogy nem a börtönbe a többi közé) meg nincsenek otthol.
- Kérsz még mást? ezt csak udvariasságból szoktam megkérdezni, kár is volt.
- Nem. Ja, de olyan izé világítósegeret még aggyá, óccsót.
- Genius Netscroll 1500Ft-ért.
- Kirakatba vót 1000-ér!
- Az péeskettes, nem jó a laptopodhoz.
- Nem nekem lesz. itt már
- De mihez lesz?
- Hát a laptophoz.
- Akkor azért kell USB-s.
- Milyen?? Nekem világítós kell!
- Az a csatlakozója... Itt már félig sírtam.
- Jóvan, akkó mennyi?
- 7500,-
Pénztárgépbe beütöm, majd várom a húszezrest, mert valami azt súgta, hogy a tízezrestavisszajáróbólkivevős trükk következik. De nem. Bár, amikor elővett egy nagy köteg tízezrest, akkor majdnem falnak mentem. Nesze, bazz, ezért dolgozok, hogy ezeknek a segélye meglegyen.Visszaadok, csávó el. Ja, kifelé már nem köszönt...
Valami azt súgja, záros határidőn belül be fognak legalább ketten még jönni és hoznak egy égett notit, amit állítólag majd az általam eladott töltő "tett" tönkre
De ne legyen igazam...
-
cbmfan
senior tag
témát inkább nem írom, elég az, hogy ordas szopás volt az egész.
főnökkel reggel megdumáltam helyzetet. az ő töke is rendesen tele ezzel az idétlen f*sszal, inkább képes volt bebukni a haszon 3/4ét, hogy szabaduljon tőle. ugyanis őt is b*szogatta reggelig a problémáival... a hátra lévő dolgokat már megcsináltuk, kizárólag HW hiba miatt fogjuk szervizelni a gépeket. sw részt meg intézze a frissen felvett vérpistike rencergizdájuk... (láttam, van vagy 20 éves, ECDL vizsgánál többet nem nézek ki belőle.)
-
R3ap3r
tag
Van ilyen is, én is segítek, ahol tudok, de párszor megszívtam ilyenekkel. Kb. 5 éve egy falusi idősebb hölgy betalálta a szervizt egy 386 kotlákkal, hogy ő ajándékba kapta, de előfizetett az internetre, és használni szeretné. Ahol dolgoztam akkoriban internetszolgáltató cég is volt, de ki volt adva a bekötőknek, hogy P4 alatt nem kötnek, így a hölgy hoppon maradt. Tulajdonképpen úgy jött be, hogy csináljuk meg, de semmi pénze nincs. Amikor elmondtam neki a bevizsgálási díjat, lefehéredett. Megsajnáltam, összekukáztunk neki valami P3-at, munkaidőn kívül feltelepítettem, és elmagyaráztam neki, hogy kb. mit várhat a géptől.
Elvitte, aztán kb két hét után jön a levél (!!!) a céghez (!!!), hogy nem tud a mittudomén milyen játékkal játszani, meg nem tud online tv-t nézni, meg videot streamelni, meg ilyenek, és az egész gép egy sz*r, itt átverték stb.
Mehettem fel a vezetőséghez magyarázkodni, aztán el hozzá kocsival, ott levizsgálni a hardver milyenségéből, illetve a user hozzá nem értéséből fakadó baromságokat (pl. a zuma nem megy tovább ennél a pályánál MERT TRIAL VAZZE).
Na azóta csak nagyon óvatosan jótékonykodom. -
eziskamu
addikt
válasz
cbmfan #13083 üzenetére
Ne pattogj.
Meg kell tanulni szépen stílusosan elküldeni a 'csába az ilyen esti emberkéket, hogy ne sértődjenek (nagyon) meg, valamint be kell szerezni egy hívószám kijelzőt (vagy ki kell köttetni a vonalast a francba, legalább spórolsz).
Nem könnyű az állásszerzés itthon. Bár ha perfekt vagy osztrákból, akkor ugye most nyitották meg a munkaerőpiacot a sógorok.
-
cbmfan
senior tag
na ne, elegem van, felmondok a p*csába.
embert még aludni se hagyják! főnök tudja egyedül a vonalas számomat, erre képes volt megadni annak a vadbaromnak, mert nem ért el a szervizes vésztartalékon! hatttttalmas probléma: 34es kliensről lemaradt az office. ezt k*rvára fontos volt közölnie a köcsögjének, 3/4 tízkor.
valaki mellé nem kell esetleg egy eladó és/vagy szervizes Bp és környékén? egyetlen feltételem van: nyugodtabb meló...
-
nyunyu
félisten
Ami viszont tényleg nem semmi: működő, 2003-ban(!!) telepített windows xp. Ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. És még mindig megy...
Nemreg kollegaim az egyik mobilszolgaltato geptermeben talaltak meg egy 5-6 eve "lecserelt" adatbazis szervert, 8 ev uptimenal tartott rajta a Win2k
-
stol
addikt
-
szumo
senior tag
Ó nem veszem én a szívemre, annál öregebb róka vagyok.
Nem lepődök meg. Egyik ismerősöm mesélte, hogy a beszállítójuk, meghúzva adja a gépeket át neki. Mi most azok helyére pályázunk.
Jó hogy tervezőiroda, de akkor is meghúzva???
Nem inkább tisztességesen összerakott a feladatra szabott gépeket kellene a kezükből kiadni? Na mindegy majd mi megváltjuk a világot -
cbmfan
senior tag
nem igaz... aludtam eddig kb. 20 percet, ember hív, hogy nem indul a másodikon lévő 22es gép. 5 perc után kiderült, hogy a marhája kihúzta a hosszabbítót, amikor bedugta telefonját tölteni...
telefonok most off, jóéjt!
-
mongi
senior tag
Igazából nem neked szántam, hanem mindenkinek a kis szösszenetemet. Az utóbbi időben egyre több vevőm panaszkodik a negatív hozzáállásról más helyeken (általában fiatal pályakezdő "péhatosájemdésgépajó" tudású eladókra,mondjuk ezzel a normális boltosok malmára hajtva a vizet), gondoltam kiírom magamból
Jó étvágyat a megérdemelt finomságokhoz kolléga
-
szumo
senior tag
Persze tudom én, amíg voltak hasonló alkatrészeim, addig szívesen megoldottam egy-egy hasonló problémát, de kifogytam belőlük, és megvallom őszintén, hogy ha lehet, kerülöm is az idősebb gépeket, mert úgy járok velük, mint a múltkori 3 napig szerelt szutyokkal, amiről kiderült, hogy a füles lefogatásról az egyik az északi hídnál elengedett, és letört egy darabot a chipből.
Aztán megkértek, hogy tegyem használhatóvá, amit megtettem, volt öröm és boldogság.Szóval nem vagyok én kőszívű, csak nem olyan volt a hangvétel. Lehet, egy személyes találkozás szerencsésebb lett volna számára.
Na mindegy, megyek vacsizni, mert megérdemlem
-
cbmfan
senior tag
reggel hattól eddig
szoptamtelepítettem 37 db gépet + 2 szervert egy irodában. annyira fáradt vagyok, hogy alig látok valamit. kialszom magam, és írom, hogy mi volt... mert megér legalább két misét. -
mongi
senior tag
Nekem is volt a múlt héten egy hasonló esetem:
Anyuka és kicsi fia be a boltba. A fiúcskáról tudni kell hogy kicsit egyszerű lélek.-Jó napot, miben segíthetek?
-Jó napot. A fiam számítógépét feljavítaná? Kicsit régi és lassú.Mennyibe kerülne ez?
-Sajnos mielőtt árat tudnák mondani, előbb látnom kell a pácienst.
-Rendben. Behozzuk...(kimentek, majd 40 perc múlva kis kocsin eltolták a boltig a gépet)
...
-Itt a gép.Tessék megnézni.
Ránézésre is látszott, hogy ez a kuka melléki kategória (egy időben rengeteg kamionos hozott be nekem ilyen sz@rokat, osztrák/német út után. Mikor rákérdeztem, nem-e lomtalanítás volt Bécs/München felé, akkor csak vörösödtek, de igazam volt)
Belenézek, és a következő fogad:
-Asrock 486-os alaplap dimm és sd-ramos
-S3 Trio3D 2m pci (a kincs)
-1GB hdd maxtor ATA66
-4x cd-rom, ATA33
-floppy
-AT táp 150W, házikó-Nos ebből sajnos nem tudunk építkezni.Minden csere érett ebben az utolsó csavarig. Mégis mennyit tudnak a felújításra szánni?
-Öööö...Kb. 30 eurót (cca. 8000ft)
-Ebből sajnos maximum egy számítógép ház jön ki üresen, a többi sajnos nem.A legolcsóbb gépünk is olyan 230 euró...
Ekkor kezdődött anyuka sápadása, azt hittem széket kell alá rakni.
-Akkor most nem lesz új gépe a fiamnak?Nagyon kevés a pénzünk, ezt is kaptuk anno...Úgy gyüjtötte most húsvétkor a locsolópénzt
(gyerkőc majdnem sírvafakad a hallottakon)
-Talán találunk valami megoldást...Van nekem itt pár régi elfekvő alkatrész, amit én már ugyan nem nagyon akartam eladni, de megnézem mit tudunk kihozni belőle.
Anyuka hálás szemmel néz rám,én el a dobozokat túrni, ők addig nézelődnek a boltban.
Feltúrtam minden dobozom, ezeket találtam nekik:
- MSI KT600-as alaplap (agp, sata, lan, hang rajta)
- AMD Athlon 2200+
- 1GB DDR 400
- 40GB samsung pata133
- Új LG dvd-rw
- használt 350W táp (nonanemár kategória)
- Nvidia GF4000 256mb agp
- új billentyű, és egérMutatom a leletet, és mondom neki, hogy ezt tudom felajánlani készre szerelve, telepítve +70 euróért (kb. 18500ft lehet).Igaz nem egy gyorsvonat, de a régihez képest egyenesen rakéta gyors lesz.
- Lehetne részletben a 70 euró?
- Hmmm....(ismerem őket, rendes emberek, csak szegények) lehet róla szó.Hogy gondolja a részleteket?
- Akkor 4 részben adnám majd meg a pénzt. Lehetne így?
- Persze hogy lehet, nekem a lényeg, hogy ideérjenAz anyukával és a gyerekkel madarat lehetett fogatni, hálálkodtak össze-vissza.Gépet összeraktam, odaadtam nekik, viszi a régebbi játékokat (counter strike-ra kellett a kis srácnak, de cod is megy azért neki
). No és azóta már volt vásárlóm, aki említette hogy ők javasoltak.
Szóval azért ne gondoljuk mi sem (mármint a boltosok), hogy egy kis odafigyeléssel nem tudunk örömet okozni a kispénzű vevőknek. No és persze jó reklám is a boltnak.
Lehet hogy az esetedben is 50k-ba csak ilyen fér bele, és a vevő elégedett lehet velünk, ha elmagyarázzuk, mi mennyibe kerül és mire tud használni egy 50k-s gépet ( ne akarjon a gyerek krájziszkettőzni rajta...stb) -
-
Kube
senior tag
Hát olyat már én is láttam hogy a csávókám 15 megás netet felemeltette 30 megásra és a panasza még mindig az volt hogy lassú a net. Hát mondom az érdekes. Egy kérdést tettem fel: Kattog a vinyód Válasz: hát eléggé. Mondtam cserélje ki és jó lesz. Kicserélte és minden szép és jó lett.
-
Móci
addikt
De itt volt internet, az a durva... mondjuk az a vinyós eset sem lehetett semmi.
Ha már vinyó. Elmentem még pár éve egyik ismerőshöz, hogy ugye rossz a gép.
Megnézem, szerelem, diagnosztika: behalt a 40-es vékonymaxtor. Oké, majd meggondolják, stb.
Erre pár hét múlva közli, hogy neeeem, nem úgy volt az, mivel a gyerekek megmozgatták, és jó lett.
Pár hónapja derült ki, hogy a komplett gépet lecserélték egy majdnem ugyanolyan fosra.
És akkor majdnem az jött le, hogy én vagyok a hülye. Vicc. -
localhost
Közösségépítő
Igen!
Van egy olyan kategória: (vevő és gép kategória egyben)
Körülbelül:
Vettem kétezerért egy gépet, amit a bátyám cégénél leselejteztek, monitor is volt hozzá, de otthonra még jó az nekem, majd apa, meg anya fog rajta excelben meg turbo Pascálban dolgozni (mi a fenét ?) és még a gyerek is odaülhet elé néha játszani, olyan jó kis autóversenyeset vagy focisat vagy labirintusbanlövöldözőset, hiszen már kilenc éves és már minden szomszédunknak van számítógépe, a mi Gazsikánk sem rosszabb gyerek más fiánál, megérdemli. -
Kube
senior tag
2003 lol
az szép. Én nekem nincs boltom, csak néha megyek ide oda ha hívnak ismerősök által. És a tapasztalatom hogy sz*rból várat építeni nem lehet. Szóval oda megyek mindenki néz, várják a csodát de hát istenem 20 éves gépre nem lehet GTA4-et tenni könyörgöm
De a legjobb a következő gondolat: Milyen alkatrészt cseréljünk ki benne? Hát erre a válaszom hogy új gépet vegyenek mert ezen már az isten se segít. Ha új kártya, új alaplap, új ramok, új proci, új táp. Logikus.
A másik meg, elmegyek valamerre, megnézem a gépet /tipikus hogy nem tudom mi a baja csak vmi nem jó rajta és menjek/ nincs kép rájövök hogy itt már komolyabb a dolog, vigyék szerelőhöz nem tudok vele mit kezdeni, valszeg alaplapon szált el vmi. És már jön a válasz: Ugye Mari megmondtam hogy vigyük szerelőhöz. Utólag okos az ember.
Meg a mai világban tényleg mindenféle cuccra rászedik az embert. Mobilnet falun? Könyörgöm 10Kb/s a max sebessége és rászedik a szerencsétlent hogy ezt használja asztali PC-hez komolyan mondom....
Mai világban elszoktam csodálkozni néhány dolgon. A tapasztalat az hogy mindenhol jól fogadnak, elhalmoznak mindennel, de az az igazság hogy a semmiből várat hát nehezen...
-
szumo
senior tag
válasz
R3ap3r #13063 üzenetére
Celluxozz rá egy lefogyott budipapír tekercset, amit vízfestékkel szürkére/feketére festettél.
Ez majdnem olyan, mint a mai faszi, hogy a gyereknek akar gépet játszani, de valami olcsót.
Megkérdeztem mennyit szán rá? (nem biztos, hogy jól tettem) Azt mondja 50e HUF van rá, de monitor meg minden más is kellene neki. Majdnem megkérdeztem, hogy mennyi idős a gyerek, mert akkor már a micsodájával is játszhatna, és olcsóbb is.
Megmondtam, hogy mennyibe kerül egy játékra is alkalmas teljes konfiguráció, telefonban nagy puffanás, szerintem leült a delikvens, valamire, vagy valami mellé. Majd remegő hangon elköszönt.(#13065) Móci: olyantot én is láttam, Sp1 volt rajta, és soha nem látott internetet, csak a vinyó haldoklott, mikor találkoztam vele. Nagy klattyanások, némi beszélgetés egy kávé mellett, majd ment a gép tovább, mintha mise történt volna.
-
Móci
addikt
No, eszembe jutott egy történet, így leírom. Bár már pár hete le kellett volna...
Talán tavaly decemberben történt, hogy egyik régi ügyfélhez mentem, ugyanis lett egy másik gép a gyerekeknek, s biza nem indulnak a játékok. Új ház felkeres, csenget, bemegy, gépre ránéz, úristen. Egy régi P3 állt velem szemben, valami kegyetlen fos 15"-os crt-vel. Oké, lássuk. Gyerekek persze tombolnak, előkerülnek az ezresé'-kétezresé' csoda bolti játékok.
Ez se, megy az se megy... naná, hogy nem, mivel egy TNT2 nem valami szuper már.
Mivel megkérdezte, ezt elmagyaráztam a tulajnak is. Erre: nem úgy van az, mivel ez egy új, bolti dobozos(!) kártya. Mondom lehet 11 éve talán az volt, most már nem az.
Innentől a játékos témát hanyagoltam...Ügyfél jön, laptopot be kellene kicsit állítani, mobilnetet feltelepíteni. Kérdem miért ezt vette? Annyit utazik? Nincs telefonvonal? Esetleg kábeltv hálózat? De, van mindegyik...
Nem baj, a lassabb jobb.Ami viszont tényleg nem semmi: működő, 2003-ban(!!) telepített windows xp. Ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. És még mindig megy...
-
R3ap3r
tag
Ügyfél (hölgy az illető) olcsó digitális fényképezőgépet szeretne venni, de nem kicsit, mert szeretné, ha lenne tölcsér az elején. = Látta valami ismerősénél, hogy jó nagy objektív van a Nikon tükrösön, és neki is kell.
Tud valaki felcsavarható zoomolós tölcsérrel gépet 40ig? -
cbmfan
senior tag
végre itthon... rám fér már egy kis nyugalom.
dél körül piás nyanya vissza. nekiáll visítani, hogy konkurencia is elzavarta (minő meglepetés
), ők sem akarják javítani. ajánlottam márkaszervizt...
-
^Clown
addikt
válasz
cbmfan #13045 üzenetére
Ejnye, wifi router helyett rásóztál egy ADSL modemet?
Mai termés:
- (köszönés nuku, csávó kicsit elmeroggyant) Ződ cédé van?
- Jó napot! Kapásból nem tudom, de ezüst színű biztosan lesz.
- Az nem jó, az átverés!! -
mephi666
nagyúr
válasz
Patrick #13052 üzenetére
elvileg einstein mondása volt az aláírásod
ismertem én is és szerintem is nagyon jó... (csak más szavakkal volt, de a lényege ugyanez: "két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos")
van még egy bismarck mondás is, ami még nagy kedvencem (próbálom idézni): soha nem hazudnak annyit, mint házasság előtt, háború alatt, vagy vadászat után
-
cbmfan
senior tag
válasz
Patrick #13050 üzenetére
nehezen... de muszáj. amúgy teljesen egyetértek az aláírásoddal
sztori 1:
kb. órája 40+ miniszoknyás nőnemű valami be. öt méterről éreztem a szagát, olyan volt, mintha magára borította volna egy parfüméria komplett raktárkészletét. hozta notiját klasszikus hibával: nem indul. nyitom ki, totál szutyok az egész, istentelenül ragad.
- ezzel mi történt?
- hát... ráöntöttem véletlenül valamit.
- és mit?
- kicsit ittam az este (fürdés is kimaradt, az tuti, vagy két hete), és véletlenül ráborult az italom.
- az egész gép ragad. mégis, mekkora volt a pohár?
- hát, az egész üveggel ráöntöttem...ergo tuti be volt b*szva. cuccot nem vállaltam, nekiállt ordítozni. lenyugtattam azzal, hogy notikat nem javítunk, de a két utcával odébb lévő boltban biztosan megjavítják. szívjon a konkurencia is, ne csak én
sztori 2:
sarki netkávézónak nevezett késdobáló főnöke bejött, nem kicsit idegesen. kell valami használt gép sürgősen, mert az egyiket elvitték. de hogy...
csak a pultos (szőke, nagymellű, cipőméretével megegyező IQ-jú) csaj volt bent. állítólag jött be egy faszi, hogy ő XY, az YZ szervízből jött, vinné a hibás gépet javítani. csaj mondta, hogy oké, ember gépet fel, és lelépett. persze papír róla nuku, minek azt.
csaj repült azonnal, felesége viszi kricsmit, ő meg őrjöngött egy kört. ráadásul nagy örömömre mostantól én javíthatom a vackaikat, nem a pici fia.mondom, szopásnapló lesz ebből. csak lusta vagyok megcsinálni
egyébként miért érzem azt, hogy a topikban én viszem a pálmát sztorijaimmal?
-
cbmfan
senior tag
sejtettem, hogy valahol Büdösbütykös és Retkestalpas között van valahol...
Balinov: elég a forrásmegjelölés
piát buktam, mert 1) 35 év alatt nem ittam meg egy deci alkoholt (ebe beleértve az alkoholtartalmú kajákat is) 2) még mindig fingom sincs, hogy ki ez. meglátogatni meg ugyan nem fogom.
10 perccel ezelött, ember be.
- helló!
- helló, miben segíthetek?
- rutyer kellene.
- esetleg router?
- az, bocs.
- pontosabban mire gondoltál? vezetékes, vagy wifis?
- ööö... kiszkó van? (ezt se hallottam még)
- Cisco jelenleg nincs, de van D-Link, Linksys, LevelOne, TP-Link, ez meg ez a típus.
- wifis kellene... valami jó.blabla, végül vett egy D-Link 504et.
-
cbmfan
senior tag
elöbb hívott vidéki rokon. annyira távoli, hogy azt se tudom, hogy ki ő, és minimum más időzónában lakik... pláne ez is honnan tudja a számom? hibajelenség: nem működik a bicskás (???) internyet.
- héló, én vagyok!
- szevasz, pontosabban ki?
- hát én! a Pista!
- milyen Pista? ismerek párat, de nem ismerős a hangod.
- a Xy Pista, Yz ángyombingyom rokonának az apósa!
- rendben, de még mindig fogalmam sincs, hogy ki vagy. miért hívtál?
- há mer mondta a Józsi mittoménhányadik nagybátyád fiának a feleségének a... (passzolok, nem értettem. ő ezek szerint igen), hogy számittógéppes vagy.
- az igaz, hogy szervizes vagyok...
- ajjó! monnyad, hogy micsinájjak, nem megy a bicskás internyet!
- öhm, hogy mi?
- há bicskás internyet, tudod te, amit be kő dugni a számittógépbe!
- esetleg mobilnet?
- az a!
- mi a hibajelenség?
- he?
- mé nem működik?
- há bedugtuk, oszt azt irja, hogy nem megy a.
- jobb alul megjelenik egy buborék, szöveggel?
- ja, az a!
- és mit ír?
- mittomén... Gizi! gyüjjé mán, hozzad ide a szemüvegem!
- ... (magamban mondom, hogy ki a f*sz ez, és mit akar tőlem... )
- na! Gizi, *fütty* életbe, ez a láttó! óvasót hozzad a! ("a" a nyomaték?)
- ... (hozzad má Gizi, mert kezdem unni...)
- (hallom Gizit: jóvanmá, itten van...) na! aztat irja, hogy a eszköz nem felismerhető...
- értem. ha átdugod másik portba, mi történik...
- he?
- dugjad másik lukba!
- jóvan... csörömpölés, hogy az Isten *fütty* meg! Gizi! hozzá lámpát, mer nem látok ló*fütty*öt se!
- (magamban) Gizi hol vagy? Gizi hol vagy, jöjj már lámpával ide...
- na! sok luk van itt hova dugjam?
- ugyanoda, ahol volt, csak a mellette lévő lukba.
- jó... a *fütty* életbe, hogy dugnálak inkább a... "utcanők testnyílásába". na! bedugtam! mos jó lesz e?
- nézd meg a buborékot! most mit ír?
- mittomén... Gizi! hol a szemüvegem?
- (Gizi) a fejeden...
- na! asztat irja, hoga huavej! valamit csinál ez itten, mer villódzik a kép! asz most jütt egy izé, és mászik a ződ csík!
- drivert telepít.
- he?
- dógzik!
- mostan gyütt egy piros izé a hajóra! (mi?)
- há a hajóra! az a piros izé!
- vodafone van ráírva?
- az a!
- kattints kétszer a bal egérgombbal rajta.
- az a *fütty* hétszentségit, mennyé má oda! (egér döglődhet szvsz) na! megvót! begyütt! ez az a!
- ez ismerős?
- ja, tom! ezzel tok internettezni! működik e!
- örülök...
- maj kűdök pálinkát meg bort a Sanyival!
- oké, köszönöm....
- na szevasz! kösz, hogy segítetté! bipbipbip...én meg ismét nézek WTF fejjel, hogy ez most mi volt. Sanyi nevű közeli rokon tuti nincs. apám árva volt, anyám felmenőit nagyszülőkön kívül nem ismerem. ismét egy megmagyarázhatatlan dolog...
-
-
cbmfan
senior tag
elöbb ember be, látszik, hogy baj van az emeleten.
- helló, dvd lemez van?
- természetesen van.
- akkor jó... és kimegy.mi meg csak nézünk, hogy ez most mi volt...
-
cbmfan
senior tag
punnyadás. tegnap 0 forgalom, nincs szervizelendő gép, gyümölcscentrifuga még mindig a polcon porosodik
ma eddig elment két cd...
-
stol
addikt
Mi ez a pangás kollégák?
-
stol
addikt
Sok nyuszit és kevés tojást minden kedves kollégának a mai napra!
Ne feledjük, a nyúl igazi egyéniség! Nagykig ül a fűben, mégsem szívja!
-
cbmfan
senior tag
válasz
localhost #13022 üzenetére
pontosan. pláne még a nevemet se tudják. persze volt kivétel, amikor kellemes hölgyek jöttek a problémájukkal. akkor még a helyszínen szervizelés is szóba jöhetett, és néhány esetben még fizetnie se kellett
hajh, szép emlékek...
de hogy derítette ki... kedden megnézem, hogy ki volt ez egyáltalán.
-
cbmfan
senior tag
ti meg szoktátok adni saját számotokat vevőnek?
elöbb hív egy ember, hogy hétfőn vett _tőlem_ egy videokártyát, és hogy tudná húzni... az oké, de honnan tudta meg a számom? egyetlen hülyegyűjtőn sem vagyok regisztrálva, ergo név alapján sem tud megtalálni. pláne számlán nickem van azonosítóként, nem a saját nevem... főnök tudja egyedül számom, kétlem, hogy megadta volna bárkinek is, pultos pedig még nem kérdezte. régi melóból pedig tuti nem lehet, hisz azóta a harmadik számot használom. rejtély...
-
^Clown
addikt
Üdvözletem, pár héttel ezelőtt én is szegről-végről boltos lettem, igaz, csak mellékállásban (promóter vagyok az egyik MM-ban). Eddig olyan sok sztori nem volt, csak a szokásos gigabájtos routert keresek, meg pendrive-ot akarok dugni a telefonomra dumák, de ha lesz valami, beszámolok
-
nyunyu
félisten
Mai total facepalm:
Kollega meseli, hogy masfel orat szivott azzal, hogy miert nem talalja az adatbazisban az egyik rekordot, mire rajott, hogy bennefelejtette a top 10-et a select *-ban.Erre megszolal a BI fejleszto kollega:
-Mi van, lekerted a MegaSztar dontoseit? -
thesound
addikt
-csókolom, színes monitorjuk van?
-van
-akkó' egy ző'det kérekjó kis topic
-
cbmfan
senior tag
-
cbmfan
senior tag
hányós srác be. mondja, hogy jelenleg nincs pénze kifizetni, mert hétvégén buli lesz, de elviheti-e... erőteljes lóf*szokat integettem
mondtam, hogy ez lesz... mindegy, legalább van egy új háza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest